Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posílá se primáři a přímo i vedení..
poděkovala jste jistě už i přímo doktorovi při propouštění, takže ted se děkuje již výš…
Já jsem zatím děkovala jen po porodu za péči a ochotu celého personálu - nešla jsem osobně. Psala jsem email vrchní sestře a přednostovi. Jiné kontakty na webu nejsou.
Někdo nosí bombošky apod, někdo píše nadřízeným, někdo píše do místního tisku
Já psala email na vedení nemocnice a pak šla poděkovat Dr osobně, ale počítala jsem že nemusí mít službu, tak jsem měla sebou děkovný dopis s čokoládou, kterou jsem mu tam nechala
Dekovala a drobnosti jsem predala sestram, ktere mne po operaci opecovavaly. Jinak jsem podekovani psala na web nemocnice, aby si i ostatni precetli, ze jsem byla spokojena ![]()
Doktora, ktery me operoval, jsem vubec nevidela ![]()
Dekuju vsem. Chtela bych podekovat porodnikovi, ale popravde se mi moc osobne ted nechce.Asi radeji pres ten email.
Staci napsat strucne, vystizne nebo sloh?
@hmonika je to úplně jedno. jakékoli poděkování potěší, neb se to nestává tak často. klidně bohatě stačí emailem a stručně napsat, komu děkujete za péči a třeba, čeho konkrétně si vážíte. (děkuji tomu a tomu za péčí, vstřícnost, ochotu, příjemné vystupování atd… nevím co). stačí klidně i věta, dvě.
@PavlaHr Dekuju moc. Říkam si, jestli je to bude vubec zajimat, jestli se nad dekovnym emailem vubec „pozastavi“
Psala jsem to na stránky nemocnice, kde na to mají spec. formulář. Přišla mi odpověď, že bude vyřízeno.
Paní doktorka tam zaskakovala jen občas a bylo by dost náročné ji nahánět osobně s novorozenětem.
@hmonika Ja jsem psala rediteli a rozhodne se pozastavil.. doktorka mi pak dekovala, jak ji to v praci pomohlo.
Ja jsem se setkala s tím, ze bonbonier a cokolad maji dost, naopak rozdavaji pacientům, kdyz prijdu a mam s sebou dítě, treba nemam hlidani, tak nezridka neco dostane. Naposledy v srpnu na specializovanem pracovisti kardiologie, kde jsem byla se sebou, dostala devitileta dcera celou studentskou pečeť
Cestovala se mnou, spojily jsme to s nakupem obleceni v obchodech, ktere u nás nejsou. Tentokrat jsem jim nic nevezla, bylo vedro, roztopilo by se nám to. Nebo na ortopedii..
Nejlepsi je podekovat osobne, mailem, pres formulář na stranky nebo nadřízenému. Stručně, vystizne, elaboraty nemaji cas číst.
Prezent neni nutny, bonbonier a cokolad maji plne supliky, zvlast, pokud jde o odborne pracoviště.
Lékařům a sestrám děkuju osobně a píšu email o instanci výše. Naposledy jsem chtěla vyjádřit pochvalu na přímo primáře, psala jsem email na ředitelství nemocnice.
Ja dekovala sestram krabici kolacu, porodnikovi nekolikrat osobne pri dojizdeni na prevazy jizvy, a to trubickama a 10letym Jackem Danielsem. Potom jsem psala email na vedeni FN a dosel mi zpet dopis, ze dekuji za mila slova. ![]()
Holky, psala jste nektera podekovani a pochvalu pro doktora do nemocnice? Komu jste to posilaly? Primarovi? Staci email? Dekuju