Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:
Prý hodně tomu smradu napomáhá konzumace vepřového masa a grilování:)
JJ, v mase je hodně bílkovin, takže při metabolismu se zvyšuje i množství amoniaku…(= čpavek), takže prostě čpí…
Nesnáším smradlavé lidi, naštěstí jezdím MHD málokdy. Spíš je potkávám v super/hypermarketech a OC.
Kdyby se ti smradoši aspon 1× za den sprchovali, brali si čisté oblečení a používali deodorant, tak by nám bylo hej ![]()
Pokud jste někdy nemuseli bezdomovci sundat (resp. utrhnout) boty, nevíte, co je smrad
.
@Samamama píše:
Pokud jste někdy nemuseli bezdomovci sundat (resp. utrhnout) boty, nevíte, co je smrad![]()
![]()
.
Ty jo?
![]()
Pořád lepší, když někdo smrdí potem, než když mu smrdí z pusy, ale obojí je strašný. Já teda si nedovedu představit se v tomhle vedru nenastříknout antiperspirantem. Bohužel lidí, co ho nepoužívají je hodně ![]()
@Petule030 @chipsa Já jo. Trhat proto, že tam ty hnáty mají narvané bůhví jak dlouho bez sundavání, nemyté, špinavé, rozmokvaná kůže…fuj, to je živá představa. Jako divit se není moc čemu, mně samotné se nohy potí hodně (rodinné prokletí
), myju se, používám různé protipušivé přípravky a přesto stačí pár hodin v nevhodných botech a je to radost… ![]()
@Anatalia Dobrý
. Každopádně jejich boty jsou asi nepoužitelný, roztrhaný, uvnitř žijí vlastním životem…
@Samamama píše:
@Petule030 @chipsa Já jo. Trhat proto, že tam ty hnáty mají narvané bůhví jak dlouho bez sundavání, nemyté, špinavé, rozmokvaná kůže…fuj, to je živá představa. Jako divit se není moc čemu, mně samotné se nohy potí hodně (rodinné prokletí), myju se, používám různé protipušivé přípravky a přesto stačí pár hodin v nevhodných botech a je to radost…
Musí to být lahůdka mít před sebou bezdomovce s rozmokvanou kůží. By mě zajímalo, jak se jim to léčíte?
Snesu ozralce, cesnek, mozna i ty nohy.. ale vyhnivajici zub nikdy. ![]()
@Samamama píše:… kolikrat ty boty i samy odejdou
@Anatalia Dobrý. Každopádně jejich boty jsou asi nepoužitelný, roztrhaný, uvnitř žijí vlastním životem…
@_BBQ_s tak je občas dobrá ZOO pod protézou…nechápu jak „smradloši“ můžou fungovat doma…
@_BBQ_s píše: … kolikrat ty boty i samy odejdou![]()
![]()
Jo, musí se jim svázat tkaničky
.
@chipsa píše:
Musí to být lahůdka mít před sebou bezdomovce s rozmokvanou kůží. By mě zajímalo, jak se jim to léčíte?
Se neléčí, buď se vrátí do původních bot a pošle pryč, nebo se nějaká sestra obětuje a pokusí se o maximální možnou hygienu před vstupem do lůžka, tam to pak pěkně větrá (ale smrdí to furt). Každopádně je fakt, že když na takovou nohu po vytažení z boty člověk sáhne, tak se mu prsty potopí. Ale pardon, to jsem se odchýlila od tématu, asi že nejezdím mhd, tak nějak masově na propocené lidi nenarážím, jsou to spíše jedinci (více starší, ale ani mládí nezajišťuje voňavost
).