Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Stejně dobré,ba možná lepší a snad i levnější jsou Clever z Billy. Žádný igelit udrží toho za noc opravdu mnoho,ba dakonce víc než Huggiesky. Malej má už teda plíny jen na noc,ale když byl menší jela jsem jen tyhle nebo Pampresky v akci.
Mě u těch z Alberta nesedí velikost, kluk má 12kg a má tu největší velikost 15-25kg (tu druhou váhu nevím přesně). I tak mi to říkala kamarádka, že kupuje Junior a ne ty menší
Ale fakt jsou výborný a ta cena je prostě bonus ![]()
mysliska píše:V letáku je nikde nevidím??? Od které středy??? Používáme je na denní nošení, v noci pampers.
ahoj holky,jaké máte zkušenosti s těmito plenkami?Budou je mít v hyperalbertu od středy v akci,tak mě to zajímá,děkuju moc
3HE píše:mysliska píše:V letáku je nikde nevidím??? Od které středy??? Používáme je na denní nošení, v noci pampers.
ahoj holky,jaké máte zkušenosti s těmito plenkami?Budou je mít v hyperalbertu od středy v akci,tak mě to zajímá,děkuju moc
To je příspěvek z roku 2009, je to oživená diskuze.
Veruš1 píše:3HE píše:To je příspěvek z roku 2009, je to oživená diskuze.mysliska píše:V letáku je nikde nevidím??? Od které středy??? Používáme je na denní nošení, v noci pampers.
Taky pouzivam Euroshoper cerveny obal a jsem s nima spokojena. Igelitovy mi rozhodne neprijdou (stridam s latkovkama), nesmrdi! (pokud nejsou pouzity
) a mladej z nich neni opruzeny. Cena 129,– je proste bezkonkurencni ![]()
Vydřice píše:
Taky pouzivam Euroshoper cerveny obal a jsem s nima spokojena. Igelitovy mi rozhodne neprijdou (stridam s latkovkama), nesmrdi! (pokud nejsou pouzity) a mladej z nich neni opruzeny. Cena 129,– je proste bezkonkurencni
hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co? ![]()
Hodaka píše:Vydřice píše:hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co?
Taky pouzivam Euroshoper cerveny obal a jsem s nima spokojena. Igelitovy mi rozhodne neprijdou (stridam s latkovkama), nesmrdi! (pokud nejsou pouzity) a mladej z nich neni opruzeny. Cena 129,– je proste bezkonkurencni
Ale ja uz hlasila, ze jsou super
To, ze me nikdo neposloucha…za to ja nemuzu ![]()
PetaP píše:
Holky 129 za kus? Potřebuju 4, nevíte kolik jich je? My je měli kdysi dávno a nic moc nebyly.. ale zkusíme znova.. teď máme Gaga z Tesca a už nikdy více.. dřív byly dobrý ale teď hrůza
Vydřice píše:Hodaka píše:Ale ja uz hlasila, ze jsou superVydřice píše:hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co?
To, ze me nikdo neposloucha…za to ja nemuzu
aha
budu číst vše od tebe 2× a ještě si děla výpisky a poznámky ![]()
Hodaka píše:Vydřice píše:ahaHodaka píše:Ale ja uz hlasila, ze jsou superVydřice píše:hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co?
budu číst vše od tebe 2× a ještě si děla výpisky a poznámky
sakra, tak to musim procvicit pravopis ![]()
Vydřice píše:Hodaka píše:sakra, tak to musim procvicit pravopisVydřice píše:ahaHodaka píše:Ale ja uz hlasila, ze jsou superVydřice píše:hlavně že sama používáš ale Lakotné Barce neporadíš co?
budu číst vše od tebe 2× a ještě si děla výpisky a poznámky
u mě nemusíš ![]()
Holky mám dotázek včera jsme byla v albertu pro euro schoper plenky ( červený obal cena 129 kč) a všimla jsem si,že mají i plenky AQ kvalita za 189 kč zelený obal, bylo přes obal vidět,že jsou puntíkatý. Na noc kupuje clever a jsem s nima spokojená,ale clever když není v akci stojí 225 kč a tyhle byli za 189 kč - máte někdo srovnání jaký jsou -veklikost 7-18 kg myslím - hlavně mě zajímá prožná pásek buď na zádech nebo na boku a pružný okolo nožiček
-v recenzi jsem nic nenašla