Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky ted mají v Albertu v akci bilé plenky Baby baby za 189,–.Ja jsem s nima spokojena.Ty smouli zatím nic.
Dneska zacina akce na smouli plinky v Albertu.Ale koukala jsem, ze je pekne zdrazily.To uz se ani nevyplati kupovat…hruza!!!
Ahoj holky, jaké máte aktuální zkušenosti s plenkami z alberta? Čtu celkem pozitivní ohlasy, ale nezhoršily se od té doby?
Doma se mi tenčí zásoby tak okukuju pro co vyrazim
. Potřebuju havně aby vydržely přes noc 10-12 hodin. A co velikosti sedí? ![]()
@zuza92 Ahoj, používala jsem ty šmoulí a byli jediné co vydrželi celou noc
@zuza92 ja je obcas koupim kdyz mi nic jineho nezbyde, cena odpovida kvalite. Jsou pomerne dobre, nam na noc moc nevydrzi, ale na muj vkus jsou takove tvrde, nevim jak to popsat…ale urcite za ti cenu neurazi. Ja mam nejradsi pleny z tesca.
dit: mluvim o tech basic, ty smouli jsou celkem fajn.
Díky holky…ty šmoulí u nás zrovna moc neuspěly
Teď používám z tesca s tou sovičkou ty jsou fajn, ale mám tesco celkem z ruky tak jsem hledala něco ve stejný kvalitě s přiměřenou cenou ![]()
Šmolí jsou fajn. Měkké, vydržely celou noc. Ty basic tedy dost děsný, ani jsem nedodělala balík. Mezi nohama se zdrcly v tvrdou hmotu, dceru to tlačilo. Nepruží. Fůj fuj.
@JayLee myslela jsem takový ty bílý s různě barevnýma nápisama podle velikosti nevim přesně název
@zuza92
Ještě jsou moc dobré z Lidlu. Ty tenké v malém balení. Ty se mi zdály nejlepší co jsem na olkách vyzkoušela, ale objevila jsem až těsně před nástupem nočníku.
Na prvního syna jsem kupovala oboje, byla jsem moc spokojená, ale teďka na druhého už jen šmoulí a jen na den. Jsou rychle mokré, kůže miminka je fakt vlhká, takže stejně přebaluju hodně často. Ty basic nekupuju už vůbec, jsou hodně velké, tvrdé, neforemné. Teďka mají v akci Lidlové Toujours, s těmi jsem byla posledně spokojená. Jsou ještě tenčí než Pampers a po vyčůrání nejsou vlhké.
Holky, ja měla skoro pořad pampersky, ale pak jsem kvuli ceně přešla na albert šmoulý plenky, ty jsou super a i ty basic albertácky jsou super - cena taky a kolikrát se mi stalo, že vydrží víc než ty pampersky