Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím,
Dá se s dětmi začít znovu?
Existují v dnešní době muži kteří se dobrovolně
zamilují do ženy, která má již děti?
Děti (2) a (6)
Mate některá zkusenost? Slysela jsem, ze někdy se cizi muž postará o decka lepe, než vlastní.
Ale taky, ze nikdo nebude mít dite rad tak jako jeho otec.
Ano existují
Ano, existují. Zvlášť mého mladšího syna bere manžel jako svého. Se starším je to těžší, ale to tak prostě je, je těžší ho přijmout, najít cestu, pro všechny, natož pro " cizího". Rozvedla jsem se když jim byly 2,5 a 4 roky. S manželem jsem skoro 7 let, máme i společné děťátko.
Kamarádka našla, ale nedělá z něj „otce“, nechce s ním ani bydlet, ani aby je sponzoroval. Tráví s ním vikendy, když jsou kluci u táty. Vyhovuje ji to tak. Jak říká, nechce vařit a prat dalšímu chlapovi
@Mallorka píše:
Kamarádka našla, ale nedělá z něj „otce“, nechce s ním ani bydlet, ani aby je sponzoroval. Tráví s ním vikendy, když jsou kluci u táty. Vyhovuje ji to tak. Jak říká, nechce vařit a prat dalšímu chlapovi
My to takhle měli několik let. Pak jsme se rozhodli se sestěhovat, vzít a pořídit si společné dítko. Ale ty první tři roky byly též fajn, víkendový vztah, v podstatě bez dětí.. vzpomínám ráda, a po krachu původního vztahu jsem to takhle potřebovala.
Pokud to chceš ty, tak najdeš. toho bych se nebála. Hodně chlapů přijme děti, když jsou šťastní se ženou a moc detaily neřeší. Otázka je, jak se to nakonec bude líbit tobě - měla by sis vybrat dobře ![]()
Já naopak řeším, jestli si nějakého dalšího chlapa do života pustit. Nějak se mi moc nechce riskovat.
Dá. Zkus s dětmi chodit na hřiště-a třeba se s nějakým tátou zapovidáš a zjistíš, že je taky sám. A i tady pár takových píše. Pamatuji, jak tu psal táta třech dětí. Zkus si projít diskuse. ![]()
@Mallorka píše:
mám to hodně podobně… se synem se nikdy neviděl
No pritel rika, ze vsechny deti jsou strasny a je fuk, jestli jsou vlastni nebo cizi
Mam tri a nejsou jeho ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,
Děti (2) a (6)
Mate některá zkusenost? Slysela jsem, ze někdy se cizi muž postará o decka lepe, než vlastní.
A hledáš partnera pro sebe nebo náhradního otce? Já nikoho na stará i o děti nepotřebuji, hledala jsem, kdo se bude starat o mě, prostě parťáka pro sebe. A našla, bez problémů. Děti rád jako vlastní nemá. Já jeho také ne. A je to úplně v poho. Jiné očekávání bych ani neměla.
Najdeš jako nic, chlapa s dětmi i bez děti, já měla štěstí na firmu a vlastne až na jednoho, který byl z tehdejší novinky Tinderu, jsou všichni z firmy, co naplat, večírky, meetingy, výjezdy
záleží hodně, co od toho čekáš, byl jeden bez děti a ten je nemusel, tak jsem ho viděla, když jsem měla volno, pak jeden, co deti neměl, ale s ním to bylo těžké, chtěl kecat do výchovy a nevěděl, o čem to je, nynější má svoje děti a já své a tolerujeme si vzájemnou výchovu, bohužel, děti jsou cajk, horší je to s ex a její rodinou, odtamtud pramení všechny potíže. Takže holka, najdeš, az to vypustís nebo to budeš nejméně čekat, hlavně nehledej a nezoufej
![]()
Dá, byl jsem sám se dvěma dětmi a našel jsem ženu s malým chlapečkem, s dvojčatama to bylo těžší, než mou ženu přijali, ale dnes jsme rodina a všichni se máme moc rádi. Pro děti jsme táta a máma a oni jsou všechny naše. Je teda pravda, že to nebylo hned, musel jsem si počkat, vím, že každá na to není jít do vztahu s chlapem co má děti výhradně ve své péči a musel jsem fakt vybírat, léta jsem měl jen takové kamarádské vztahy s výhodama a ty jsem vůbec netahal do života mých dětí a pak se najednou objevila ta pravá a oba jsme věděli, že chceme být rodina i s dětma a že to půjde. A ještě jedna Dobrá zpráva pro Tebe, po zkušenostech v okolí vidim, že chlap přijme cizí dítě mnohem lépe než žena. Takovou potkat, to je trošku zázrak, ale já jsem důkaz, že to jde
.
@Mallorka píše:
Mám to stejně už 5 let a vyhovuje nám to oběma ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,
Děti (2) a (6)
Pokud hledáš partnera, tak je šance velká.. Nehledej zivitele a ono to půjde.. Můj současný si s kluky rozumí mnohem víc, jak jejich otec
a to už jsou značně odrostlejsi ![]()
Zdravím,

Děti (2) a (6)