Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Psala ještě pod jiným nickem, co je k nepochopení? Jinak já zakladatelce celkem věřím. Prohlédla jsem si stránky, kde chystají různé akce, celkem pěkné. Otázka je proč je malý v kojeňáku.
@sophinka píše:Že je tu asi přihlášena pod dvěma různými nicky.
Jak užívá duplicitní nick???
@Silwinka87 píše:
Tomu taky nerozumím..
Musite cist cele diskuse ![]()
AHa, tak ta anonymka dodávající sem ty odkazy byla Katrinka (viz str.150). Že by měla stejnou IP adresu jako Vadaniga???
@29 píše:
Nakonec to neuzavřela admin, ale zakladatelka
Na jednu stranu se zakladatelce ani nedivím…Už se zašlo moc daleko..Ale mrzí mě, že se už asi nedozvíme, jak to bylo s prckem.. ![]()
@Gina108 píše:
AHa, tak ta anonymka dodávající sem ty odkazy byla Katrinka (viz str.150). Že by měla stejnou IP adresu jako Vadaniga???
Néé..Ta její údajná kamarádka Hoky..
Já zase nějak nestíhám, sleduju tohle téma od začátku, a le koukám, že se to nějak zvrhlo
@Gina108 píše:
Proc by mela mit stejnou adresu? ![]()
@Silwinka87 píše:
Na jednu stranu se zakladatelce ani nedivím…Už se zašlo moc daleko..Ale mrzí mě, že se už asi nedozvíme, jak to bylo s prckem..
Vzdyt se ji muzes zeptat v SZ ![]()
@Weru píše:
Proc by mela mit stejnou adresu?
IP adresa zakladatelky byla shodná s Hoky..
@Gina108 píše:
Aha ta duplicita? To byl ata Hoky nebo jaky nick mela ta jeji kamaradka
. Ty asi nectes celou diskusi, ze? ![]()
@Silwinka87 píše:
Néé..Ta její údajná kamarádka Hoky..
Ta možná taky, ale i tahle sem vkládala původně odkazy anonymně, ačkoli k tomu nebyl důvod, tak ji odtajnili - podívej na tu stranu 150.
@Silwinka87 píše:
IP adresa zakladatelky byla shodná s Hoky..
Jojo, to vim, jen jsem nepochopila Ginu, al eted chapu, ze Gina necte vse ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat