Píšete si deník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
11.12.14 18:36

@Gerberka Skoro mi až hrkly slzy do očí…moc krásná vzpomínka :hug:

Deníček si nepíšu, ale můj život by byl slušná trilogie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
11.12.14 18:48

@Gerberka No,to je krásné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
11.12.14 20:01

Pisu, od 11 let… kdyz se obcas zactu do tech starych kousku, tak se fakt zasmeju… a nalistovat treba pocity z doby, kdy jsme s nynejsim manzelem zacinali randit to je teda uplne sileny :mrgreen: nevim co s tema denikama jednou bude, mam jich uz hodne, ale psat potrebuju, ted s detma se k tomu dostanu jednou za mesic a jsou to klidne i desetistrankove zapisy… ale opravdu na to potrebuji mit energii, naladu a prostor :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
11.12.14 20:37

Psala jsem si asi od třetí třídy do cca 16-17 let, pak jsem si občas psala takový soukromý, svěřovací. Teď už si ho nepíšu, ale psala jsem si v těhotenství po týdnech, pak po porodu po týdnech a po měsících asi do dvou let, a pak mám blog s fotkama. Jsem takový dokumentární typ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.12.14 20:42

Pisu od deseti let, od svadby uz teda hodne nepravidelne. Kdyz tak o tom premyslim, kdysi jsem tam psala ty zazitky, pocity a citove zmatky, ktere ted vecer reknu manzelovi a uz je nepotrebuju psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.12.14 21:47
@Gerberka píše:
Ne, nepíšu si nic takového.Ale moje maminka byla v tomto naprostý „přeborník“ - psala si deníčky, je jich asi 42, takových malých tlustých sešitků - a ona opravdu psala, co zažila KAŽDÝ DEN!! Je to opravdu unikátní, protože je to i doba před mým narozením, pak jak prožívala těhotenství, porod atd. - se mnou i s 2 roky starším bráchou. Dočtu se tam úplně všechno - je to den po dni, co zažila…Nechápu, kde na to brala čas - ale většinou to teda psala v práci ;). Maminka zemřela, všechny deníčky mám u sebe, bylo to přes půl roku práce, než jsem to všechno přelouskala, je to navíc psané obyčejnou tužkou - takže další rarita, že se to tak dochovalo, nejstaršímu deníčku je přes 40 let…Jsem hrozně ráda, že tohle po mamince mám, je tam prostě VŠECHNO - včetně jejích pocitů, intimností, psala i básničky atd…je to opravdu unikát, jinak se to nedá nazvat. :lol:

Krasny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
11.12.14 22:29

Tak já si deník píšu. Ne sice pravidelně, ale snažím se navazovat a dopisovat. S tím, že ho jednou někdo najde a bude číst počítám dopředu :mrgreen: proto mám třeba přes jednu stránku napsáno: Mami, už to nečti! :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.12.14 22:37

Jeva, to jsem ráda, že nás je více! Kamarádky kolem mně se mi kvůli psaní deníku smejou. Jenže ja jich pisu najednou několik. Jeden ve kterém pisu co se za den událo, do druhého pisu vše kolem našich zvířat (pripousteni, apod) no a pak mám jeden na stezovani :-) a jeden na sve pocity, toho se bojím, aby ho jednou fakt někdo nečetl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.12.14 22:37

Jo vlastně a ještě pisu denik male, kdy začala lézt, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.14 09:40
@Avdejeva píše:
Pisu od deseti let, od svadby uz teda hodne nepravidelne. Kdyz tak o tom premyslim, kdysi jsem tam psala ty zazitky, pocity a citove zmatky, ktere ted vecer reknu manzelovi a uz je nepotrebuju psat.

A nemáš třeba vůbec žádné myšlenky, které by manžel neměl slyšet? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.14 09:41
@zrza8 píše:
Jeva, to jsem ráda, že nás je více! Kamarádky kolem mně se mi kvůli psaní deníku smejou. Jenže ja jich pisu najednou několik. Jeden ve kterém pisu co se za den událo, do druhého pisu vše kolem našich zvířat (pripousteni, apod) no a pak mám jeden na stezovani :-) a jeden na sve pocity, toho se bojím, aby ho jednou fakt někdo nečetl…

Také mě to teď napadlo, kdyby se mi náhodou něco stalo, manžel po mě vyklízel věci a teď to objevil… Už bych se ani nemohla hájit. :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59
14.12.14 07:33
@Anonymní píše:
A máš nějaký se zámečkem? Nebo jen dobře schovaný? :)

Je volně přístupný v knihovně :-D Všichni o něm vím a asi proto si ho nečtou :-D Zatím nikdo nic neříkal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.8.18 16:45

Zdravím. Máte někdo vymyšlený, co s deníkem bude až umřete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.8.18 16:47

Strašně si chci psát deníček, ale jsem líná ho psát poctivě, takže to flákám a zápisků mám jako šafránu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.8.18 16:58

My píšeme cestovní deník. Vždycky tam je, kde jsme byli, co jsme viděli, co nás zaujalo. Vč. fotek. Taky si tam píšeme nějaký zajímavý zážitek s tím spojený. Třeba bezdomovec v dámských fialových šatech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová