Písnička z 90. let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
21.7.17 12:28

Uvízla mi písnička v hlavě, prosba o pomoc

Ahojky ženy! :) Už alespoň půl roku dumám nad jednou písničkou, a ne a ne přijít na její název. Bohužel jediné, co si pamatuji jsou střípky z videoklipu. Píseň by měla být z 80 - 90 let. Děj se odehrává na vojenské základně - americké. Tancují tam vojáci, a zpívá tam takový menší chlap s takovým mikádem. Lítá tam helikoptéra a je tam i déšť. Vím, že jsem tuto písničku slyšela v ESU ještě od Terezky Pergnerové. Jsem vážně bezradná.. :nevim: Díky za jakoukoli informaci! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.7.17 12:40

Vybavila se mi písnička Let it rain od East17, docela to sedí až na to mikádo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.7.17 16:11

Mockrát děkuji :)!

@Dobbyna Panebože ty jsi mě zachránila!! :D Děkuji děkuju a znovu děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.19 18:26

Zlatý internet a tato diskuze:-) fakt, palec nahoru. Už pár let mě trápilo, že si na název této písničky nemůžu vzpomenout. Věděla jsem jen výbuch a slovo No limit. A až dnes se díky od @PitbulLenka dozvím, že se nejspíš musí jednat o tuto píseň. A díky youtube se stále dá pustit. :-) Díky za dotaz k existenci této písně. Nejsem sama, kdo na ni vzpomíná.
P. S. Já si tento víkend připomínám hity 90. let(pouštím si je z youtube a prostě tvrdá nostalgie )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
8.7.19 11:02

:palec: zlatý internet a radio Kiss, kde tyhle hity pouští :dance:… Taky teď sjíždím 90ky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 17:55

Hm, tak já rádio moc neposlouchám a když už tak Kiss rádio to není. Ale kdy já rádio poslouchala naposledy? :-O :-O :_O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomášek 23
27.7.22 12:27

Písnička

Ahoj všem, zajímala by mě písnička ale nevím název ani video.. myslím si ale ze to zpívá černoch a nějaká ženská která v „refrému“ zpívá uuuuuuuo oh love :) :)

• Citovat
  • Upravit
111
8.6.24 21:57

Ahoj. Neznate nekdo pisnicku z 90 let… v klipu mely zeny kroj a hrabe :D pry byla docela vtipna. Jen kamaradka nevi, zda byla v cestine, ci slovenstine :D dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7655
8.6.24 22:27

@Ceblma Možná Kopytovci - Dojit? Byla to parodie na tehdejší hit od Maduaru.
Ale mám dojem, že byla ještě nějaká jiná, jen si zaboha nevzpomenu teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky