Plánování prvního mimča v r.2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
24.4.18 09:50

@N111 snazime se 4mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.4.18 11:11

@Leliii děkuji za reakci, a brala si dlouhodobě antikoncepci či nikoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
24.4.18 12:01

@N111 brala jsem ji dva roky kvuli skole ted mi je 19 let snazime se 4 mesice a porad nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.18 13:39

Taky se začínáme snažit, teď spíš pasivně, vysadila jsem prášky :-) a uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
25.4.18 14:01

Taky se už nějakou chvíli (od listopadu) snažíme. Teď jsem měla veselý duben plný zánětu moudraku a ted mi ho i trhli, takze jsme museli kvuli tuně léků tenhle měsíc odložit :). Chudák ten můj chlap :D…,kazdopadne doufame, ze brzy budu fit a zdráva zas :D a ostatním držím palce, ať se vám zadaří :) :palec:
P. S: Neztraťte s těhotenstvím a mateřstvím hlavu jako většina matek :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1091
26.4.18 20:41

@N111 2 měsíce je opravdu málo, s tím si hlavu ještě lámat nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.18 23:50

Chce se mi brecet. Ted mi pritel rekl, ze nevi, jestli dite chce. Hlavne, ze jsme se domluvili, ze vysadim prasky, nebudem se chranit a nechame to na prirode… :,( :,( achjo :,( jsou ty chlapi normalni??!!! :nevim: :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
1.5.18 15:15

@enyeny Bych ho asi zabila :). Možná si ale uvědomil, že dítě je vážná věc a necítí se na to, pak je urcite lepsi pockat. Sama jsem si u přítele pockala než se na to bude cítit a až teď jsem si jistá, že to bude 100% nejlepší táta. Dřív se ani moc k dětem neměl, spíš mu byly na obtíž a sama jsem o tom kvůli tomu váhala. :?

• Citovat
  • Upravit
167
2.5.18 07:32

Ahojky holky :mavam: je mi 23 a plánujeme naše první miminko. Od prosince neberu antikoncepci a v březnu se zadařilo, bohužel šlo o mimodelozni a v 7tt mi museli odstranit vejcovod i s miminkem.. nikdy by me nenapadlo ze zrovna me tohle potká :roll: ale co teď musím mít 3mesice pauzu a pak můžeme dělat miminko znovu :poblion: tak snad už to dopadne dobře, ten pocit videt ty dvě čárky na testu je neskutecnej :srdce: jen vám doporučím jit k lékaři co nejdřív, já chtěla čekat do 8tt aby bylo něco na ultrazvuku už videt a ne jen tečka a riskovaka jsem nevědomky své zdravi.
Držím vám palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital