Plantur 39 pro dospívající dívku?

Anonymní
3.1.19 21:35

Plantur 39 pro dospívající dívku?

Krásný večer! :mavam: jsem dospívající dívka, mám celkem zplihle, jemné vlasy. Chci víc objemu a napadlo mne, jestli mi pomůže Plantur 39, i když nejsem žena po čtyřicítce a do přechodu mám tedy také dost daleko. :mrgreen: pomůže mi to na zhustnuti vlasu? Prosim anonym kvůli spoluzackam, vysmaly by se mi :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3224
3.1.19 21:38

nic tim nezkazíš ale zazraky bych nečekala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
3.1.19 21:43

Já mám taky jemné a zplihlé vlasy. Používám Niveu na jemné vlasy nebo jsem měla Garnier, nevím jak se jmenoval. Měl sytě růžovou barvu a tam jsem měla pocit, že jsou ty vlasy silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 21:46

@Lidym ten Garnier myslíš masku, ze ano?

• Citovat
  • Upravit
2780
3.1.19 21:51
@Anonymní píše:
@Lidym ten Garnier myslíš masku, ze ano?

Ne, šampon a kondicioner. Ale je možné, že k tomu bude maska.
Nečekej žádné zázraky. prostě normální vlasy mít nebudeme. Ale díky těm šamponům na jemné vlasy aspoň nejsou tak zplihlé. Taky si někdy dávám tužidlo, to tomu trochu přidá objem. Na zimu mi ty vlasy nepoletují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
3.1.19 21:53

Jde hlavně o to, aby ti ten šampon a kondicioner se silikony ty vlasy ještě nezatěžovali víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 21:54

@Lidym díky za rady, určitě vyzkoušim ;)

• Citovat
  • Upravit
598
3.1.19 22:04

Plantur je celkem k ničemu.Já ho poctivě zkoušela v dobré víře,jak zlepší kvalitu a sníží padání…No a vlasy mi padaly pořád a navíc mně z něj svědila hlava.Škoda peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
3.1.19 22:12
@Anonymní píše:
@Lidym díky za rady, určitě vyzkoušim ;)

Ať se zadaří. :kytka: A dobrej střih vlasů je taky základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.1.19 22:13

Na jemné vlasy, čím míň, tím líp. Masku použít výjimečně, kondicionér třeba jen do špiček a hlavně, všechny šampony na jemné vlasy jsou udány na 24 hodin. Takže, buď mít a upravovat denně, nebo se smířit druhý den se splihlým. Na jemné a řídké vlasy, které jsou dané geneticky, nepomůže vůbec nic. Žádný šampon je neposílí a nezhustí :kytka: když, tak je to jen efekt na chvilku. Nejdůležitější je správný střih a dobrá kadeřnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
3.1.19 22:22

Mám jemné vlasy, zplihlé, jen jich mám tunu, takže to tak nevypadá a pomohlo mi na to právě šampon a kondicionér bez parabenu, silikonu a dalších eklovin. Moje testování vybralo jako vítěze šampon a kondicioner z Yves Rocher, stojí pár korun :)

Silikony mi na vlasy zpět už nesmí.

• Citovat
  • Upravit
3059
7.1.19 01:41
@Waterfall píše:
Mám jemné vlasy, zplihlé, jen jich mám tunu, takže to tak nevypadá a pomohlo mi na to právě šampon a kondicionér bez parabenu, silikonu a dalších eklovin. Moje testování vybralo jako vítěze šampon a kondicioner z Yves Rocher, stojí pár korun :)Silikony mi na vlasy zpět už nesmí.

A který konkrétně z YR? Maji jich tam víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.1.19 09:40

Biotin, selen a zinek užívat můžeš, nejspíš to ale nebude mít žádný vliv. Zinek je dobrý také na podporu imunity, takže oceníš třeba i toto. Pokud máš od přírody jemné vlasy, tak s tím bohužel nic neuděláš, raději vyzkoušej různé účesy, které nebudou moc náročné na údržbu a nebudou vypadat zplihle. Možná nejlepší by bylo si nechat narůst vlasy cca po ramena, je to délka, které ani při jemných vlasech nevypadá oškubaně a je možné vlasy na různé způsoby vyčesat, použít různé podložky apod., takže možná nejlépe navštívit nějakou kadeřnickou prodejnu a pak už to jen zkoušet před zrcadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
7.1.19 09:50
@jindra.kytka píše:
A který konkrétně z YR? Maji jich tam víc.

Detoxikační micelární a z té řady i kondicionér i když ho nechám v délkách (k hlavě ne) tak se smyje, nezůstane po něm bordel, vlasy nejsou jak pod nánosem čehosi.

Za mě zatím nejlepší a to jsem vyzkoušela už hodně značek.

• Citovat
  • Upravit
2258
7.1.19 09:55

Resim to hlavne svetlou barvou a suchymi sampony. Svetlou barvu proto,aby na ni nebyl ten sampon videt. Mam teda,jemne splihle vlasy,rychle se mastici. Nekdy k tomu suchemu dam i objemovy suchy,ale bez toho klasickeho suchace to moc nefunguje. Vydrzi to to 2-3 dny. Ez toho vypadam za den jak splihly mastnoch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková