Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leliii děkuji za reakci, a brala si dlouhodobě antikoncepci či nikoli?
@N111 brala jsem ji dva roky kvuli skole ted mi je 19 let snazime se 4 mesice a porad nic
Taky se začínáme snažit, teď spíš pasivně, vysadila jsem prášky
a uvidíme ![]()
Taky se už nějakou chvíli (od listopadu) snažíme. Teď jsem měla veselý duben plný zánětu moudraku a ted mi ho i trhli, takze jsme museli kvuli tuně léků tenhle měsíc odložit
. Chudák ten můj chlap
…,kazdopadne doufame, ze brzy budu fit a zdráva zas
a ostatním držím palce, ať se vám zadaří
![]()
P. S: Neztraťte s těhotenstvím a mateřstvím hlavu jako většina matek
![]()
@N111 2 měsíce je opravdu málo, s tím si hlavu ještě lámat nemusíš
Chce se mi brecet. Ted mi pritel rekl, ze nevi, jestli dite chce. Hlavne, ze jsme se domluvili, ze vysadim prasky, nebudem se chranit a nechame to na prirode…
achjo
jsou ty chlapi normalni??!!!
![]()
@enyeny Bych ho asi zabila
. Možná si ale uvědomil, že dítě je vážná věc a necítí se na to, pak je urcite lepsi pockat. Sama jsem si u přítele pockala než se na to bude cítit a až teď jsem si jistá, že to bude 100% nejlepší táta. Dřív se ani moc k dětem neměl, spíš mu byly na obtíž a sama jsem o tom kvůli tomu váhala. ![]()
Ahojky holky
je mi 23 a plánujeme naše první miminko. Od prosince neberu antikoncepci a v březnu se zadařilo, bohužel šlo o mimodelozni a v 7tt mi museli odstranit vejcovod i s miminkem.. nikdy by me nenapadlo ze zrovna me tohle potká
ale co teď musím mít 3mesice pauzu a pak můžeme dělat miminko znovu
tak snad už to dopadne dobře, ten pocit videt ty dvě čárky na testu je neskutecnej
jen vám doporučím jit k lékaři co nejdřív, já chtěla čekat do 8tt aby bylo něco na ultrazvuku už videt a ne jen tečka a riskovaka jsem nevědomky své zdravi.
Držím vám palce ![]()