Po kolikátém rande řešit vážné věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12660
2.5.20 12:07
@Anonymní píše:
Přeju všem pěkny den :lol:
Na to, že je mi 30, je to asi otázka jak od teeneagera. Ale já si nemůžu pomoct, měla jsem přítele skoro 8 let a nějaké randění je pro mě po letech novinka…
Teď to s jedním vypadá velmi dobře. Viděli jsme se 6×, teď to vypadá tak, že spolu prostě trávíme čas vybraný den několik hodin, nejdéle po týdnu.
Ale bydlíme od sebe poměrně daleko. Každý v místě bydliště práci.
Nevím úplně, jak by si to představoval on, já to tedy případně vidím jako řešitelné.

Ale říkám si, kdy je taková ta vhodná doba se vůbec začít bavit o tom, co od toho očekáváme, jestli do toho jdeme s tím, že teoreticky čekáme vztah zakončený svatbou…přijde mi, že takhle to vybalit je brzo. Ale na druhou stranu pokračovat takto v tomto věku třeba měsíce s tím, že se pak ukáže, že to máme každý jinak, by asi nebylo dobré.

Jasně, že se všechno co chceme teď může ještě změnit, ale nechali byste tomu nehledě na věk naprosto volný průběh? Nebo takové věci zjišťujete?

Co druhy ocekava.od vztahu jsem zjistovala jeste nez jsme se sesli, sla jsem jen do chlapu co hledali vazny vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 12:10

@listento
Ale to my jsme to s tím bývalým samozřejmě řešili :) ale když nám bylo 22, tak jsem tyhle otázky v hlavě neměla. Teď už je mám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.20 12:11
@ivašot. píše:
Asi bych na něj opravdu hned nevybalovala téma svatba, ale spíš bych se snažila řešit, jak to udělat, abyste spolu mohli tràvit víc času. Ve 30 bych nechtěla dlouho setrvávat v režimu rande jednou týdně na pár hodin.

To mě taky napadlo. Tahle situace bude řešitelná za několik měsíců, teď to tak zůstat vyloženě musí.

• Citovat
  • Upravit
14107
2.5.20 12:18

S chlapem jsme spolu byli dva měsíce, nastěhovali se k sobě, to byl srpen. V prosinci jsem navrhla svatbu a v září byla.
Bylo mi 28 a přišla jsem si na nějaké nezávazné randění na pět let stará. :nevim: Do roka od svatby bylo dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
2.5.20 12:20

Po šesti schůzkách bych svatbu fakt nevytahovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
2.5.20 12:27
@samá práce píše:
Až po tom, co začneš polykat. Dříve né. :wink:
:lol: to bych nebyl a vdaná dodnes :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.5.20 12:32

Tak muj manzel(tehdy jeste pritel),mi od zacatku naseho vztahu tvrdil, ze se nechce zenit-nikdy! Byl zasadne proti. Seznamili jsme se na dalku,4 mesice si spolu psali, videli se za tu dobu cca 5×(byli jsme od sebe 400 km) a pak mi rekl, at se k nemu nastehuju, no a ted jsme 6 let manzele a vsechno klape :palec: ono asi zalezi kus od kusu. Jeste bych s temi vaznymi tematy pockala par tydnu, mesicu, az jak se to s nim vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
2.5.20 12:33

Předpokládám, že Tvému příteli je podobně, tzn. 30. V tomto věku by měl už vědět, co od života dál očekává a určitě bych se ho zeptala.
Padl tu názor, že co když se vyleká a uteče… no tak asi nebude pro rodinný život, kde je komunikace mezi partnery velmi důležitá,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
2.5.20 13:38
@Kriss Tina píše:
Ja zajišťovala takovy celkový nazor toho chlapa jeste pred prvnim rande, kdyz sme si psali :D
:pankac:
Když jde někdo do bazaru, měl by vědět pro co. Jinak si může odnést něco, co nepotřebuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.5.20 13:40
@Anonymní píše:
Na to, že je mi 30, je to asi otázka jak od teeneagera. Ale já si nemůžu pomoct, měla jsem přítele skoro 8 let a nějaké randění je pro mě po letech novinka…
Teď to s jedním vypadá velmi dobře. Viděli jsme se 6×, teď to vypadá tak, že spolu prostě trávíme čas vybraný den několik hodin, nejdéle po týdnu.
Nevím úplně, jak by si to představoval on, já to tedy případně vidím jako řešitelné.

Ale říkám si, kdy je taková ta vhodná doba se vůbec začít bavit o tom, co od toho očekáváme, jestli do toho jdeme s tím, že teoreticky čekáme vztah zakončený svatbou…přijde mi, že takhle to vybalit je brzo. Ale na druhou stranu pokračovat takto v tomto věku třeba měsíce s tím, že se pak ukáže, že to máme každý jinak, by asi nebylo dobré.

Jasně, že se všechno co chceme teď může ještě změnit, ale nechali byste tomu nehledě na věk naprosto volný průběh? Nebo takové věci zjišťujete?

Po čtyřech letech jsme si řekli, že asi spolu chodíme :mrgreen: bylo mi 33

• Citovat
  • Upravit
3281
2.5.20 14:03

My jsme si takhle nerikali, ze za xx bude svatba, pak deti apod. Ale zase nebylo mi 30, kdyz jsme se seznamili. Manzel uz vek na deti mel, ale neptal se, kdy bych je chtela ja a kdy se chci vdavat apod. Mne prijde blby se jako zenska chlapa ptat, jestli by si do 2 let predstavil se mnou svatbu apod. Navic 2 roky je celkem dlouha doba na to, aby se neco zmenilo. Mne tyhle hovory na vazna temata, jak to nazyvas, prijdou divne. To snad nejak samo vyplyne mezi reci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.5.20 14:23

Kdyby na mě někdo po 6 schůzkách vybalil téma budoucnosti a svatby, tak vezmu nohy na ramena a to nejsem chlap. Takže to je fakt předčasné. Vždyť ho ani neznáš, nejdřív bych se ho snažila poznat ve všech možných životních situacích, hodně si s ním povídala, bylo by fajn mít nějaké společné zájmy a známé a pak řešit budoucnost. Stejně jsou to jen slova, může ti naslibovat cokoliv a přitom to myslet jinak, rozhodující jsou činy. A ani bych si nenastěhovala domů nikoho, koho pořádně neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
2.5.20 14:30
@ZuzaM píše:
Kdyby na mě někdo po 6 schůzkách vybalil téma budoucnosti a svatby, tak vezmu nohy na ramena a to nejsem chlap. Takže to je fakt předčasné. Vždyť ho ani neznáš, nejdřív bych se ho snažila poznat ve všech možných životních situacích, hodně si s ním povídala, bylo by fajn mít nějaké společné zájmy a známé a pak řešit budoucnost. Stejně jsou to jen slova, může ti naslibovat cokoliv a přitom to myslet jinak, rozhodující jsou činy. A ani bych si nenastěhovala domů nikoho, koho pořádně neznám.

Asi tak. Videt nekoho 6× a ptat se na svatbu je detinske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
2.5.20 14:42

Zatím bych tomu nechala volný průběh, jestli chápu dobře vidíte se jednou týdně, pár hodin, to je hrozně málo.. Chápu, že komplikace je vzdálenost, ale budoucnost bych začala řešit až ten vztah bude intenzivní, budete spolu každou volnou chvíli, celý víkend, budete u sebe přespavat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107085
2.5.20 16:02
@Anonymní píše:

rozhodně volný pruběh, po šesti schuzkách a ještě pomtýdnu se skoro neznáte.
Ono to vyplyne samo, uvidíš, jak se zachová v ruzných situacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí