Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím,
Dá se s dětmi začít znovu?
Existují v dnešní době muži kteří se dobrovolně
zamilují do ženy, která má již děti?
Děti (2) a (6)
Mate některá zkusenost? Slysela jsem, ze někdy se cizi muž postará o decka lepe, než vlastní.
Ale taky, ze nikdo nebude mít dite rad tak jako jeho otec.
pokud a nehledas jen zivitele, co tebe a deti bude zivit, tak uplne v pohode. pokud jsi pohodova zenska a ne nejaka fnukna, mas co nabidnout tak si muzes i vybirat… pro plno muzu deti nejsou pritezi, nesmis, ale po nich hned chtit, aby si hrali na jejich otce ci se nejak natvrdo stmelovat rodiny, pokud i on ma jiz deti… to, ze ty si najdes partnera, neznamena, ze hned z pocatku musi byt i tve deti z neho hin. dulezite je vsak respekt vsech zucastnenych…
Hele da…
Mou manzelku, jsem si bral s 2 detma z prvniho manzelstvi, klukum bylo 5 a 7 kdyz jsme se poznali. Ted se rozvadime, kluci uz jsou dospeli, ale bydli doma a chteji zustat u me. Ale…mam ted pritelkyni, ktera ma dite a nejak to nemuzu prekousnout. Nevim proc, ale mam ted nejakej blok a proste si neumim predstavit spolecne souziti kvuli tomu diteti. Ja vim, je to hnusny, ale je to ve me
.
@Anonymní píše:
Hele da…
Mou manzelku, jsem si bral s 2 detma z prvniho manzelstvi, klukum bylo 5 a 7 kdyz jsme se poznali. Ted se rozvadime, kluci uz jsou dospeli, ale bydli doma a chteji zustat u me. Ale…mam ted pritelkyni, ktera ma dite a nejak to nemuzu prekousnout. Nevim proc, ale mam ted nejakej blok a proste si neumim predstavit spolecne souziti kvuli tomu diteti. Ja vim, je to hnusny, ale je to ve me.
Hm. Tak to je divny, kdyz tenkrat ti to nevadilo a ted jo. A je i divny, ze synove tvoji brzy exmanzelky chteji zit u tebe, zrejme tam maji uz to svy- skola, kamaradi, partneru, nebo se pletu?
@Honza1976 píše:
To je zajímavá otázka. Každá se přetvařuje. To vy ženy umíte velice dobře. Otočit si chlapa kolem prstu umí kdekdo.
Tak ja jsem asi chlap.
@lenkahav píše:
Tak ja jsem asi chlap.
Tak to je snad jasné, ne? ![]()
@Honza1976 píše:
Je dneska divná doba. Každý se rozvádí a odnášejí to děti. Samozřejmě, že i já hledám ženu s dětmi. Proto se možná hloupě ptám nebo reaguju. OK?
Rozvod deti neodnasi. Odnasi souziti kde je dusno. Po rozvodu je prave vsechno klidnejsi. Ale rozumim, jak to myslis, to obdobi pred rozvodem. Co nadelas.
Nic. Neni to dobou, jen se o tom vsude mluvi, tak to vypada, ze se to deje ted. Delo se to vzdycky.
A potrebujes tu zenu nutne k tomu, abys mel diky ni lepsi zivot? Kdyz o zenach smyslis spis negativne?
@lenkahav píše:
Rozvod deti neodnasi. Odnasi souziti kde je dusno. Po rozvodu je prave vsechno klidnejsi. Ale rozumim, jak to myslis, to obdobi pred rozvodem. Co nadelas.
Nic. Neni to dobou, jen se o tom vsude mluvi, tak to vypada, ze se to deje ted. Delo se to vzdycky.
A potrebujes tu zenu nutne k tomu, abys mel diky ni lepsi zivot? Kdyz o zenach smyslis spis negativne?
Možná tě to udiví, ale negativně úplně ne. Jen o některých, protože většinou to píšu o nějaké konkrétní. Ale to přeci nebudu vypisovat do detailů. Neexistují jen ženy na internetu, takže tady to vypadá jinak, než ve skutečnosti.
Znám z okoli, kdy holka se čtyřma dětma, prvním dvěma zemřel tatínek, dalších dvou tatínek po pár letech zjistil, že jej vlastně rodinný život nebaví. Tak tuhle maminku si vyhlédl trenér jejich dětí, o něco mladší, sportovec se zahraniční kariérou a velký srdcař.
Přešel do domácí ligy, časem měli ještě spolu dítko. Jeho rodiče všechny děti vzali jako svoje, od mala se jim věnovali, podporovali je ve sportech, nedělali rozdíly.
Teď už jsou spolu asi 20 let, nejmladší dítě už je na střední škole. A všichni ti další už dospělí tvrdí, že mají jen jednoho tátu.
@Honza1976 píše: Ženě se muž musí omlouvat, omlouvat, a omlouvat. A pak se jí ještě musí omluvit, to už jen občas, že se jí pořád omlouvá![]()
![]()
.
Nemusí. Stačí si, ženu, dobře vybrat.
@šupsem šuptam píše:… jooo?
Nemusí. Stačí si, ženu, dobře vybrat.
Ja jsem nasla, dceri bylo 7, dcera ale nama bio.otce a rekla bych, ze muj pritel je super tata
@_.Emilyyy píše:
Ja jsem nasla, dceri bylo 7, dcera ale nama bio.otce a rekla bych, ze muj pritel je super tata
To pak je dobrá situace. Chlap se potřebuje cítit spíš jako taťka, a ne jako strejda.
Je spousta žen, co neměly štěstí na ex partnera, mají děti a jejich nový partner je má rád. Třeba moje ex-švagrová takového našla až v 36 letech s pěti dětmi na krku (ty má s dalšími třemi partnery). A teď je konečně spokojená a plánují společně šesté.
Já počítám s tím, že už zůstanu sama. Ne, že bych úplně chtěla, ale bojím se zase zklamání. Ani nemám představu, kde bych se mohla s někým seznámit. Buď jsem v práci a nebo mám děti. Ale necháme to osudu, ono to nějak dopadne. ![]()
@šupsem šuptam píše:
Dá. Se najít muž, který bude mít rád, Vaše děti. Dokonce, možná lépe, než žena. Která bude mít ráda, mužovy děti. Aspoň, podle zdejších. Co zde často píší. Jak muže s dětmi nikdy. Prý.
Taky me to kdysi prekvapilo jak jsou zeny “zle” a opravdove macechy… vzdy jsem si myslela, ze kdyz je zena jednou mama je hodna i na jine deti, ale to jsem slysela nebi cetla na riznych diskuzich to jsem byla docela v soku… proste jsou spatne vychovane, vse delaji spatne, jsou to parchanti atd atd ![]()
![]()
. Je to hrozne smutne… ale je to jako u vseho, je to o charakteru cloveka… chodila jsemkdysi s muzem co mel 7 leteho syna, poznala jsem ho 2 roky po rozvodu a jeho byvalou jsem jeste branila a malemu jsem se venovala, nikdy jsem mu nedelala mamku, ale chapala jsem, ze je to pro nej tezke, ze male dite a nemuze za to, ze rodice nejsou spolu atd atd.