Plná taška papíru - půjde unést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
12.5.20 14:41

Mám taky problém, snad poradíte i mně. Vyhrála jsem 100 milionů, ale myslím, že se mi tak velká částka nevejde na účet. Poradíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.5.20 14:49
@Anonymní píše:
Prý je to asi 4,5 milionu. Kolik to tak může vážit? Nikde to nemohu najít. :think:

Twl, ty jsi vtipálek :mrgreen: :lol: posílají to na účet, jen tak mmchdm.. Jinak je to malá hromádka, ale jak psaly holky, Vem si klidně nusi 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.20 14:51

.

Příspěvek upraven 12.05.20 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16281
@Adrasteia píše:
Mám taky problém, snad poradíte i mně. Vyhrála jsem 100 milionů, ale myslím, že se mi tak velká částka nevejde na účet. Poradíte? :think:

Nechej si část vyplatit v hotovosti, zakladatelka ti půjčí tašku a předá cenné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
@Anonymní píše:
Manžel měl štěstí a vyhrál ve sportce nějaké peníze. Je teď ale uvízlý s kamionem v zahraničí a kvůli karanténním patřením nemůže přijet dříve, než za 3 týdny. Poslal mě vyzvednout výhru do Prahy na centrálu.
Bavila jsem se o tom s tchýní, a ona mi radí, ať si vezmu plátěnou tašku z Alberta, prý má nosnost 25 kg a v tramvaji nebo metru nebudu podezřelá.
Myslíte, že to unesu, nebo to bude vážit více?

To je ale hrozně nepraktické, protože ta taška špatně drží tvar.

Správně se to dělá tak, že sebou vezmeš mixér, po předání na místě bankovky rozmixuješ, zaleješ vodou a odneseš v PET lahvích. Tomu se říká cash flow.

Doma to odliješ na formiček na vánoční cukroví a až budeš potřebovat bankovky, tak ti je nejbližší banka vymění na váhu. Tomu se říká block chain.

Ale nikomu to dál neříkej, pak by to dělal každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.20 14:54

Vzpomněla jsem si, že mám jednu známou v supermarketu za pokladnou. Volala jsem jí, poradila mi. Prý to moc místa nezabere. Mám si ale vzít igelitovou tašku, do které to uložím. Aby se to něčím nepolilo nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
5314
12.5.20 14:56

Jé Petro, to jsi ty? Nezajdem někdy na kafe? Dlouho jsme se neviděly :mrgreen:
Anča ze základky z Přelouče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16281
12.5.20 14:58
@Popokatepetla píše:
Jé Petro, to jsi ty? Nezajdem někdy na kafe? Dlouho jsme se neviděly :mrgreen:
Anča ze základky z Přelouče

Hele k ní nechoď, chodí jí balíčky z Číny a ona slyšela, že mohou být kontaminované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
12.5.20 15:03

Ja bych se celkove oblekla totalne homelesacky, abych nebyla napadna, rozcuch, smrad, vatak, teplose, falesny kroksy a humus tasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
12.5.20 15:10
@Anonymní píše:
Ha ha ha.Mám to z nádraží domů ještě skoro půl kilometru.
Nechci mít namožené rameno. Dost na tom, že sousedé z patra pod námi jsou zvědaví jako opice.

Však jasný já chápu, že je to břemeno. Proto řekni v kolik budeš na tom nádraží a pomůžu ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.5.20 15:11
@Adrasteia píše:
Mám taky problém, snad poradíte i mně. Vyhrála jsem 100 milionů, ale myslím, že se mi tak velká částka nevejde na účet. Poradíte? :think:

Potřebuješ dva účty. Já ti jeden půjčím… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19984
12.5.20 15:13

@petra.prelouc1 si zapomněla dát anonym viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.20 15:22
@Anonymní píše:
Vzpomněla jsem si, že mám jednu známou v supermarketu za pokladnou. Volala jsem jí, poradila mi. Prý to moc místa nezabere. Mám si ale vzít igelitovou tašku, do které to uložím. Aby se to něčím nepolilo nebo tak.

Treba slzama, az to to budou predavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.20 15:25
@tini píše:
Ja bych se celkove oblekla totalne homelesacky, abych nebyla napadna, rozcuch, smrad, vatak, teplose, falesny kroksy a humus tasku.

No jasne a podobni kolegove budou nacunovat, co si to neses za svacinu pod most.To chce zlaty stred, alaaaa utahana matka na matersky. Vytahany teplaky, poblinkany tricko po manzelovi a jde se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.5.20 15:33

@wildcherry v tom případě můžu rovnou vyjít, přesně jsi vystihla můj Outfit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová