Placení napůl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1612
14.11.20 22:07
@Anonymní píše:
V diskuzi mě spíš zajímalo, zda je v pohodě vše platit napůl, než jestli si pořizovat s ním další dítě. Ohledně financí, pokud by bylo společné dítě jsme mluvili, řekla jsem mu, že pokud by bylo společné dítě, chtěla bych společné finance. On to okamžitě smetl ze stolu, řekl že jeho peníze jsou jeho a že jsem zlatokopka, pokud chci jeden účet. Od té doby hodně přemýšlím zda s ním vůbec být či nikoli. O dítěti nechci slyšet. On zas vztah dítětem podmiňuje, takže to spíš časem asi skončí, protože pro něj když nebude dítě, nebude ani vztah.Je pravda, že u něho s mým dítětem máme zázemí a domov, což v dnešní době rizikové době je také podstatné, nicméně to je asi tak jediná výhoda. Zakl.

Je to v pohodě, pokud byste měli srovnatelné příjmy, přesněji, pokud ty bys měla dostatečný příjem. Ten nemáš a tak to pro tebe v pohodě není.

Jaký je jeho návrh ohledně financí, pokud spolu budete mít dítě? Ty už jsi návrh dala, ten odmítl, co tedy konkrétně navrhuje on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.11.20 22:13
@PaníBovaryová píše:
Stejne jako skutecnost, ze se vdat chce.

Zde nejsme ve sporu. Jistá uživatelka zde velmi agresivně napadla VŠECHNY ženy, které mají děti bez sňatku s partnerem, s tvrzením, že tyto ženy jsou ubohé, zoufalé, nemají sebevědomí a sebeúctu a mají sníženou inteligenci.

Já na oplátku uvedla, co připadá zoufalé a ubohé mně. A ženy, které se vdát chtějí, to nebyly, to jsem nikdy neřekla. Moje poznámka směřovala výlučně ke způsobu, jakým chtějí NĚKTERÉ ženy sňatku dosáhnout a k čemu všemu jsou ochotny se snížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 02:07
@ZuzaM píše:
Co konkrétně musí ona nabídnout?

Cokoliv co on postrada nebo po cem touzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 02:15
@PaníBovaryová píše:
Pavlíčku… tobě věci docházejí hodně pomalu, že? :D Sdílet životní úroveň těžko znamená „vydržovat“, ale ano, pokud partnerce závidíš, že by měla něco ujíst z tvého talíře, jsi lakomec, a nejlépe bude, když si žádnou nebudeš pořizovat.

Ja vim, ze vas matky vychvaly v tom dobre se vdat, ale jde to delat i slusneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 02:18
@akavi píše:
A co nějaká láska a ochota pro milovaného člověka udělat něco, aby se mu žilo dobře? Já vím, pro člověka uvažujícího stylem „má dáti - dal“ je to sci-fi, ale přeci jen to někdy taky faktor, který hýbe vztahy.

Laska se davkuje. Dulezita vlastnost pro muze aby svou lasku umeli davkovat. Pokud by to byla tak velka laska, tak uz je zenska v jinaci a neresi jak pumpnout frajera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 02:24
@lenkahav píše:
Nevim, na jaky pany se tu odvolavas. Pani ti dali najevo, ze jsi mimo. Jsi ostudou muzskeho rodu ty Pavliiiiiku. :jazyk:

Pani ale nesedi na prameni v tomhle pripade. Tudiz ma zatim smolika. To je jasny, ze kazdy kdo vas nechce dotovat je hovado a ostuda. To je znama vec. Nejsem vcerejsi. Ja radsi budu ostuda, ale nedopadnu tak, ze v 50 budu zrat v garsonce konzervu a stara mne bude deti pujcovat jednou za tyden na zmrzku, pritom jak se mne bude cizi frajer valet v baraku na kanapi na ktere jsem vydelal. Radsi ostuda nez kokot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
15.11.20 05:35
@divine woman píše:
Ony si nejdřív chtějí užívat, cestovat a spousta z nich v 35 zjistí, že by chtěla dítě a buď to nejde nebo k tomu nemá ani toho chlapa. Já si myslím, že řeči o tikajicích hodinách jsou mimo mísu. Žena má minimálně 20 let čas na zplození dítěte. Když se rozmyslí ve 40, už to je problém.

No dvacet let to nebude rozhodne. Nevím kde bych sehnala od 20 do nějakých 28 vrstevníka, co se žene do dítěte a dělat je s nekym starším o 10 a více let, jen protože už je připraven na deti, se mi nechce. Starší chlapy se mi vůbec nelíbí, přece se nebudu premahat jen protože tento mi deti udělá.
Takže místo 20 v dnešní době mas cca 12. Někomu láska trvá třeba deset let pak rozchod a období vzpamatovani se z toho. Nejde to takhle soudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
398
15.11.20 07:22
@Anonymní píše:
Přesně takový názor na to má partner jako se tady v diskuzi objevil. Že mám být ráda, že mohu bydlet levně s ním a ne sama v bytě. Ale o tom to snad je, že jsme ve vztahu, tak na to nejsem sama. To je asi tak vždy výhoda ze vztahu a společného bydlení Kterákoli ženská co by tu s ním bydlela, by asi šetřila na nájmu, ne. Tak nechápu proč je mi to předhazováno.

Mna by napriklad zaujimalo, preco nerobis nieco preto, aby si mala vyssi prijem? Planujes byt samostatna a raz si kupit svoj vlastny byt?

Lebo mat partnera, ktory sa spolieha ze bytovu otazku si vyriesim vztahom (vratim sa k rodicom), najom sam platit nezvladam – taky partner by vadil aj mne a to som zena. Pre mna je to parazitovanie. A ide hlavne o tvoj postoj, o tvoje plany do buducna… co dokazes urobit ty aby si bola schopna zit AJ samostatne, bez chlapa?

A nie, NEzila by som s chlapom, ktory sa o mna nestara ALE robim jak fretka aby som mala vyssi prijem. Nerozumiem tomu, ze ti staci tak mizerny plat. On neni dzentlmen a ty nie si lejdy. Co uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21261
15.11.20 08:45
@Pavlik Morozov píše:
Ja vim, ze vas matky vychvaly v tom dobre se vdat, ale jde to delat i slusneji.

A tebe vychovala hlavne „zadne takove nenaletet“, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.11.20 09:32
@lenkahav píše:
Ja mam zensky mozek a je stejne nechapavy jako ten tvuj, muzsky: nevim co je k tomu vede. Zadna sebeucta rekla bych a s ni souvisejici asi vdecnost, ze se o ni nejaky otrel a byl ochotnej ji udelat bejbatko. Nebo vekem, ze ji ujel vlak, tak rychle dite? Nebo pochazi z nelichotivych pomeru, kde to bylo normalni? A pak asi i inteligence.

A proč vás napadá jen otázka, proč si muž nechce vzít ženu, se kterou čeká dítě? Proč pořád tu svatbu vyzdvihujete nad všechno? Může to být i tak, že žena se nechce vdávat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 09:47

Je nesmysl platit na půl když má větší plat a ne o málo

• Citovat
  • Upravit
6419
15.11.20 10:01
@Pavlik Morozov píše:
Pani ale nesedi na prameni v tomhle pripade. Tudiz ma zatim smolika. To je jasny, ze kazdy kdo vas nechce dotovat je hovado a ostuda. To je znama vec. Nejsem vcerejsi. Ja radsi budu ostuda, ale nedopadnu tak, ze v 50 budu zrat v garsonce konzervu a stara mne bude deti pujcovat jednou za tyden na zmrzku, pritom jak se mne bude cizi frajer valet v baraku na kanapi na ktere jsem vydelal. Radsi ostuda nez kokot.

Pavlíku, ty asi nepocházíš z nějaké milující a funkční rodiny, když máš takový šílený celoživotní strach, abys neskončil jako kokot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 10:03
@PaníBovaryová píše:
A tebe vychovala hlavne „zadne takove nenaletet“, ze jo?

Zadne takove nenalete jak rikas, tak k tomu me nemusi nikdo vychovavat. Staci zapojit rozum a vidis o co komu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 10:10
@ZuzaM píše:
Pavlíku, ty asi nepocházíš z nějaké milující a funkční rodiny, když máš takový šílený celoživotní strach, abys neskončil jako kokot.

Tenhle ten „strach“ jak ty rikas by mel mit kazdy rozumne uvazujici clovek. Vsechno zainvestovat do jedne zenske a pak cekat co se z ni vyklube je silenost. Proc kazdy pablb v dnesni dobe si mysli, ze nazory prameni z toho odkud pochazi. To je jak bys tvrdil, ze kdyz dve lesby vychovaji dite, tak to bude lesba nebo ze z rodiny odesaku nemuze vzejit novy predseda ksc. Clovek ma nejake predstavy a ty se mu zkusenostma a zazitkama nejak formuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
15.11.20 10:17

@Pavlik Morozov tak můžeš mít obavy, to je přirozené…ale ty se svými názory se těžko někdy oženíš…nebo si pořídíš rodinu…vidíš ženské jen jako zlatokopky co se třesou na tvůj majetek…jestli teda nějaký vůbec máš…to nemá vůbec cenu do žádného vztahu jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí