Pocení a smrad :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
23.7.15 19:17
@Samamama píše:
Se neléčí, buď se vrátí do původních bot a pošle pryč, nebo se nějaká sestra obětuje a pokusí se o maximální možnou hygienu před vstupem do lůžka, tam to pak pěkně větrá (ale smrdí to furt). Každopádně je fakt, že když na takovou nohu po vytažení z boty člověk sáhne, tak se mu prsty potopí. Ale pardon, to jsem se odchýlila od tématu, asi že nejezdím mhd, tak nějak masově na propocené lidi nenarážím, jsou to spíše jedinci (více starší, ale ani mládí nezajišťuje voňavost :mrgreen: ).

FŮŮŮŮŮŮJ, potopit prst v rozmokvané kůži.. Vždyt to ale musí toho bezdomovce bolet při chůzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
23.7.15 19:18

Já MHD naštěstí nejezdím, ale jedna silná kolegyně se snad myla jednou týdně. Normálně páchla potem, ale když jsem šla po ní na záchod tak jsem myslela, že hodím šavli. Takový puch jsem v životě nezažila. Řikala jsem si jak s ní manžel může spát. :nevim: :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.7.15 19:26

Autobusem jezdím jen občas a je to v poho, jede klimoška a hlavně nejezdí tolik lidí, takže se to dá zvládnout úplně v poho. Horší by bylo asi MHD, ale tím naštěstí nejezdím. Jinak za mě, v těhle vedrech jezdím nejraději autem, sice když tam člověk vleze je na padnutí, ale vzduch se rychle pročistí a pak už to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.7.15 19:29
@Samamama píše:
@Petule030 @chipsa Já jo. Trhat proto, že tam ty hnáty mají narvané bůhví jak dlouho bez sundavání, nemyté, špinavé, rozmokvaná kůže…fuj, to je živá představa. Jako divit se není moc čemu, mně samotné se nohy potí hodně (rodinné prokletí :evil: ), myju se, používám různé protipušivé přípravky a přesto stačí pár hodin v nevhodných botech a je to radost… :zed:

Na tohle jsou dobrý ponožky se stříbrným vláknem. Můj muž nastoupil před rokem do nové práce, celý den byl v botách, když přišel domů, musel okamžitě do vany a ponožky se musely hned vyprat, jinak zamořily celou koupelnu, táhlo to i ze zavřenýho koše na špinavý prádlo. Pak jsem se dočetla o těch „stříbrných“ ponožkách, koupili jsme dvoje a fakt zázrak. Nesmrdí to. Ani teď v těch vedrech. On se teda stejně myje hned jak přijde z práce, ale už ne kvůli tomu smradu. Tak jsme pak přikoupili ještě další troje, aby měl na každý pracovní den jedny, o víkendu to pak všechno s dalším pracovním oblečením vyperu. Jsou teda dražší, jeden pár stál 180 korun, ale jsou hodně kvalitní, používá je už asi tři čtvrti roku a pořád fungujou, držej tvar, nevytahujou se. Pere se to normálně, akorát se nesmí dávat aviváž, to pak ruší tu protizápachovou složku. Tak to když tak zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
23.7.15 19:31

@Denisa56 Dík za tip, podívám se :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.7.15 19:34

Autobudem jezdim jenom když je to nezbytně nutný, radši si dojdu pěšky třeba i větší vzdálenost než se mačkat navíc s kočárkem v těch zapařenejch busech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.7.15 19:39
@misa.859 píše:
Pořád lepší, když někdo smrdí potem, než když mu smrdí z pusy, ale obojí je strašný. Já teda si nedovedu představit se v tomhle vedru nenastříknout antiperspirantem. Bohužel lidí, co ho nepoužívají je hodně :D

Úplně se mě vybavil ten rybí zkaženej smrad ze zubů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.7.15 20:12

Já teda MHD jezdím každý den a co mi vadí 100× víc je to, že je tam na padnutí a nedýchatelno, jak ve skleníku…
Jináč k tomu pocení…já mám s tím strašný problém :/, ať dělám, co dělám potím se jak prase..mažu se tuhou vychvalovanou rexonou, stříkám se vším možným a stejně nic nefunguje, takže někteří lidé za to prostě nemůžou, i když se stříkají můžou být cítit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
23.7.15 20:18

Kdo se umeje a hodně se potí, je sice cítit, ale dá se to vydržet v pohodě. Kyslé čuně, co si vezme dva dny po sobě v 37 stupních jedno triko je prostě smůla a může si za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.15 21:01
@Samamama píše:
@Petule030 @chipsa Já jo. Trhat proto, že tam ty hnáty mají narvané bůhví jak dlouho bez sundavání, nemyté, špinavé, rozmokvaná kůže…fuj, to je živá představa. Jako divit se není moc čemu, mně samotné se nohy potí hodně (rodinné prokletí :evil: ), myju se, používám různé protipušivé přípravky a přesto stačí pár hodin v nevhodných botech a je to radost… :zed:

upřímně - v horku smrdí nohy v uzavřené botě každému, i mně. Potní žlázy a bakterie neošálíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
23.7.15 21:17

@Samamama no mi se taky nohy hodně potí, ale zkusila jsem si na doporučení koupit zdravotní kožené boty a pocení se nekonalo, sice jsou to tzv babičkovky, ale vyhovují našim předpisům a po 12 hodinách v práci na nohou při 60 stupních obstály na jedničku :palec:.Škoda jen, že není něco na pocení obličeje s tímto si nějak nevím rady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
23.7.15 22:05

@Burj Chalifa No, mně pak smrdí i v otevřené botě, záleží na materiálu… Holt co nedomyslela příroda, musí se dohnat na hygieně :D.

@madeto Obličej aspoň nesmrdí :mrgreen:. Ale vím, že je to nepříjemné, taky to znám, člověk si pak musí hlídat, aby neměl spocený „knír“ :lol:. Asi taky musím zkusit nějaké echt kožené boty, asi už jen proto, že mám hrozně širokou a dost velkou nohu, mám problém se do čehokoli obout, ty zdravotní by mohly být schůdnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.7.15 22:07

Do kožených sandálů, jedině ponožky ;)…kvůli chromu, říkal profesor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.15 21:07

Holky, to zase byl potící se den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie