Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Omiii Pošli mi jí prosím do Soběslavi
Padám vedrem na tlamu!!!
Pelhřimov- celý den na padnutí, dusno, lepila jsem potem ke všem židlím, na něž jsem si troufla sednout. Teď zatažená obloha, vánek (příjemný), ale takhle to za poslední dva týdny vypadalo snad desetkrát a doufali jsme v déšť marně, takže zítřejším „výhrůžkám“ o bouřkách nevěřím ![]()
@martina1988 píše:
Holky je mi to k ničemu to je jasný, ale aspoň vím, že v tom nejsme samia když někdo napíše, že u něj prší tak je šance, že začne třeba i tady
No můj zdroj, kde si objednávám deštíček
, najdeš tady.
Domažlice, pod mrakem od cca 18ti hodin, ale neprší, i když je ve vzduchu cítit voda. Venku aktuálně 27st, v bytě 28st, šílený dusno, bezvětří…
Hnus.
@ivodička píše:
Ježíši…klikněte na meteoradar a zjistíte to hned, zda bude v nejbližší době u vás pršet…
www.meteoradar.cz
To je složitý
lepší založit diskusi ![]()
@Omiii píše: České Budějovice - blíží se bouřka.
Tak podle Meteopressu se bouřkový systém nad Pasovem a Norimberkem rozpadá…
Tak čerstvě venku 25,4°, uvnitř 26°, na obloze ani mráček, naprosté bezvětří a v noci nespadla ani kapka. Jediný, komu se to líbí, jsou orchideje, protože kvetou jak o život.
@neumisa jojo, moje orchideje se taky zbláznily ![]()
U nás vysoká oblačnost, ale prosvítá suníčko, bezvětří a 25st. FUJ
Brno - 28 stupňů ve stínu. Jasno, bez jediné mraku. Bude dusno. A na déšť to opět nevidím.
Sice je částečně zataženo, ale stále dusno…déšt´ se zatim někde zapomněl ![]()
Hm… tak podle radaru tady prší, podle pohledu z okna nic… no aspoň že se zatáhlo, třeba to ještě spadne.
U nás na západě momentálně prší a příjemně se ochladilo
během dne to půjde dál do ČR, tak se taky dočkáte ![]()