Pocity a příznaky po IUI

2719
10.7.14 13:50

Pocity a příznaky po IUI

Ahoj všem čekatelkám,

tak jsem pátý den po druhém IUI a kromě vsugerovaných příznaků ;) a tlaku v podbřišku díky utráči jsem včera zaregistrovala tlaky / táhnutí v bedrech. Je to totální blbost aby to byl jeden z příznaků, takhle brzo, to je jasný, ale nekecám, že včera mě celý den tak bolelo v bedrech - takový ten pocit, jak když jste dlouho předkloněný a nemůžete se pak narovnat - znáte to ne? A vždycky třeba po 15 min jen pár sekund a pak zas. není nic z čeho bych to mohlamít, tak jsem si to zařadila do jednoho z mých vsugerovaných :D

Jak je vám čekatelkám na výsledky po IUI anebo i jak bylo vám, co už jste měly štěstí? ;)
Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
9.4.15 10:13

@exPražačka Ahojky, já jsem dnes 4 den po iui a pobolívá mě břicho. Chtěla jsem se zeptat jestli se Vám zadařilo mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
9.4.15 12:34

Dve ze ctyr IUI se chytly, ale nevydrzely… :-) ted cekame na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.4.15 20:06

@exPražačka Tak držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
2.2.19 20:03

@exPražačka Ahojky tak co zadarilo se?.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.19 19:40

IUI a příznaky

Ahoj všem,
Jsem 7 den po IUI a mé zkušenosti jsou takové, že od 3 dne mě občas píchá v podbříšku. Poslední dva dny jsem nafouklá a občas mám křeče v žaludku až do pupíku. Teplota je stále 37,2. Dnes pnutí v břiše, hustý bílý výtok a motání hlavy. Cítím se dost zvláštně, ale dostala jsem prášky na podporu těhotenství Duphaston, tak to přisuzuju jim. Tak nevím… máte taky někdo takové příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.3.19 19:44

@Luckyday Ahojky to zní celkem slibně si myslím.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
7.3.19 19:50

@Luckyday vysoka teplota je po duphastonu samozrejma, stejne jako muze zpusobovat motani hlavy. Vsechno ostatni muze byt vsugerovany. Jinak jsem zadny priznaky nemela a vyslo to. Tak at to taky vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.19 20:02

@misuled díky, vsugerované píchání ani křeče opravdu nemám, ale přece jenom ty prášky jsou hormony, tak ty se mnou mohou cloumat. Kéž by to vyšlo a tobě gratuluju. Na kolikátý pokus ti to vyšlo? Všude čtu na třetí atd… nikde jsem nečetl na první pokus. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.19 20:04

@Janulinka81 díky, úplně jsi mi zvedla naději a náladu. Kéž by jsi měla pravdu. Dám vědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.3.19 20:23

@Luckyday no jasné dej mi vědět.. ;) četla jsem ze i první IUI holkam vyšla..Já nejspis budu muset do IVF jelikož mi včera zjistili nepruchodny jeden vejcovod.vse se dovim až 1.4. Tak taky dam vědět.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
7.3.19 21:49

@Luckyday ahoj, taky jsem po IUI brala duphaston, bolela me po nem hlava. Taky mi zacly bolet prsa a podbrisek + zacal taky vytok, to s dobranim duphastonu pokracuje. Nyni ho beru zase protoze mimi se zatim drzi, jsem 6+1.
Jinak slabou carku na testu jsem mela 2 tydny po IUI, 4 dny pred ms. Cekani je hrozny, ale utece to ;) Preju ti at to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.3.19 02:56

Sem 8 dní po 1 iui, je mi nazvracení píchání v podbřišku občas to jde až do zad.. :? Beru utros 1-0-1 tak snad to klape.. Mám o mnoho vajíček min než holky v mém věku.. A dokror sam říkal že to bude zázrak když se to povede.. :? Jinak všem ostatním držím palce at to vyjde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.19 06:31

@Janulinka81 tak to držím palce i na nohou, ať ti to taky co nejdříve vyjde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.19 06:38

@milktea tak to je super zpráva, tak ať mimísek vydrží až do 40tt. A já snad taky budu moc takhle psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí