Platit tchýni za hlídání vnoučete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15498
30.6.26 21:18

@desnatchyne Naštěstí doma nic podobného nemám, ani já nejsem podobná 😀 Nikdy by mě nenapadlo vzít si od dcery peníze za hlídání vnučky. Naopak jsem šťastná za každou společnou chvíli a miminko si užívám. Tvoje tchyně je vychca.. baba a vaše chyba, že kolem ní skáčete a ještě jí platíte. To už můžete rovnou platit chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.7.26 11:30

Já jsem už zasloužilá babi :P mám 3 děti a 6 vnoučat :srdce: 2 dospělá, 2 puberťáky a od nejmladší dcery 3-letá dvojčátka :srdce: Vnoučata od dvou starších dětí jsem téměř nehlídala-ač bych ráda-dcera žije trvale v cizině, syn v Česku ale ne poblíž! Takže teď i s druhou babi hlídáme ta dvojčátka-rády :srdce: a kdykoli dcera potřebuje-začala pracovat už na roce dětí nejdřív na 1/4 a teď už na 1/2úvazku! Hanba by nás obě babi fackovala kdybychom za hlídání chtěly peníze-v žádném případě-jsme obě rády, že nám zdraví slouží a můžeme pomoci, navíc dětičky milujeme :srdce: Ale jak zde už bylo psáno-lidé jsou různí a “násilím”ty neochotné babičky nedonutíte! Chápu, že Vás to mrzí, ale přemohla bych se a babi za hlídání nějaký peníz dala-alespoň by si k ní děti vytvořily nějaký vztah a snad i ona k nim…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
2.7.26 12:48

@Sondra53 co to může být za vztah, když natahuje ruku, přemohla bych se a vnoučata bych tahala všude sebou, abych hlídání od ní nepotřebovala, babičky nejsou povinný hlídat, ale když hlídají mělo by to být z lásky a né pro peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová