Plenky Albert

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3259
5.1.12 13:01

Stejně dobré,ba možná lepší a snad i levnější jsou Clever z Billy. Žádný igelit udrží toho za noc opravdu mnoho,ba dakonce víc než Huggiesky. Malej má už teda plíny jen na noc,ale když byl menší jela jsem jen tyhle nebo Pampresky v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
5.1.12 13:02

clever stojí 225 ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.1.12 13:07

Mě u těch z Alberta nesedí velikost, kluk má 12kg a má tu největší velikost 15-25kg (tu druhou váhu nevím přesně). I tak mi to říkala kamarádka, že kupuje Junior a ne ty menší :nevim: Ale fakt jsou výborný a ta cena je prostě bonus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.12 13:17
mysliska píše:
ahoj holky,jaké máte zkušenosti s těmito plenkami?Budou je mít v hyperalbertu od středy v akci,tak mě to zajímá,děkuju moc :D
V letáku je nikde nevidím??? Od které středy??? Používáme je na denní nošení, v noci pampers.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.1.12 13:18
3HE píše:
mysliska píše:
ahoj holky,jaké máte zkušenosti s těmito plenkami?Budou je mít v hyperalbertu od středy v akci,tak mě to zajímá,děkuju moc :D
V letáku je nikde nevidím??? Od které středy??? Používáme je na denní nošení, v noci pampers.

To je příspěvek z roku 2009, je to oživená diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.12 13:51
Veruš1 píše:
3HE píše:
mysliska píše:
To je příspěvek z roku 2009, je to oživená diskuze.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: AHA, já jsem si nevšimla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
5.1.12 14:10

Taky pouzivam Euroshoper cerveny obal a jsem s nima spokojena. Igelitovy mi rozhodne neprijdou (stridam s latkovkama), nesmrdi! (pokud nejsou pouzity :lol: ) a mladej z nich neni opruzeny. Cena 129,– je proste bezkonkurencni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
5.1.12 15:59
Vydřice píše:
Taky pouzivam Euroshoper cerveny obal a jsem s nima spokojena. Igelitovy mi rozhodne neprijdou (stridam s latkovkama), nesmrdi! (pokud nejsou pouzity :lol: ) a mladej z nich neni opruzeny. Cena 129,– je proste bezkonkurencni :nevim:

hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
5.1.12 16:07

Euro shopper používám už hodně dlouho, jsou super!

• Citovat
  • Upravit
Vydřice
5.1.12 16:16
Hodaka píše:
Vydřice píše:
Taky pouzivam Euroshoper cerveny obal a jsem s nima spokojena. Igelitovy mi rozhodne neprijdou (stridam s latkovkama), nesmrdi! (pokud nejsou pouzity :lol: ) a mladej z nich neni opruzeny. Cena 129,– je proste bezkonkurencni :nevim:
hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co? :mrgreen:

Ale ja uz hlasila, ze jsou super ;) To, ze me nikdo neposloucha…za to ja nemuzu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
5.1.12 16:21
my máme 3, tam jich je 58, takže cca 2,20 za jednu :palec: :mrgreen:
PetaP píše:
Holky 129 za kus? Potřebuju 4, nevíte kolik jich je? My je měli kdysi dávno a nic moc nebyly.. ale zkusíme znova.. teď máme Gaga z Tesca a už nikdy více.. dřív byly dobrý ale teď hrůza
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
5.1.12 16:42
Vydřice píše:
Hodaka píše:
Vydřice píše:
Ale ja uz hlasila, ze jsou super ;) To, ze me nikdo neposloucha…za to ja nemuzu :lol:

aha :oops: budu číst vše od tebe 2× a ještě si děla výpisky a poznámky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vydřice
5.1.12 16:46
Hodaka píše:
Vydřice píše:
Hodaka píše:
Vydřice píše:
Ale ja uz hlasila, ze jsou super ;) To, ze me nikdo neposloucha…za to ja nemuzu :lol:
aha :oops: budu číst vše od tebe 2× a ještě si děla výpisky a poznámky :lol:

sakra, tak to musim procvicit pravopis :oops:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
5.1.12 16:55
Vydřice píše:
Hodaka píše:
Vydřice píše:
Hodaka píše:
Vydřice píše:
aha :oops: budu číst vše od tebe 2× a ještě si děla výpisky a poznámky :lol:
sakra, tak to musim procvicit pravopis :oops:

u mě nemusíš ;)

• Citovat
  • Upravit
5173
14.2.12 21:04

plenky AQ

Holky mám dotázek včera jsme byla v albertu pro euro schoper plenky ( červený obal cena 129 kč) a všimla jsem si,že mají i plenky AQ kvalita za 189 kč zelený obal, bylo přes obal vidět,že jsou puntíkatý. Na noc kupuje clever a jsem s nima spokojená,ale clever když není v akci stojí 225 kč a tyhle byli za 189 kč - máte někdo srovnání jaký jsou -veklikost 7-18 kg myslím - hlavně mě zajímá prožná pásek buď na zádech nebo na boku a pružný okolo nožiček :think: -v recenzi jsem nic nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí