Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tak jsem si volala na to druhé embryo bohužel se zastavil ve vývoji
je mi z toho špatně a na nic… Modlím se ať u mě zůstane to jedno
@Renula5 Hele bojovnika máš u sebe
mě v létě ze 4 nezůstalo ani 1 ![]()
@Drbna777 no nám při prvním zůstalo jedno ale kvůli Ohss jsem musela odložit ale rozmraženi nepřežilo
je to hrozný co se děje ale já tomu jenom věřím
Tak hlavne, ze jedno mas u sebe. Urcite mu je u tebe daleko lepe, nez kdyby bylo nekde v laboratori. Vse dobre dopadne a moc ti drzim palce. Hlavne se nestresuj a zkus s testovanim opravdu vydrzet alespon tech 14 dni @Renula5
@IvePr mockrát ti děkuji
dneska už je mi líp beru to tak jak to je. A věřím tomu bojovnikovi, kterýho mám. No zkusím vydržet
Vím že krev je 100% než test ale uvidím snad to vydržím ![]()
Ahoj holky, píšu vám to až teď když jsem se trošku zpamatovala i když to bude bolet dlouho
včera večer jsem začala spinit ráno to bylo oka. Ale kolem 12hod ze mě už šly kusy
tak jsme jely hned na pohotovost tak jsme hodinu čekaly na výsledky z krve HCCG. Bohužel negativní a mě teď čeká menstruace
zítra budu volat do Sanusu jak s léky a promluvit si s lékařkou. Holky tohle mě bolí ještě víc než minulý rok rozpadle embryo. Taková samota ve mě jako bych to nebyla já ten pocit bez nadějně. Celkem 9 dní jsme byly šťastní a užívali „těhotenstvím“ byl tu snami. Ted 10ty den prázdno smutek bolest ![]()
@Renula5 ach jo. Myslela jsem na tebe. Vím jaké to je, sama jsem tím přes 10 let procházela. Drz se, vybrec a až najdeš sílu bojovat dál jdi do toho. Nechces zkusit lázně? Mě psychicky i fyzicky moc pomohli.
@Drbna777 nevím lázně asi ne… Jsme s manželem a sebe hodně závislý od sebe jsme nejdyl 3dny víc ne. Tak asi ne hlavně tak není. Kdy bych tam jela. V květnu mám nároky oslava v červnu dovolená červenec máme plány a v srpnu bysme chtěly rozjet další pokus s darkyni.
No hodně holkam pomohli a do půl roku otěhotněla. Hlavně tam přípravis skvěle tělo na mimi
@Drbna777 chápu no ale asi ne. My si odjedeme k moři tam mi je nejlíp. Vím že to myslíš dobře. Já už jsme v lázních byla už je to asi 10let zpět bylo to parádní, ale pak jsem tam onecmonela tajze jsem musela po 2tydnych domu. I manžel říkal že to radši bysme jeli spolu na dyl k moři. Vím že tam jsou procedury atd… Ale hlavně ten čas není kdy.
Ahoj, to je mi moc lito… Myslela jsem na tebe a tesila jsem se jen na pozitivni zpravy. Tohle se nemelo stat…:( urcite to nevzdavej a az najdes novou silu a novou chut to zkusit, tak jdi do toho. Jednou to urcite vyjde. Drz se
@Renula5
Ahoj holky, dneska jsem byla na 2. IUI a pekne me po nem boli bricho. Po 1. jsem nic necitila. Za 14 dni mam testovat, tak jsem zvedava