Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No chtělo by to přes den v dešti aspoň přestávky, aby člověk se mohl jít provětrat a nakoupit a tak…u nás teda teď jedna přestávka je, jenže děti spí ![]()
@vodolejka píše:
No chtělo by to přes den v dešti aspoň přestávky, aby člověk se mohl jít provětrat a nakoupit a tak…u nás teda teď jedna přestávka je, jenže děti spí
u nás neprší, takže přestávka je, ale moc dlouhá
No my zas máme v bytě (panelák) furt 29, prostě během jednoho dne se to nevyvětrá…okna to kořán mít nemůžu, jen teda teď při spánku dětí, páč bych je nerada hledala 15 metrů pod oknem.
Na jaký server koukáte dopředu na počasí? Nějaký takový ten zahraniční, kde je Evropa a je to takový spolehlivější?
@terinka4444 http://www.yr.no/ na tento se dá dobře spolehnout, mají myslím i aplikaci do telefonů
Norové se v létě dost často u nás seknou. Na mobilu používám od Yahoo a to se trefuje dobře. Jinak nejpřesněji mi počasí řekne manžel, on létá a má přístup k předpovědím pro létání a navíc se díky tomu v meteorologii vyzná, tak mi sděluje někdy info ![]()
@michee píše:
@terinka4444 http://www.yr.no/ na tento se dá dobře spolehnout, mají myslím i aplikaci do telefonů
Já taky, přijde mi nejspolehlivější. Ale stoprocentní to samozřejmě není.
Klasika weather.com a pak primorske letoviska je fajn windguru.com (ovsem je treba brat v uvahu, ze je pro surfare, tudiz teploty jsou nad vodou) nicmene je neskutecne presny a hlavne ukazuje i oblacnost a silu vetru, coz je u more hodne podstatne.
@bartsch Tak tu zaloz meteostanici a hazej info
Jak ma byt dnes vecer na vychod od Prahy?
Diky ![]()
@Amys píše:
@bartsch Tak tu zaloz meteostanici a hazej info![]()
![]()
Jak ma byt dnes vecer na vychod od Prahy?
![]()
Diky
To by mi manžel dal
By nestíhal práci
Ale je fakt, že když jde třeba v sobotu lítat, tak se dívá na počasí nejřív v pátek večer. Ona ta pravděpodobnost předpovědi počasí je stejně nejpřesnější cca 2 hodiny dopředu, ten den dopředu taky mají na takových 80%. Pak už ta přesnost předpovědi (2, 3 dny) hodně klesá - 3 dny dopředu takový cca 30% - 50% ![]()