Po první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
15.3.19 10:25

Ahoj tak jsem si volala na to druhé embryo bohužel se zastavil ve vývoji :,( je mi z toho špatně a na nic… Modlím se ať u mě zůstane to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
15.3.19 20:59

@Renula5 Hele bojovnika máš u sebe :lol: mě v létě ze 4 nezůstalo ani 1 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.3.19 09:11

@Drbna777 no nám při prvním zůstalo jedno ale kvůli Ohss jsem musela odložit ale rozmraženi nepřežilo :,( je to hrozný co se děje ale já tomu jenom věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.3.19 14:36

Tak hlavne, ze jedno mas u sebe. Urcite mu je u tebe daleko lepe, nez kdyby bylo nekde v laboratori. Vse dobre dopadne a moc ti drzim palce. Hlavne se nestresuj a zkus s testovanim opravdu vydrzet alespon tech 14 dni @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.3.19 14:43

@IvePr mockrát ti děkuji :hug: dneska už je mi líp beru to tak jak to je. A věřím tomu bojovnikovi, kterýho mám. No zkusím vydržet :srdce: Vím že krev je 100% než test ale uvidím snad to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.3.19 21:27

@Renula5 tak co? Už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
24.3.19 17:53

Ahoj holky, píšu vám to až teď když jsem se trošku zpamatovala i když to bude bolet dlouho :,( včera večer jsem začala spinit ráno to bylo oka. Ale kolem 12hod ze mě už šly kusy :,( tak jsme jely hned na pohotovost tak jsme hodinu čekaly na výsledky z krve HCCG. Bohužel negativní a mě teď čeká menstruace :,( zítra budu volat do Sanusu jak s léky a promluvit si s lékařkou. Holky tohle mě bolí ještě víc než minulý rok rozpadle embryo. Taková samota ve mě jako bych to nebyla já ten pocit bez nadějně. Celkem 9 dní jsme byly šťastní a užívali „těhotenstvím“ byl tu snami. Ted 10ty den prázdno smutek bolest :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.3.19 19:04

@Renula5 ach jo. Myslela jsem na tebe. Vím jaké to je, sama jsem tím přes 10 let procházela. Drz se, vybrec a až najdeš sílu bojovat dál jdi do toho. Nechces zkusit lázně? Mě psychicky i fyzicky moc pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
24.3.19 20:31

@Drbna777 nevím lázně asi ne… Jsme s manželem a sebe hodně závislý od sebe jsme nejdyl 3dny víc ne. Tak asi ne hlavně tak není. Kdy bych tam jela. V květnu mám nároky oslava v červnu dovolená červenec máme plány a v srpnu bysme chtěly rozjet další pokus s darkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.3.19 21:10

No hodně holkam pomohli a do půl roku otěhotněla. Hlavně tam přípravis skvěle tělo na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
24.3.19 21:26

@Drbna777 chápu no ale asi ne. My si odjedeme k moři tam mi je nejlíp. Vím že to myslíš dobře. Já už jsme v lázních byla už je to asi 10let zpět bylo to parádní, ale pak jsem tam onecmonela tajze jsem musela po 2tydnych domu. I manžel říkal že to radši bysme jeli spolu na dyl k moři. Vím že tam jsou procedury atd… Ale hlavně ten čas není kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
26.3.19 09:45

Ahoj, to je mi moc lito… Myslela jsem na tebe a tesila jsem se jen na pozitivni zpravy. Tohle se nemelo stat…:( urcite to nevzdavej a az najdes novou silu a novou chut to zkusit, tak jdi do toho. Jednou to urcite vyjde. Drz se :) :hug: @Renula5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
27.3.19 14:27

@Renula5 to je mi moc lito… :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.4.19 22:27

Ahoj holky, dneska jsem byla na 2. IUI a pekne me po nem boli bricho. Po 1. jsem nic necitila. Za 14 dni mam testovat, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.4.19 22:40

@Jana Ves držím moc pěstičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie