Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zařídila jsem si chripku a jako pojistku i pro dítě. Jinak by mi to bylo fuk. Většinu trasy jezdim ve městě.
Ještě jsem v posteli, pojedu tak za 20 minut, tady není nic hroznyho. nebo půjdu pěšky, mám to pět minut ![]()
Vzhledem k tomu, že bydlíme téměř na horách a většinu zimy je zde sníh a led a musím sjet min 5 km z kopce na čistou silnici, tak jsem si už zvykla a počasí mě nerozhází.
Jaké bylo počasí, že se to nedalo? U nás sice fouká velmi silný vítr, ale jinak je hezky.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky jak to mate s pocasim a rizenim autem ja sem dnes mela jet do prace ale nedalo se to tak sem zavolala sefovi ze mi neni dobre jak ste na tom vy jeli jste?
No tak já bych si netroufla do práce nepřijet jen kvůli počasí… Kdybych se neodvážila autem, tak existují i jiné způsoby. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky jak to mate s pocasim a rizenim autem ja sem dnes mela jet do prace ale nedalo se to tak sem zavolala sefovi ze mi neni dobre jak ste na tom vy jeli jste?
Tak tohle nikoho z mých kolegů nenapadlo. Všichni dorazili na čas a to jeden dojíždí 80 km. A jsme středočeský kraj, takže tady to ráno okolo 6.-7. docela kulminovalo.
To by muselo byt pres noc ze napadlo pres metr snehu a fakt by to neslo. Jinak nechapu… ![]()
@ivašot. píše:
Tak tohle nikoho z mých kolegů nenapadlo. Všichni dorazili na čas a to jeden dojíždí 80 km. A jsme středočeský kraj, takže tady to ráno okolo 6.-7. docela kulminovalo.
Přesně - Praha, půl sedmá až sedmá to šlehalo jako divý a v práci jsou všichni - jak ti, co jezdí autem, tak MHDéčkáři ![]()
@unuděná tak jelikoz muzu pracovat z domova kancelarskou praci tak mu to bylo jedno chodim jen dva dny v tydnu
jinak sem na matersky
Hm, tak to seš zaměstnanec roku
fakt by mě nenapadlo kvůli počasí nepřijet do práce ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná tak jelikoz muzu pracovat z domova kancelarskou praci tak mu to bylo jedno chodim jen dva dny v tydnujinak sem na matersky
tak to je jiná no ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná tak jelikoz muzu pracovat z domova kancelarskou praci tak mu to bylo jedno chodim jen dva dny v tydnujinak sem na matersky
Aha, takže jsi tu jen chtěla rozvířit diskuzi ![]()
Jé, ale to je super nápad! U nás lije jak z konve, jsem poštovní doručovatelka, tak že bych se na to taky vyprdla?
![]()