Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevím proč se načetli ty odkazy tak blbě, tak si budeš muset ty odkazy zkopírovat a odmazat ty mezery před a za slovem litex.
Já kupovala v bonprixu podobné jsem nenašla, ale jsou tam pěkné jiné, tak mrkni
http://www.bonprix.cz/…890/tankiny/
@mamartina píše:
@marikita mrkni na litex.cz spousta se mi jich tam líbí ale to co máš vybrané ti asi moc vysací břicho neschová ale spíš zvýrazní, vzala bych delší
Píšou u nich, že se dají stáhnout právě díky tomu nařasení ![]()
@mamartina píše:
Nevím proč se načetli ty odkazy tak blbě, tak si budeš muset ty odkazy zkopírovat a odmazat ty mezery před a za slovem litex.
Mrknu se
Díky
@marikita píše:
Píšou u nich, že se dají stáhnout právě díky tomu nařasení
Ale stejně si je nekoupím, takže je to jedno
Protože dát 3 a půl tisíce za plavky a jen za vrchní díl. To si fakt nemohu dovolit.
Kalhotky stojí myslím 1600,– ![]()
@marikita jn to je ranec, taky bych to nikdy nedala ale jsou hezký to jo. Já mám právě špekatý břicho tak vím že takové plavky by ho prostě neschovali a ani řasení by nepomohlo ale záleží jestli budeš mít mega špek nebo neviditelný špíček ![]()
@mamartina Na tom litexu jsou taky hezké plavky:-) Tak třeba něco vyberu
Možná nakonec půjdu do jednodílných a hotovo
. Ještě nevím
@marikita i jednodílné dělají už krásné, tak uvidíš na co se budeš pak cítit nejlépe ![]()
Přidávám se do řad, udělalo se teplo nemám plavky
už delší dobu uvažuji o tankinách, moc se líbíly níže uvedené adidas, samo že nevím, jestli jednou jít do klasiky černé nebo do letních barviček, co mě ale napadlo. Nechci jednodílné, za žádnou cenu, necítím se v nich, jak je to velký kus mokré látky, když už to břicho mám, tak ať je třeba snědé a tak, ale nebudou mít tankiny stejný efekt jako jednodílné. Co vy na to, kdo už jste je vyzkoušeli?
Ahoj,
oživuji diskusi.
Mám po dětech vytahané břicho, na uplé plavky už se necítím. Taky mám hodně velká prsa. Takže potřebuji plavky, které nahoře podepřou a dole decentně překryjí. Máte některá s podobným problémem dobrou zkušenost s nějakým typem plavek? Kde jste je koupily? Přes internet kupovat nechci, potřebuji vyzkoušet.
Děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj, nevíte kde v Praze se dají koupit těhotenské tankiny? přez leto budu 3-5mesic, ale druhe tehu takze pocitam s pupkem (pri prvnim jsem byla jak meruna).Ale nechci to objednavat kdyz si to nezkusim, nevite kde sezenu? diky