Podezřívaví prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
25.4.18 22:10

@dedrichov Chtel jsem az v cervnu na výročí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 22:53

Mozna bys mohl napsat vse, co kdy vase rodinka pritelkyni provedla a nehazet to na dedu, coz byla asi posledni kapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.4.18 22:57

Podle mě je i naštvaná z toho věčného čekání na prsten, pět let když chodím s chlapkem 35+ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.4.18 07:42
@Bubla_Bučková píše:
Podle mě je i naštvaná z toho věčného čekání na prsten, pět let když chodím s chlapkem 35+ :think:

třeba je to zlatokopka, která se chce přisát a zatím se jí to nedaří. :mrgreen: :mrgreen: Děda ji prokoukl, je to lišák podšitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.4.18 07:50

Oni jí kontrolují osobní věci a pak ji sami okradou a ty jí to ani neřekneš a ještě tam chceš jezdit bez ní? Měl jsi na místě ihned udělat rutiku, požadovat omluvu a slib, že budou tvou partnerku respektovat a nebudou se chovat jako psychopati. A opravdu nesnáším, když někdo zlobu a zášť maskuje svým stářím. To už mám prokouknuté. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.4.18 08:08

Jestli je ta historka pravdivá, tak doufám, že zakladatel aspoň dospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
26.4.18 08:29

@Jakub81
Nechápu, že najednou z ničeho nic po pěti letech vztahu děda udělá tohle…
Kdy dcera je už na přítelkyni navyklá a vy fungujete jako rodina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 08:53
@Bubla_Bučková píše:
Podle mě je i naštvaná z toho věčného čekání na prsten, pět let když chodím s chlapkem 35+ :think:

přesně to si myslím také, on (Jakub), její partner/přítel/milenec se za ní asi málokdy postaví. Ona se mu stará o dcerku, dělá pravděpodobně první poslední a on se po 5! letech společného života rozhoupe k tomu, že ji o výročí požádá o ruku. Ta už z toho čekání musí být celá učekaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 08:55
@kontramatka píše:
Oni jí kontrolují osobní věci a pak ji sami okradou a ty jí to ani neřekneš a ještě tam chceš jezdit bez ní? Měl jsi na místě ihned udělat rutiku, požadovat omluvu a slib, že budou tvou partnerku respektovat a nebudou se chovat jako psychopati. A opravdu nesnáším, když někdo zlobu a zášť maskuje svým stářím. To už mám prokouknuté. :cert:

toto jsem si také říkala. Tak jooo, oni Tě nemají rádi atd., tak tam jezdit nemusíš, budu jezdit sám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 08:57
@D- račice píše:
@Jakub81
Nechápu, že najednou z ničeho nic po pěti letech vztahu děda udělá tohle…
Kdy dcera je už na přítelkyni navyklá a vy fungujete jako rodina. :nevim:

Tak ono to vypadá, že pouštěl jedovatý řečičky už dříve, jenom nad tím všichni mávli rukou, ať budoucí snacha pěkně srazí podpatky a poslouchá. Je mi holek líto, opravdu. Dcery i přítelkyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.4.18 08:59
@kontramatka píše:
Oni jí kontrolují osobní věci a pak ji sami okradou a ty jí to ani neřekneš a ještě tam chceš jezdit bez ní? Měl jsi na místě ihned udělat rutiku, požadovat omluvu a slib, že budou tvou partnerku respektovat a nebudou se chovat jako psychopati. A opravdu nesnáším, když někdo zlobu a zá
Asi tak.

Příspěvek upraven 29.03.19 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.4.18 09:02
@Bubla_Bučková píše:

nevím proč..každá se nehrne do svatby..pro každou to není vyvrcholení vztahu..
svatba není záruka ničeho..

• Citovat
  • Upravit
5100
26.4.18 09:04

Tak to je síla, dědek jí šacuje věci. :mrgreen: :lol: No tam bych opravdu ještě někdy ráda jela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.4.18 09:10
@Marcam píše:
Tak to je síla, dědek jí šacuje věci. :mrgreen: :lol: No tam bych opravdu ještě někdy ráda jela. :mrgreen:

Taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.4.18 09:11

A ještě dědek zavolá šéfovi do kanclu, at si na ní dají pozor. :mrgreen: Zakladateli, jestli tohle vyžehlíš, tak jsi dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová