Početí děvčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
943
31.5.06 12:52

Tak mě vychází podle čínkého kalendáře holčička, když jsem počítala jako kdy jsme to… tak to bylo tři dny před ovulací a jelikož jsou spermie holčičí pomalejší ale mají výdrž tak také opět holčička, no a opravdu čekáme holčičku.Doma mám chlapečka a podle čínského kalendáře mi to taky vychází, ale už si přesně nepamatu kdy jsme to.. páč je to dvanáct let. Stejně si myslím že příroda si udělá co chce, tak hodně štěstí.My budeme mít páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
31.5.06 13:09

Ahojky,

tak na mě vychází jedině metoda - X, Y opravdu jsme se snažili skoro každý den a je holka, ale jestli to bylo před Ovu nebo po to fak nevím nějako to bylo pořád. :oops:
Jinak čínský kalendář - kluk
Tvar břicha - Kluk
Kyvadlo - kluk

• prostě jsme měli maskovanou holku. Jen pan Dr. tvrdil že to bude stopro holka a byla.

A s tím jídlem - pohledej v deníčcích já když jsem byla těhu jsem na tohle téma nějaký četla co se má jíst a jaké polohy a takové. Ale neumím to najít.

Držíme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 19:40

početí

Ahoj holky,chtěla bych se optat na pár možná hloupých otázek,ale mě by to moc zajímalo:-)..jsem 19.tt,a strašně by mě zajímalo kdy přesně jsem počala.Styk jsem měla 9.den cyklu a poté 19.den cyklu,ovu jsem si nikdy nehlídala,ale podle info.z netu by to mělo být kolem 14.dne,takže nespadám ani do jednoho:-)cyklus jsem měla pravidelný.Nevíte zda se to dá přesně zjistit,nebo který termín by byl pravděpodobnější?Těhotenský test jsem si dělala 2.den večer po zpoždění MS a vyšel pozitivně,ale po limitu a staršně slabě.Děkuji za jakoukoliv odpověď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.9.11 20:01

Ahoj, pokud nevíš kdy přesně byla ovulace, tak to nikdy nezjistíš. Záleží tu na plno okolnostech a každá jsme úplně jiná a máme jiný cyklus, jindy nastupuje MS a tím pádem i ovu. U prvního dítka si tím nejsem vůbec jistá a u druhého mi ovu vycházela na 1. nebo 2.8. takže taky to nevím přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 20:09

Dík za odpověď. Bohužel o moc moudřejší nejsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.9.11 20:34

A není to jedno? hlavně že tam to mimi je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 20:44

Určitě je,ale já jsem taková šťoura a všechno chci znát přesně:-)to je nemoc:-)))asi už to moc prožívám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
16.9.11 20:45

Vidím to pravděpodobněji na ten druhý termín. Ale pokud to chceš přesně na datum, tak ovulace mohla proběhnou i den před nebo po. Jak dlouhé jsi mívala přibližně cykly?
A taky by to mohlo jít hrubě odhadnout podle ultrazvuku, když je tam 10 dnů rozdíl, hlavně ty první ultrazvuky, podle rozměrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.9.11 20:55
Ale klidně to mohlo být kolem 14.DC, spermie totiž mohou vydržet v plodném hlenu 5 dní. A není to jedno? Já vím přesně, kdy byla ovulace, 19.DC, měřila jsem bazální teplotu, naprosto ukázkový vzestup, hlen, vše, už od měření v 6.týdnu malá naprosto přesně odpovídá 14.DC, všechny ultrazvuky, 10.týden, prvotrimestrální, teď ve 20. týdnu se s měřením shodují přesně na jeden den a to na otěhotnění 14.DC, měla by být ale o 5 dnů mladší. No jsem zvědavá, jak to bude okolo porodu.
Jituška 1 píše:
Ahoj holky,chtěla bych se optat na pár možná hloupých otázek,ale mě by to moc zajímalo:-)..jsem 19.tt,a strašně by mě zajímalo kdy přesně jsem počala.Styk jsem měla 9.den cyklu a poté 19.den cyklu,ovu jsem si nikdy nehlídala,ale podle info.z netu by to mělo být kolem 14.dne,takže nespadám ani do jednoho:-)cyklus jsem měla pravidelný.Nevíte zda se to dá přesně zjistit,nebo který termín by byl pravděpodobnější?Těhotenský test jsem si dělala 2.den večer po zpoždění MS a vyšel pozitivně,ale po limitu a staršně slabě.Děkuji za jakoukoliv odpověď:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 20:57

Cyklus jsem měla 28-29 dní. První UTZ mi dělal Dr.ve 12t+4dny a velikost byla 10 cm a doba těhotenství 12t+2dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 21:10

Jo a ještě by to měla být holčička,takže možná opravdu platí to,že holčičky bývají pomalejší,ale za to vytrvalejší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.9.11 11:08
Jituška 1 píše:
Jo a ještě by to měla být holčička,takže možná opravdu platí to,že holčičky bývají pomalejší,ale za to vytrvalejší:-)

K holčičce gratuluji, ale třeba já vím, že jsem měla ovulaci 18.2., ten den byl i jediný sex během dlouhé doby a máme slíbenou holčičku. Uvidíme za 7 týdnů :-) A navíc to bylo ve vířivce s hodně teplou vodou, takže jsme ty kluky bud uvařili :-) nebo všechny ty teorie počítají s tím, že jsou jen dvě možnosti a 50% pravděpodobnost je vysoká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
27.5.16 12:43
@Monalisa24 píše:
A co podle stáří krve? To mi vychází:-)

prosim a jak se to počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek