Plánovaný císařský řez Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
28.1.16 14:16

@Jitus.Slavickova Páni, děkuji za skvělý celkový popis ^^
Já musím mít císaře kvůli psychickým problémům (panické stavy) takže taky nevím jestli mi „projde“ spinal :) tak uvidím :)
a šlo se na miminko jít třeba alespoň podívat přes sklo nebo tak? Mohl ho vidět třeba tatínek?

@Niemeyer chápu, to je samozřejmě trochu něco jiného :( já slyšela, že tak i tak miminko na JIP nesmí, ale pak na to oddělení šestinedělí, když ho mamka zvládá, tak ho i klidně dají :)
Tak ty záchody mi až tolik nevadí, vím, že ta budova je starší a že tehdy se to tak stavělo. Na to jsem nějak zvyklá z jiných míst :D ale ano, určitě by bylo pohodlnější když by byly blíže :)

@brunet1 Tak to je moc fajn ^^
a to krvácení je normální? ale to je tam „dole“ ne? ne z jizvy? :)

@marfra To je rozhodně dobré vědět, že si mám říct kdyby něco. Předpokládám, že sice u mě asi budou vědět, když tam nastupuji dopředu ale i tak, děkuji za varování :)
právě z tohohle důvodu bych strašně ráda taky spinal :3 my se hlavně chceme i nechat překvapit o to bude a mrzelo by mě, že by to nejspíše všichni přátelé a rodina věděli dříve než jí, když bych byla v celkové… :/ a hlavně hned mít prcka u sebe :3
předpokládám, že asi po pravdě budu taky volit spíše vyspání, přeci jen, člověk musí nabrat síly aby se mohl o mimi starat doma :)

a při tom šití nic cítit ještě není že, to je ještě plně „mrtvé“?

(omlouvám se za hloupé dotazy ale nikdy jsme ještě nebyla na operaci, v nemocnici ani na jěkém zákroku, tak jsem trochu nervozní :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.1.16 14:29

Jediné, co jsem při císaři cítila bylo, když vyndavali dítě. To je takový zvláštní tlak nebo jak to popsat a dopředu mě na to připravili. Jinak necítíš vůbec nic. Jen při epidurálu (když začne působit) horko v nohou. Císař byl též moje premiéra, co se chirurgických zákroků a pobytu v nemocnici týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
28.1.16 14:36

@Shana spinal byl v pohode, pichnou te do zad, no pichnou, ono to neni ani pichnuti, jen jako by ti nekdo zatlacil palcem do zad, takove zatlaceni a pak ti zacnou brnet nohy, vleje se teplo, doktor zkusi jestli neco citis a jde se na to. Anesteziolog si s tebou bude povidat, aby to rychlej utikalo a pak najednou bude mimco venku. Necitis vubec nic, ja teda necitila zadne skubani, tlaceni apod. jak nekdo popisuje. U siti se doktori bavili kam pujdou na obed a co si daji a my se mazlili s miminkem. Pak mimco odvezli, manzel sel s nama az k JIPce a tam jsme se spolu rozloucili. Ja volila tu druhou noc prasek na spani, protoze prvni noc na JIPce jsem vubec nespala. Byli jsme tam 3, ja, maminka s dvojcatkama a pak asi v 10 vecer privezli maminku po akutnim cisari, tak ta tam napred asi 2 hodky narikala a pak usnula, ale teda fest. Ze to asi slysela cela porodnice. ;) Asi byla jeste oblbla z te narkozy a taky hodne unavena, kdyz rodila i prirozene, takze ji to nemuze nikdo vycitat. Proto jsem se chtela uz konecne vyspat a byt pripravena se starat o sve miminko. Me ceka porod v cervnu a jsem zase registrovana v Podoli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.16 14:51

@Shana neboj se niceho, byla to taky ma premiéra :) ano, krvácení je odkud rikas :) jizvu sprchu několikrát denně a za pár dní je úplně krásná ;) ja mela spinal a zadne siti citit nebylo…jen když malou vyndavali tak to se mnou házelo ze strany na stranu a pak přišla radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
28.1.16 16:55

@Shana Ja tam sla druhy den, ale pritel byl primo za ni a vyfotit ji..tak mi donesl fotky kdyz ja jeste nemohla, no a pak uz ji nosila mlicko..libi se mi v podoli ze kdyz uz dokrm tak materskym mlikem z banky..zadna um..vubec neni za co, klidne se ptej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.1.16 19:09

@barbuchablond Tak to zní v pohodě :)

@marfra :DD to musí mít vážně dobrý žaludek XD někoho šít a přitom se bavit o obědě :DD ale zase má asi člověk pocit, že je to opravdu v pohodě :)
Já bych měla jít až někdy v půlce června ale když mi řekli toho císaře tak jsem se trochu lekla no :)
Já se obávám, že ráda využiju každou minutku spánku, jelikož jsem kvůli nemoci hodně „spavý“ člověk, takže proto předpokládám, že budu za prášek vděčná XD

Je fakt, že jsem slyšela, že akutní císař je většinou o dost nepříjemnější, protože často právě předchází x-hodinový normální porod a vyčerpání :( kamarádka to tak měla a to byl opravdu zlý zážitek :( kvůli tomu jsem na druhou stranu vděčná, že na rovinu to nechtějí úplně riskovat, když neví, jak bych to zvládla a raději doporučili císaře :)

@brunet1 dobré, mě to trochu zaseklo, že by krvácela jizva :oops: ale když nad tím přemýšlím tak je to vlastně hloupost XD
asi se malé nechtělo z maminky :D
nejvíce mě asi uklidňuje to, že nic neuvidím a neucítím Xd ještě že tam dávají plachtu XD neumím si představit koukat na to jak mě „pářou“ a šijí XD

@Jitus.Slavickova to bylo od něj moc miloučké :3
vážně? to je super, to je rozhodně lepší než jim hned cpát UM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
28.1.16 19:31

@Shana Jojo, preju at mas klidny porod.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
28.1.16 20:29

@Shana jeee tak to se mozna potkame ;) Ja mam termin 16.6. ale jestli bude zase cisar tak ten delaji presne 39+0, takze 9.6. Ale uvidime jak se s nima pak domluvim v poradne. Pry davaji po prvnim cisari u druheho vybrat a ja bych asi volila zase cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
29.1.16 20:46

@Jitus.Slavickova :srdce: děkuji

@marfra Tak to já bych měla mít až 29.6 tj cca kolem 21.6 tuším ^^ takže spíše ne, a le bude to těsné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
19.3.16 10:39

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. První akutní CS Motol. Teď se rozhoduji…nosí v Podolí mimčo na JIP? Jak často? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
19.3.16 11:50

Aktuální rok 2015/2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.3.16 11:52

@pabe14 Nevím jak v Podolí, ale u Apolinare nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
19.3.16 11:57
V MOtole mi přinesli na 5 minut druhý den ráno na JIP a pak až večer :-( Jak často nosí po CS?
@Svistice píše:
@pabe14 Nevím jak v Podolí, ale u Apolinare nosí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.3.16 12:23

@pabe14 Přes den po 3 hodinach, v noci ne. Po 24 hodinách jdeš na sestinedeli a tam už máš dítě u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.3.16 08:06

Holky a porad je v Podoli na JIP zakazany mobil? Pred 3 rokama byl, ale chytla jsem dobrou smenu a hlavne maminku, ktera tam uz lezela 3 dny, takze ji mobil povolili a tudiz i mne. Ale ted???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková