Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ženský, vy se očividně nudíte… Sakriš, kdo za vás doma uklízí??? A kdo vás má dočítat???
Co se týče IP adresy, to že je stejná ještě neznamená, že to musí psát zakladatelka. Stejnou IP adresu může mít třeba celý panelák, celá ulice, dokonce i celá vesnice… Nevidím to jako důkaz k tomu, abych ji osočovala, že si hraje na „kamarádku“. A i kdyby, tak se jí ani moc nedivím, protože potom, co se tady do ní spousta lidí pustila, bych si taky dost rozmyslela, jestli ještě pod svým nickem přispěju…
A jestli je zakladatelka cirkusačka, od kolotočářů nebo cokoliv jiného? A co je na tom? Tím méně je člověk? Jsme my všechny okolo ní lepší jen proto, že žijeme „normální“ životy nebo že máme „pořádek“ v bytě? Ono né nadarmo se říká „bordel v bytě, šťastné dítě“… Prostě žijí jinak, ale to nám nedává právo ji odsuzovat. Třeba takhle byla vychovaná a jiný život nezná. U rodičů na vesnici máme „známé“, kteří žijí v polorozpadlém domě, nábytek veškerý žádný, koberce snad stoleté, bordel. Bydlí tam 3 děti z toho dvě jsou v péči babičky a přesto jsou šťastné a spokojené. Nemají peníze, nejezdí k moři, ale chodí po výletech, do lesa, na procházky… Kolikrát si říkám, že kdybych nechtěla být tak „dokonalá“, tak by si mé děti dětství užili mnohem lépe (a také už na tom pečlivě pracuji, na vysavač jsem už týden nesáhla a na kobercích je to pěkně znát
- doufám, že na mě nepošlete sociálku
)
Upřímně, ať je to jak chce, zakladatelka má nějaký problém. Možná si něco dobarvila, možná je něco trochu jinak než napsala a možná má prostě jen smůlu a její ex je fakt prevít s naditou peněženkou a známostmi… Neví to nikdo z nás, jen zakladatelka sama. Ale netroufla bych si dávat do diskuze její kontakty, odkazy na její facebook, a hlavně, nikdy by mě nenapadlo volat do kojeňáku nebo na sociálku. Nemůžete tušit, s jakou „super“ úřednicí budete mluvit a co jedním hovorem můžete rozpoutat. To dítě za nic nemůže a já bych teda neměla žaludek na to, abych se potom dívala, jak se třeba kvůli mému telefonátu rozjela válka o dítě…
To, že jste zvědavé je jedna věc (i já jsem zvědavá a doufám, že se to brzy vyřeší ke spokojenosti chlapečka), ale zacházet až tak daleko a jednat za zády zakladatelky s kojeňákem nebo novináři… To mi přijde fakt ubohé…
A mmch. na mě nebylo těhotenství vůbec poznat až do šestého měsíce, žádné břicho…
A teď jsem si asi podepsala ortel smrti… ![]()
Příspěvek upraven 14.06.12 v 14:32
@Gina108 píše:
BlikNechybělo ti v tom VEDANIGA jedna slabika?
Nechapu?
@Anonymní píše:
Pak je těhotná pořád, viz. zde: http://www.rodina.cz/…15574273.htm
Všimněte si datumu!
tak to je fakt hůůůstýýý ![]()
@Anonymní píše:
Pak je těhotná pořád, viz. zde: http://www.rodina.cz/…15574273.htm
Všimněte si datumu!
To je jak ja ![]()
@huculula píše:
Vy snad nejste normální?! Co když mu ty zranění udělal vážně on, tímhle mu dáváte do ruky další zbran. Možná, že zakladatelka lže a možná taky ne a chcete si vzít na trko to, že díky vaším zásahum skončí ten kluk u táty kterého se bojíTohle už je vážně síla ženský vzpamatujte se!!!
Ty jsi ta zakladatelcina kamaradka?
Hana O.?
@huculula píše:
Vy snad nejste normální?! Co když mu ty zranění udělal vážně on, tímhle mu dáváte do ruky další zbran. Možná, že zakladatelka lže a možná taky ne a chcete si vzít na trko to, že díky vaším zásahum skončí ten kluk u táty kterého se bojíTohle už je vážně síla ženský vzpamatujte se!!!
taky mi tedy tohle nepřijde normální!! ![]()
Takže jsme se dozvěděly, že zakladatelka je světská, děti učí doma (mmch dnes se pátá třída počítá do prvního stupně od doby, co zavedli povinnou devítku to tak je), má doma chlívek, dítě moc často nemyla, každý dítě má s jiným - a co jako? Kde je důkaz o tom, že toh chlapečka zmlátila ona, nebo že ho nějak týrala??? Nikde nic, jen samý kecy, co? ![]()
@madi píše:
no já si nestěžovala
A prosim te, nevis v kolikatym by ted mela byt? Jen, ze na te fotce cupi a bricho nikde v kvetnu? ![]()
@renč píše:
kdo je ta anonymka? že nám tady najdenou odtajňuje předchozího přítele, další diskuse…
@Weru píše:
Nechapu?
No jako že si kdysi založila nick dle počátečních jmen svých dětí. Nikde ale není psáno, že Gábinka je její, třeba byla dcera toho ex s úplně jinou ženskou a jen ji vzala za vlastní ![]()
@Gina108 píše:
Takže jsme se dozvěděly, že zakladatelka je světská, děti učí doma (mmch dnes se pátá třída počítá do prvního stupně od doby, co zavedli povinnou devítku to tak je), má doma chlívek, dítě moc často nemyla, každý dítě má s jiným - a co jako? Kde je důkaz o tom, že toh chlapečka zmlátila ona, nebo že ho nějak týrala??? Nikde nic, jen samý kecy, co?
Je vidět, že je venku hnusně ![]()
@Gina108 píše:
Takže jsme se dozvěděly, že zakladatelka je světská, děti učí doma (mmch dnes se pátá třída počítá do prvního stupně od doby, co zavedli povinnou devítku to tak je), má doma chlívek, dítě moc často nemyla, každý dítě má s jiným - a co jako? Kde je důkaz o tom, že toh chlapečka zmlátila ona, nebo že ho nějak týrala??? Nikde nic, jen samý kecy, co?
A kde je dukaz, ze ne?
kde nic a jen same kecy
. Nikdo nerika, ze ano, to si muzeme jen myslet, vydedukovat…zjistit? ![]()
@Gina108 píše:
No jako že si kdysi založila nick dle počátečních jmen svých dětí. Nikde ale není psáno, že Gábinka je její, třeba byla dcera toho ex s úplně jinou ženskou a jen ji vzala za vlastní
Ale Gabinka je jeji, al eta blondyna, nevim
. Jen pokud chtela pomoci, tak mohla zminit i to, ze jeji partner vychovava dite, ale to bychom ji tu pak asi nalitovali a tatinka nekamenovali asi jak ona chtela ![]()
@Weru píše:
A prosim te, nevis v kolikatym by ted mela byt? Jen, ze na te fotce cupi a bricho nikde v kvetnu?
já myslím, že psala v pátým měsíci, ale jistá si nejsem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat