Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wtf? Upřímně bych ho kopla do prdky rychleji, než by stačil říct slovo famfrpál.
Zkus mu říct, že nemusí říkat všechno, co si myslí. Někomu holt ten filtr mezi mozkem a ústy příliš nefunguje.
Nebo třeba chce před tebou vypadat jako kanec, kterému prolétlo postelí spousta žen, abys ocenila, co jsi získala a takhle to nenápadně zdůrazňuje.
Jo, přijde mi to divný a poslouchat bych to určitě nechtěla.
@akavi píše:
Zkus mu říct, že nemusí říkat všechno, co si myslí. Někomu holt ten filtr mezi mozkem a ústy příliš nefunguje.
Nebo třeba chce před tebou vypadat jako kanec, kterému prolétlo postelí spousta žen, abys ocenila, co jsi získala a takhle to nenápadně zdůrazňuje.
Jojo, oligofrenikům. Navíc když měl před 15 lety vztah tak to asi nebude žádný puberťák.
Je to blb… Počkej až začne srovnávat vaření/prsa… Než bych mu dala kopačky, tak bych mu to vrátila… „děláš to skoro stejně dobře jako Karel
“
@Julča001 píše:
Jojo, oligofrenikům. Navíc když měl před 15 lety vztah tak to asi nebude žádný puberťák.
To by ses divila, co někdy vypustěj dospělí, jinak vcelku inteligentní lidé (v rámci IQ, o jejich EQ pochybuji) ve věku 30+, z úst.
@akavi píše:
To by ses divila, co někdy vypustěj dospělí, jinak vcelku inteligentní lidé (v rámci IQ, o jejich EQ pochybuji) ve věku 30+, z úst.
Já to radši vědět nechci ![]()
Kdyby mluvil jen o té poslední, taky bych řekla že to v sobě ještě nemá vyřešeny. Jestli takto mluví o vic holkach tak je divnej. Dala bych mu jasně najevo, že to je fakt nevhodný a byla v pozoru.
@Maria37 jooo to mě taky napadlo, že bych mu to vrátila aby si to uvědomil
by si člověk řekl, že ve 37 letech už ten chlap bude trošku při smyslech a ono prd
To jsem měla se svým prvním partnerem, mně bylo 16 on byl starší, stále mluvil o své bývalé, co dělala, o sexu teda ne, ale strašně mi to vadilo. Tehdy jsem byla zamilovaná, ale dnes bych to řešila rychle. Někteří to tak mají, ale jak jemu by se líbilo, kdyby jsi začala o svém bývalém?
No to bych asi nedala. Je to blb, když nechápe, že se tohle neříká…
@Anonymní píše:
@Maria37 jooo to mě taky napadlo, že bych mu to vrátila aby si to uvědomilby si člověk řekl, že ve 37 letech už ten chlap bude trošku při smyslech a ono prd
Tak to jsem čekala že mu je tak 20 max… Já bych na to upřímně neměla nervy, jednou dvakrát budiž, ale tohle mi přijde jak chování puberťáka co si myslí že je nadsamec.
Než teda hned rozchod (to můžeš udělat vždycky), ještě bych zkusila důraznou domluvu ve smyslu, že nemáš problém si popovídat o minulosti, ale že o detailní informace tohoto druhu a jejich sdělování ve výše popsaném kontextu opravdu nestojíš a považuješ to za nadbytečné. A že pokud nepřestane mezi vás neustále vtahovat to, co vás de facto rozděluje, budeš nucena vztah ukončit. Uvidíš, co pak.
Je fakt, že 37 let mě překvapilo. Kdybys napsala, že je mu 17 nebo i dejme tomu 27, tak bych si řekla, no budiž. Ale v tomto věku bych opravdu čekala nějakou mentální a emoční úroveň (není to nutně o inteligenci nebo vzdělání, spíš o schopnosti pochopit druhého, vcítit se do něj a uvědomit si, jaké může mít moje chování následky).
Kolik je Tobě?
Příspěvek upraven 15.10.20 v 07:49
Ahoj holky.. Mám nový vztah, cca 2 měsíce, takže ještě v plenkách
Mám za sebou ošklivý rozchod, takže teď mám hodně oči na šťopkách.. Za ty dva měsíce vím v podstatě skoro vše o jeho minulých vztazích.. Né, že bych se ptala, ale sám od sebe mi to povykládal.. Jaký to bylo, proč se rozešli atd.. Úplně mě to nezajímalo, ale říkala jsem si, že aspoň si člověk udělá trošku obrázek
Jenže, u toho vyprávění to neskončilo.. Třeba se vedle sebe vzbudíme, já na něho koukám a on řekne: Jee, takhle na mě koukala i Jana.. Nebo sem třeba chtěla sex po ránu a on začal vzpomínat jak u něho jednou spala kamarádka, a on se vzbudil a ona na něm skákala.. Ale včera tomu podle mě už nasadil korunu. Tak si tak pěkně po tom fakt dobrým sexu ležíme, tulíme se a tak a on se na mě podívá a řekne mě: Jee ty se tak hezky koukáš, takhle na mě koukala i Iva, to je pěkný.. Mě tak píchlo u srdce, že se to nedá ani popsat.. Tak jsem mu řekla, že děkuji za informaci, že sem nevěděla že ni pořád tak myslí.. Chvilku byl zaraženej, a pak za mnou přišel s tím, že to tak nemyslel.. Že prý občas plácne nějakou kravinu.. Tak nevím, mám se na to vysrat?
Pak mě vykládal, že mu ta Iva hrozně ublížila.. Ale z jeho vyprávění vím, že už je to aspoň 15let
Přijde vám to taky divný?