Plavky "tankiny"

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
9.6.14 20:39

Nevím proč se načetli ty odkazy tak blbě, tak si budeš muset ty odkazy zkopírovat a odmazat ty mezery před a za slovem litex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.6.14 20:40

Já kupovala v bonprixu podobné jsem nenašla, ale jsou tam pěkné jiné, tak mrkni
 http://www.bonprix.cz/…890/tankiny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.6.14 21:03
@mamartina píše:
@marikita mrkni na litex.cz spousta se mi jich tam líbí ale to co máš vybrané ti asi moc vysací břicho neschová ale spíš zvýrazní, vzala bych delší :nevim:

Píšou u nich, že se dají stáhnout právě díky tomu nařasení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.6.14 21:04
@mamartina píše:
Nevím proč se načetli ty odkazy tak blbě, tak si budeš muset ty odkazy zkopírovat a odmazat ty mezery před a za slovem litex.

Mrknu se :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.6.14 21:10
@marikita píše:
Píšou u nich, že se dají stáhnout právě díky tomu nařasení :)

Ale stejně si je nekoupím, takže je to jedno :D Protože dát 3 a půl tisíce za plavky a jen za vrchní díl. To si fakt nemohu dovolit. :D Kalhotky stojí myslím 1600,– :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.6.14 21:18

@marikita jn to je ranec, taky bych to nikdy nedala ale jsou hezký to jo. Já mám právě špekatý břicho tak vím že takové plavky by ho prostě neschovali a ani řasení by nepomohlo ale záleží jestli budeš mít mega špek nebo neviditelný špíček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.6.14 21:24

@mamartina Na tom litexu jsou taky hezké plavky:-) Tak třeba něco vyberu :) Možná nakonec půjdu do jednodílných a hotovo :D. Ještě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.6.14 21:27

@marikita i jednodílné dělají už krásné, tak uvidíš na co se budeš pak cítit nejlépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
11.6.14 09:30

Přidávám se do řad, udělalo se teplo nemám plavky :-) už delší dobu uvažuji o tankinách, moc se líbíly níže uvedené adidas, samo že nevím, jestli jednou jít do klasiky černé nebo do letních barviček, co mě ale napadlo. Nechci jednodílné, za žádnou cenu, necítím se v nich, jak je to velký kus mokré látky, když už to břicho mám, tak ať je třeba snědé a tak, ale nebudou mít tankiny stejný efekt jako jednodílné. Co vy na to, kdo už jste je vyzkoušeli?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.15 20:59

Ahoj,
oživuji diskusi.
Mám po dětech vytahané břicho, na uplé plavky už se necítím. Taky mám hodně velká prsa. Takže potřebuji plavky, které nahoře podepřou a dole decentně překryjí. Máte některá s podobným problémem dobrou zkušenost s nějakým typem plavek? Kde jste je koupily? Přes internet kupovat nechci, potřebuji vyzkoušet.
Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22817
21.4.16 13:00

Ahoj, nevíte kde v Praze se dají koupit těhotenské tankiny? přez leto budu 3-5mesic, ale druhe tehu takze pocitam s pupkem (pri prvnim jsem byla jak meruna).Ale nechci to objednavat kdyz si to nezkusim, nevite kde sezenu? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.1.17 00:43
Tz jsou super a bez ramínek:-))))))
Ahoj holky. Taky si říkám, že po porodu půjdu do tankin, ale žádné se mi nelíbí :nevim: Jen tady tento typ , ale na to fakt nemám peníze :D Nevěděli byste o nějakých podobných a levnějších tak do 1000,–. Chtěla bych bez ramínek :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák