Početí těsně před ms, ultrazvuk

Anonymní
15.7.20 15:56

Početí těsně před ms, ultrazvuk

Zdravím maminky, snažilky.
Chci se zeptat, zda je tady některá na tom podobně. Poceti bylo cca 6 dní do ms. Jak vám odpovídal ultrazvuk? Já teď byla podle ms 6+2 a nebylo nic vidět. Ale vzhledem k posunute ovulaci je to normální. Můžete mě uklidnit, kdy jste něco videly, když bylo početí těsně před ms?
Děkuji za všechny odpovědi a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
15.7.20 16:06

U me bylo neco videt tak mesic po poceti, srdicko tak 5 tydnu po poceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.7.20 16:08

Ty víš, kdy přesně jsi měla ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 16:17

@Janli ano chodila jsem na folikulometrii, takže potvzeno ultrazvukem. Už jsem myslela, že mám anovulacni cyklus.

• Citovat
  • Upravit
15150
15.7.20 16:21

Tak aspoň gestacni váček by měl být už vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.7.20 16:27
@Anonymní píše:
@Janli ano chodila jsem na folikulometrii, takže potvzeno ultrazvukem. Už jsem myslela, že mám anovulacni cyklus.

Pak je blbost počítat stáři plodu podle menzes. Od ovulace se odečtou dva týdny a to se vezme jako počátek cyklu. Tak si spočítej, jak je skutečně embryo starý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 16:46

Mě se povedlo otěhotnět asi 5 dní před msí. Na prvním ultrazvuku jsem byla v 6+3 podle ms, ale nález odpovídal 5+0 - byl vidět gestační váček. Přesně to odpovídalo jediné možnosti otěhotnění. Na další kontrolu jsem šla za 9 dní a už bylo vidět embryo i se srdeční akcí. Za 2 měsíce mám termín porodu.
Termín porodu mi upravili na screeningu v 1.trimestru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 17:01
@Anonymní píše:
Mě se povedlo otěhotnět asi 5 dní před msí. Na prvním ultrazvuku jsem byla v 6+3 podle ms, ale nález odpovídal 5+0 - byl vidět gestační váček. Přesně to odpovídalo jediné možnosti otěhotnění. Na další kontrolu jsem šla za 9 dní a už bylo vidět embryo i se srdeční akcí. Za 2 měsíce mám termín porodu.

Děkuji za odpověď, nejspíš na tom budu hodně podobně. A nebo je prostě něco špatně. Uvidíme co bude na další kontrole.
@Janli ultrazvuk odpovídal 5tt, pouze zvýšená sliznice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 17:15
@Anonymní píše:
Termín porodu mi upravili na screeningu v 1.trimestru.

Můžu se ještě zeptat o kolik dní vám to litalo na screeningu v 1.trimestru? Byl tam pořád takový rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.20 10:03
@Anonymní píše:
Můžu se ještě zeptat o kolik dní vám to litalo na screeningu v 1.trimestru? Byl tam pořád takový rozdíl?

Na 1.screeningu byl rozdíl asi jenom 5 nebo 6 dní oproti původním asi 10. Pořád bylo miminko menší oproti ms, takže mám upravený termín porodu - oproti ms ho mám posunutý o 5 dní. Tomu +- na každé kontrole miminko velikostně odpovídá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.20 13:24

Já měla tenkrát poslední menstruaci 7.1., otěhotněla jsem 31.1. nebo 1.2., těhotenský test jsem si dělala 15.2. a druhá čárka byla, ale slabá, jela jsem hned ten den na ultrazvuk a na něm nebylo vidět nic a těhotenský test u doktorky byl taktéž negativní. Druhy den jsem jela na krev, to mi pak volali, ze hodnoty jsou vysoké, ale ze jsem na začátku. U doktorky jsem pak byla 19.2. a na ultrazvuku už vidět bylo, tlouklo i srdíčko a podle ultrazvuku jsem byla 5+3..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.20 13:39
@Anonymní píše:
Já měla tenkrát poslední menstruaci 7.1., otěhotněla jsem 31.1. nebo 1.2., těhotenský test jsem si dělala 15.2. a druhá čárka byla, ale slabá, jela jsem hned ten den na ultrazvuk a na něm nebylo vidět nic a těhotenský test u doktorky byl taktéž negativní. Druhy den jsem jela na krev, to mi pak volali, ze hodnoty jsou vysoké, ale ze jsem na začátku. U doktorky jsem pak byla 19.2. a na ultrazvuku už vidět bylo, tlouklo i srdíčko a podle ultrazvuku jsem byla 5+3..

Tak to jsi měla docela brzy srdíčko. A to jsi byla 5+3 podle ovulace nebo podle ms? Protože to by bylo hodně brzy srdíčko když 15.2 ještě nic neviděla a 19.2 už bijící srdíčko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex