Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mozna bys mohl napsat vse, co kdy vase rodinka pritelkyni provedla a nehazet to na dedu, coz byla asi posledni kapka.
Podle mě je i naštvaná z toho věčného čekání na prsten, pět let když chodím s chlapkem 35+ ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Podle mě je i naštvaná z toho věčného čekání na prsten, pět let když chodím s chlapkem 35+
třeba je to zlatokopka, která se chce přisát a zatím se jí to nedaří.
Děda ji prokoukl, je to lišák podšitá.
Oni jí kontrolují osobní věci a pak ji sami okradou a ty jí to ani neřekneš a ještě tam chceš jezdit bez ní? Měl jsi na místě ihned udělat rutiku, požadovat omluvu a slib, že budou tvou partnerku respektovat a nebudou se chovat jako psychopati. A opravdu nesnáším, když někdo zlobu a zášť maskuje svým stářím. To už mám prokouknuté. ![]()
Jestli je ta historka pravdivá, tak doufám, že zakladatel aspoň dospěje.
@Jakub81
Nechápu, že najednou z ničeho nic po pěti letech vztahu děda udělá tohle…
Kdy dcera je už na přítelkyni navyklá a vy fungujete jako rodina. ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Podle mě je i naštvaná z toho věčného čekání na prsten, pět let když chodím s chlapkem 35+
přesně to si myslím také, on (Jakub), její partner/přítel/milenec se za ní asi málokdy postaví. Ona se mu stará o dcerku, dělá pravděpodobně první poslední a on se po 5! letech společného života rozhoupe k tomu, že ji o výročí požádá o ruku. Ta už z toho čekání musí být celá učekaná.
@kontramatka píše:
Oni jí kontrolují osobní věci a pak ji sami okradou a ty jí to ani neřekneš a ještě tam chceš jezdit bez ní? Měl jsi na místě ihned udělat rutiku, požadovat omluvu a slib, že budou tvou partnerku respektovat a nebudou se chovat jako psychopati. A opravdu nesnáším, když někdo zlobu a zášť maskuje svým stářím. To už mám prokouknuté.
toto jsem si také říkala. Tak jooo, oni Tě nemají rádi atd., tak tam jezdit nemusíš, budu jezdit sám ![]()
@D- račice píše:
@Jakub81
Nechápu, že najednou z ničeho nic po pěti letech vztahu děda udělá tohle…
Kdy dcera je už na přítelkyni navyklá a vy fungujete jako rodina.
Tak ono to vypadá, že pouštěl jedovatý řečičky už dříve, jenom nad tím všichni mávli rukou, ať budoucí snacha pěkně srazí podpatky a poslouchá. Je mi holek líto, opravdu. Dcery i přítelkyně
@kontramatka píše:
Oni jí kontrolují osobní věci a pak ji sami okradou a ty jí to ani neřekneš a ještě tam chceš jezdit bez ní? Měl jsi na místě ihned udělat rutiku, požadovat omluvu a slib, že budou tvou partnerku respektovat a nebudou se chovat jako psychopati. A opravdu nesnáším, když někdo zlobu a zá
Asi tak.Příspěvek upraven 29.03.19 v 17:48
@Bubla_Bučková píše:
nevím proč..každá se nehrne do svatby..pro každou to není vyvrcholení vztahu..
svatba není záruka ničeho..
Tak to je síla, dědek jí šacuje věci.
No tam bych opravdu ještě někdy ráda jela. ![]()
@Marcam píše:
Tak to je síla, dědek jí šacuje věci.![]()
No tam bych opravdu ještě někdy ráda jela.
Taky. ![]()
A ještě dědek zavolá šéfovi do kanclu, at si na ní dají pozor.
Zakladateli, jestli tohle vyžehlíš, tak jsi dobrej.