Podezřívaví prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
25.4.18 15:35

@Jakub81 Moc nechápu, proč jsi partnerce nerekl o tech penezich, co ji deda sebral. Byt ji, tak tohle me nakrkne mnohem vic nez senilni dedecek, ten uz asi za svoje vystrelky fakt nemuze a pritelkyne to tak urcite bere, i kdyz ji to jiste neni prijemne. Ty mas ale stat za ni a ne se domlouvat za jejimi zady s maminkou. To je reseni, jako by ti bylo deset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.4.18 15:36

@Paralenka červená Jsem teď jak telefonní ústředna. Přítelkyni jsem teď o těch penězích řekl, s tím, že ona to prý ví, že už mluvila dávno s mou mamkou (což jsem nevěděl). Ale prý ať si zjistím sám, co děda udělal, že peníze jsou slabý odvar a položila mi telefon, ať si dám do pořádku svou povedenou rodinku.

Je fakt zlá, takovou jsem ji ještě nezažil. :nevim:

Odjíždím domů a doufám, že to všechno bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.4.18 15:37
@Jakub81 píše:
@Paralenka červená Jsem teď jak telefonní ústředna. Přítelkyni jsem teď o těch penězích řekl, s tím, že ona to prý ví, že už mluvila dávno s mou mamkou (což jsem nevěděl). Ale prý ať si zjistím sám, co děda udělal, že peníze jsou slabý odvar a položila mi telefon, ať si dám do pořádku svou povedenou rodinku.

takže tě ještě podtrhla mamka, která ti ani nedala avízo a sama jí to řekla :think: no, pokud jsou peníze jen slabý odvar, tak to potěš…držím palce, ať to nějak uklidníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.4.18 15:38

@Monchichik Tomu nerozumíme nikdo. Spíš se teď obávám, co se stalo, protože přítelkyně je fakt hodně zlá, že mám zavolat dědovi, a ať mi řekne co udělal. O penězích už ví, ale prý kdyby to byly jen ty peníze.. (tak to komentovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
25.4.18 15:39

@Jakub81 Ty jsi promiň tele. S těmi penězi jsi to měl přítelkyni říct hned jak jste se vrátili z návštěvy domu. Prarodiče tedy děda asi bude na tom zdravotně špatně, když leze do cizích věcí. A bere peníze. On za to vlastně chudák ani nemůže. To je to stáří.
Ale mně by taky vadilo, že by jsi mi neřekl, že na návštěvě mi děda vzal peníze. Měl jsi jí to říct. Tyhle věci se mají říkat na rovinu i když to je nepříjemná záležitost.
Přítelkyni se nedivím, že je naštvaná.
No bude to těžký to ustát. Přítelkyně to snad pochopí, že je děda „mimo“ Dějí se i horší věci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.4.18 15:41

@Jakub81 teda, at pritelkyne vezme nohy na ramena a zdrha. Ty jses kvitko. Misto toho, aby sis uvedomil, jak si to posral, tak budes donekonecna omilat, ze je pritelkyne zla, jak nejake male decko. A jaka by mela byt jako? To jsem zvedava, co ji vyvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
25.4.18 15:42

@Jakub81 No tak to jsem teda teď fakt napnutá jak kšandy, co jí mohl děda ještě provést? Koukej to zní dostat, děda se asi nepochlubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.4.18 15:44

@Jakub81 Přítelkyni se nedivím, ty jo? Rozhodně jí neříkej nic o nějaké krádeži peněz apod. Nadělalo by to víc škody než užitku - vlastně užitek žádný.

Přítelkyni vysvětli, jak na tom byla bývalá žena a že jsou už senilní. Třeba ji ukecáš na občasné společenské návštěvy na Vánoce, ale víc bych nečekala :nevim: Jezdi tam sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
25.4.18 15:46
@Monchichik píše:
@Jakub81 No tak to jsem teda teď fakt napnutá jak kšandy, co jí mohl děda ještě provést? Koukej to zní dostat, děda se asi nepochlubí.

Znám i případ kdy starý člověk schovává i vlastní výkaly. A bohužel je třeba strká všude možně. :nevim:
To je to stáří. Ale oni za to vážně nemůžou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 15:50

Taky jsem napjatá, co se z toho vyklube. a ty neříkej, že je přítelkyne zlá. Práve naopak, ona je zlatá, že má na tohle nervy. Prarodiče jsou senilní, dementní a kdesi cosi, to chápu. on nemládne nikdo, ale přece jenom, všeho s mírou. Kdybych to byla já, tak to, že mi vybrabčili peneženku je ten nejmenší problém, daleko vetší problém bych mela s tebou, že to tutláš a musí mi to povedet tchýnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
25.4.18 15:52
@Jakub81 píše:
@Monchichik Tomu nerozumíme nikdo. Spíš se teď obávám, co se stalo, protože přítelkyně je fakt hodně zlá, že mám zavolat dědovi, a ať mi řekne co udělal. O penězích už ví, ale prý kdyby to byly jen ty peníze.. (tak to komentovala)

A proč ti to neřekne ona. To moc nechápu. Třeba děda ani neví co provedl… Jste jak malý děti oba dva… Takhle se dospělý mezi sebou baví?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
25.4.18 15:53
@Jakub81 píše:

vado…
tak to bude něco velkýho. Hlavně nebuď zlý ty na ni. Ona má očividně klidnou povahu, když se dozvěděla o těch sebraných penězích a nic ti neřekla (nechala to být, ať to vyřeší tvoje máma), za což si zaslouží metál sama o sobě, většina ostatních ženských by vylítla jak čertík z krabičky. Jeslti už je takhle vytočená, bude to něco velkýho :(
Každopádně po tomhle jí nech, ať už tam fakt jezdit nemusí. Ona vychladne, průšvih se vyřeší, ale pokud se za ni nepostavíš, hrozně jí tim zklameš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
25.4.18 15:56
@D- račice píše:
A proč ti to neřekne ona. To moc nechápu. Třeba děda ani neví co provedl… Jste jak malý děti oba dva… Takhle se dospělý mezi sebou baví? :think:

třeba je přítelkyně tak vzteklá, že kdyby to měla začít rozebírat, tak by řekla něco, čeho by mohla litovat a je si toho vědoma. A nechce řvát na tebe, protože ty za to nemůžeš.
Já to tak taky občas mívám…vidím tak rudě, že jen řeknu „zeptej se jeho…“ protože jinak bych se nemusela udržet s nervama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 16:05
@Mar__tanka1983 píše:
třeba je přítelkyně tak vzteklá, že kdyby to měla začít rozebírat, tak by řekla něco, čeho by mohla litovat a je si toho vědoma. A nechce řvát na tebe, protože ty za to nemůžeš.
Já to tak taky občas mívám…vidím tak rudě, že jen řeknu „zeptej se jeho…“ protože jinak bych se nemusela udržet s nervama :jazyk:

Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.4.18 16:27
@Jakub81 píše:

A teda nepochopila jsem,.proc by to mela probirat tvoje mamka a ne ty? 8o
Vzdyt ty si jeji nejblizsi.
No kazdopadne me by tam uz nikdy nikdo nevidel. Bydlite spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová