Placení napůl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
14.11.20 19:26
@lenkahav píše:
Ja mam zensky mozek a je stejne nechapavy jako ten tvuj, muzsky: nevim co je k tomu vede. Zadna sebeucta rekla bych a s ni souvisejici asi vdecnost, ze se o ni nejaky otrel a byl ochotnej ji udelat bejbatko. Nebo vekem, ze ji ujel vlak, tak rychle dite? Nebo pochazi z nelichotivych pomeru, kde to bylo normalni? A pak asi i inteligence.

A některé se prostě vdávat nechtějí. Nejsou všechny matky, co žijí s otcem svého dítěte na hromádce, politováníhodné chudinky bez sebeúcty, naopak, některé ta sebeúcta vede k tomu se nevdat 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.11.20 19:27

@carsin děkuji.. :kytka: taky jsem si na toho mého prince musela chvíli počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
14.11.20 19:32
@Anonymní píše:
pán nás občas se synem cepuje a vychovává jak sluhy. Ale to už by se tady strhla jiná diskuze. Tak si říkám, jestli nejsem idiot a nám by nakonec s dítětem bez něj nebylo líp.

8o 8o 8o 8o 8o
Asi bylo. Možná o tom cepování napiš víc. Dokud to neřekneš dalšímu člověku, dokážeš to v sobě mozna nějak omluvit, ale když to vyndáš na světlo, uvidíš, jak to opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.11.20 19:35
@lenkahav píše:
Nejsou rodina, bohuzel. Bohudik pro zakladatelku. Na nej se fronta stat nebude. :jazyk:

No nejsou, ale ne proto, ze nejsou svoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.11.20 19:39
@Tecumseh píše:
Zakladatelko, s panáčkem dej vážnou řeč jak si to s tím společným dítětem do budoucna představuje? On má sice prachy a dům, ale všechny ostatní triumfy držíš v ruce ty. Sám si dítě nenahoní. Řekni mu, že nejsi inkubátor k pronajmutí, ale žena. A jestli s tebou dítě chce, měl by tě jako ženu pojmout…a vytvořit rodinu. A rodina hospodaří společně. Tedy jeho peníze už nebudou jeho, ale rodinné. A uvidíš jak se na to bude tvářit. Ono říct, já bych chtěl s tebou dítě, zašukat si a pak bědovat, že vás všechny živí je fakt málo…tak ať si to promyslí a pak podle toho jedná.

8o neverim, ze jsi chlap.
Jsi? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
14.11.20 19:44
@lenkahav píše:
8o neverim, ze jsi chlap.
Jsi? :kytka:
ženská asi nebude indiánský náčelník :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.20 19:48

V diskuzi mě spíš zajímalo, zda je v pohodě vše platit napůl, než jestli si pořizovat s ním další dítě. Ohledně financí, pokud by bylo společné dítě jsme mluvili, řekla jsem mu, že pokud by bylo společné dítě, chtěla bych společné finance. On to okamžitě smetl ze stolu, řekl že jeho peníze jsou jeho a že jsem zlatokopka, pokud chci jeden účet. Od té doby hodně přemýšlím zda s ním vůbec být či nikoli. O dítěti nechci slyšet. On zas vztah dítětem podmiňuje, takže to spíš časem asi skončí, protože pro něj když nebude dítě, nebude ani vztah.

Je pravda, že u něho s mým dítětem máme zázemí a domov, což v dnešní době rizikové době je také podstatné, nicméně to je asi tak jediná výhoda. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1063
14.11.20 19:53
@Pavlik Morozov píše:
Lakomec plati pulku? Takze panove, pokud zenskou nevydrzujeme, tak jsme lakomci! For roku pani blbaryova

Nevim, na jaky pany se tu odvolavas. Pani ti dali najevo, ze jsi mimo. Jsi ostudou muzskeho rodu ty Pavliiiiiku. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.11.20 20:09
@Anonymní píše:
A mimochodem k těm rohlíkům. :-D A k těm co říkají, že neplatím půlku, protože mám dítě. Tak chlap toho sní daleko víc než my dva s dítětem dohromady ale platím to napůl a nepočítám že my sníme rohlíky dva a o pět. Já navíc, abych si aspoň trochu ulehčila a nakonec tím šetřím i partnera, nakupuji navíc jídlo za stravenky za nějakých 2 tis, které jsou navíc z mé strany. Takže opravdu nevím, kdo z koho má jaké „výhody“ a kdo koho ždíme (ironie) A ano, domácí práce z 90 % dělám já, vařím a starám se o nákupy já. Platím polovinu výdajů a pán nás občas se synem cepuje a vychovává jak sluhy. Ale to už by se tady strhla jiná diskuze. Tak si říkám, jestli nejsem idiot a nám by nakonec s dítětem bez něj nebylo líp.
:palec: Bylo. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.11.20 20:13
@Anonymní píše:
V diskuzi mě spíš zajímalo, zda je v pohodě vše platit napůl, než jestli si pořizovat s ním další dítě. Ohledně financí, pokud by bylo společné dítě jsme mluvili, řekla jsem mu, že pokud by bylo společné dítě, chtěla bych společné finance. On to okamžitě smetl ze stolu, řekl že jeho peníze jsou jeho a že jsem zlatokopka, pokud chci jeden účet. Od té doby hodně přemýšlím zda s ním vůbec být či nikoli. O dítěti nechci slyšet. On zas vztah dítětem podmiňuje, takže to spíš časem asi skončí, protože pro něj když nebude dítě, nebude ani vztah.Je pravda, že u něho s mým dítětem máme zázemí a domov, což v dnešní době rizikové době je také podstatné, nicméně to je asi tak jediná výhoda. Zakl.

Vztah podmiňuje dítětem? Dítětem, které chce mít dle jeho slov se zlatokopkou? Dítě, které nehodlá zabezpečit? To na něj chce přispívat nebo to moc nechápu.. to dítě snad bude spolecne, tak proč by jste pak neměli fungovat jako společná rodina? z mého pohledu ti asi moc nevěří, nebo si tě neváží, možná oboje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.11.20 20:16
@Andante píše:
A některé se prostě vdávat nechtějí. Nejsou všechny matky, co žijí s otcem svého dítěte na hromádce, politováníhodné chudinky bez sebeúcty, naopak, některé ta sebeúcta vede k tomu se nevdat 🤷‍♀️

Coz to jo. Ale nevdat se a mit dite za svobodna neukazuje zadnou sebeduveru a sebeuctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.11.20 20:18
@drewlet píše: ženská asi nebude indiánský náčelník :nevim:

Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.11.20 20:21
@Anonymní píše:
V diskuzi mě spíš zajímalo, zda je v pohodě vše platit napůl,

Ne není.. partnera mám pro to, abych ho milovala, starala se o něj a byl pro mne důležitou součástí mého života, abych ho činila šťastným.. A stejně tak on mně.. on se mi snaží dopřát to, co může a umí a já také.. každý něco jiného. On mně vzal na mou vysnenou dovolenou, abych byla šťastná, já si zase vzala recept od jeho mamy na jeho oblíbené jídlo a celkem často mu ho dopravam :) A jen tak mimochodem, v mém předešlém vztahu jsem já byla ten kdo víc vydělával a vic platila a on se zase staral víc o domácnost a o mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
14.11.20 20:22
@Anonymní píše:
V diskuzi mě spíš zajímalo, zda je v pohodě vše platit napůl, než jestli si pořizovat s ním další dítě. Ohledně financí, pokud by bylo společné dítě jsme mluvili, řekla jsem mu, že pokud by bylo společné dítě, chtěla bych společné finance. On to okamžitě smetl ze stolu, řekl že jeho peníze jsou jeho a že jsem zlatokopka, pokud chci jeden účet. Od té doby hodně přemýšlím zda s ním vůbec být či nikoli. O dítěti nechci slyšet. On zas vztah dítětem podmiňuje, takže to spíš časem asi skončí, protože pro něj když nebude dítě, nebude ani vztah.Je pravda, že u něho s mým dítětem máme zázemí a domov, což v dnešní době rizikové době je také podstatné, nicméně to je asi tak jediná výhoda. Zakl.

Já bych řekla, že s ním určitě budoucnost ten vztah nemá. On vztahu není schopen. Kde jsi bydlela předtím? proč máš tak malý příjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.11.20 20:22

Hele pri jeho příjmu by mel platit komplet bydleni a pulku jidla. Urcite bych si s nim zadne dite nedelala, pokud nebudete mít vyjasneny finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí