Podezřívaví prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
29.4.18 20:22
@LimitedEdition píše:
Hochu zlatej, tu ženskou by jsi měl na rukou nosit. To, co pro tebe dělá ona by jiná neudělala. Dle toho co píšeš se na plný úvazek starala o tvou dceru, ty jsi si jezdil po pracovních povinnostech a ona kvůli tvé dceři musela omezit své aktivity a zájmy. Věř mi, že druhou takovou už nenajdeš. Já ať svého manžela miluju nade vše, takto bych se pro jeho dítě neobětovala ani z deseti procent. Omez práci, utíká ti hodně hezkého s rodinou a peníze jim tě nevynahradí. Pomáhej jí doma, věnuj se dceři a mějte co nejvíce společných aktivit a hlavně jí nech i prostor pro ní samotnou. Máš skvělou partnerku a šanci na šťastný život tak si to nepokaž.

no jo ale zas pro ne přece vymýšlel skvělý plány na víkend, třeba ježdění na kole u babičky s dědou… a to zas ji se tam najednou přestalo chtít jezdit mno :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
29.4.18 20:37

@Jakub81 Já nemůžu uvěřit vlastním očím, co tady čtu. Ty tady vypisuješ, jak máš skvělou přítelkyni, jak si nedovedeš představit být bez ní atd. A potom, co to takhle kapitálně pose. eš, holky se ti tu snaží poradit a ty se jí zeptáš, jestli nemá někoho jiného? Jestli tě nevzala nejbližší věcí po hlavě, tak zaslouží svatozář a nosit na rukou do konce vašich dní.
Ty si z ní uděláš chůvu pro svou dceru, provozní své domácnosti a necháš ji od své rodiny dlouhodobě urážet a pak jsi překvapený. :nevim:
Faktem ale je, že ona to taky mohla řešit dřív a ne až pohár přetekl a váš vztah bude mít navždycky takovou jizvu. :?

• Citovat
  • Upravit
998
29.4.18 21:07

Ježíšku na křížku 8o. Přeji aby Vám to dopadlo dobře ale stejně nechápu ten princip; jsme pár, musíme všude jezdit spolu. Já nemám absolutně problém přítele poslat k rodičům a sama jet třeba k babičce. S ním k rodičům jedu jednou do měsíce. Samozřejmě se to po porodu změní ale Vy společné dítě nemáte, tak proč tam nejet jen s dcerkou. Pochybuji, že slečna byla celá odvázaná z takových návštěv. 8o Má babička jednou hulákala, že je můj přítel parchant - naštěstí u toho nebyl ale stejně tam poté hodně dlouho odmítal zavítat se mnou. Nedivila jsem se mu a to je to ještě oproti tomuto hodně slabý. :P Co tam jet jenom přes den s dcerkou a další den si udělat pěkný ve třech s přítelkyní? :think: Bývalý přítel měl 90ti letou babičku, která každou chvíli vyprávěla všemožné příběhy, například že jí skákal orangutan po balkoně ale vlastně to byl soused (který nemá jednu nohu :P ) Nebo že má soused tajné dveře k ní do bytu-přímo za lednicí. :P Řešil to tak, že se sebral a řekl; babi, dokud nepřestaneš vymýšlet, tak tu s Tebou nebudu. :roll: Ono pár návštěv a opravdu přestala. Takže pokud před Tebou začne děda opět jet nějaké narážky vůči přítelkyni, sebrat se, říct; tohle poslouchat nebudu a odejít. Ideální. Hádat se totiž už nemá smysl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.18 21:32
@Bubla_Bučková píše:
no jo ale zas pro ne přece vymýšlel skvělý plány na víkend, třeba ježdění na kole u babičky s dědou… a to zas ji se tam najednou přestalo chtít jezdit mno :think: :P

U babičky s dědou, kteří se do ní navážejí, uráží jí, hrabou se jí ve věcech a nakonec okradou? Se nedivím, že tam nechce. A proč místo víkendu u prarodičů nenaplánuje pro ně víkend někde třeba na horách, ZOO, aquapark atd.? To velmi pochybuji, že by odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.4.18 21:41
@LimitedEdition píše:
U babičky s dědou, kteří se do ní navážejí, uráží jí, hrabou se jí ve věcech a nakonec okradou? Se nedivím, že tam nechce. A proč místo víkendu u prarodičů nenaplánuje pro ně víkend někde třeba na horách, ZOO, aquapark atd.? To velmi pochybuji, že by odmítla.

nebo proč proboha chlap co má kariéru, 2 firmy neplatí hospodyni a s holkama nevyrazi jednou za čas přesně prodloužený víkend v německém aquaparku… otázka je zda jim dcera pořád dělá ocásek nebo si dají nějakou romantarnu sami u moře třeba… Nevím no, Kuba psal, že se jemu (edit překlep)nelíbí, že by za dedou jezdili sami, protože tam mají v plánu jezdit na kolech a přítelkyně to má přece ráda.. no pardon to bych chtěla vidět :roll: Kdoví co taky ona je zač, spoustu věci přecházela a stále slečna dokonalá a víš co, možná ji o ty prachy nakonec možná trochu šlo a on furt ne pustit chlupa nebo ji povýšit na manželku tak přetvářka padla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
30.4.18 07:18

Zakladateli tvoje známost má teď konečně dovolenou. Nemusí se starat tobě o zázemí, o tvoje děcko a když si chce zatancovat, musí říct cizímu chlapovi. jsi k ničemu. Naštěstí holka to má v hlavě srovnané a nebojím se, že by se nechala stáhnout zpět. Myslím si, že z její strany je to odpískané. To se musí stát, když chlap bere svou partnerku jako věc, která dobře slouží a nepotřebuje žádnou péči. A místo aby jsi jí na ruko nosil, podezříváš ji z nevěry. Tomu říkám selhání na entou. Máš co si zasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 11:10
@Bubla_Bučková píše:
nebo proč proboha chlap co má kariéru, 2 firmy neplatí hospodyni a s holkama nevyrazi jednou za čas přesně prodloužený víkend v německém aquaparku… otázka je zda jim dcera pořád dělá ocásek nebo si dají nějakou romantarnu sami u moře třeba… Nevím no, Kuba psal, že se jemu (edit překlep)nelíbí, že by za dedou jezdili sami, protože tam mají v plánu jezdit na kolech a přítelkyně to má přece ráda.. no pardon to bych chtěla vidět :roll: Kdoví co taky ona je zač, spoustu věci přecházela a stále slečna dokonalá a víš co, možná ji o ty prachy nakonec možná trochu šlo a on furt ne pustit chlupa nebo ji povýšit na manželku tak přetvářka padla :nevim:

Tak je možné, že ona třeba by hospodyni nechtěla. Ne každá žena si pustí domů cizí ženu. Ale zaráží mě to jak na ní hodil vlastně veškerou péči o svou dceru. Zajímalo jestli se jí vůbec zeptal zda je ochotná se na plný úvazek o jeho dítě. Buďto je tak hodná a tu holčičku má tak moc ráda nebo jí nic jiného nezbylo a nepostarat se ona tak holka je jak dříví v lese. Z toho co jsem pochopila chodí do práce a k tomu nemá ani pořádně čas na sebe, protože se o ní musí starat, chodit k lékaři, dohlížet na školu… Můžu upřímně říct, že kdyby můj manžel udělal něco podobného a ať ho miluji sebevíc, tak takto bych se pro jeho dítě neobětovala ani omylem. Pomoct ano, to je samozřejmostí, ale ne na úkor svého veškerého času a zájmů. A hlavně mi je líto té jeho dcerky. Zřejmě si na ní chudák zvykla a teď to odnáší, protože otec ani neví jak to doma vlastně funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.4.18 16:17
@kontramatka píše:
Zakladateli tvoje známost má teď konečně dovolenou. Nemusí se starat tobě o zázemí, o tvoje děcko a když si chce zatancovat, musí říct cizímu chlapovi. jsi k ničemu. Naštěstí holka to má v hlavě srovnané a nebojím se, že by se nechala stáhnout zpět. Myslím si, že z její strany je to odpískané. To se musí stát, když chlap bere svou partnerku jako věc, která dobře slouží a nepotřebuje žádnou péči. A místo aby jsi jí na ruko nosil, podezříváš ji z nevěry. Tomu říkám selhání na entou. Máš co si zasloužíš.

Co dodat?! Jasné trefně výstižné napsané a tebe zakladateli měla přítelkyně kopnout do řiťi i s rozběhem už dávno. I aupair nebo chůvě bys musel aspoň platit!!! A ty ještě vysíráš se zarlenim a na tancování musí říct kamarádovi? :mrgreen: :zed:
Doufám, ze se holka nevrátí a ze si konečně užije mladí jako její vrstevníci a ne péči o cizi dítě, jehož otec to bere jako samozřejmost a cizi blby dědek ji okrádá a ještě zavari v práci…Tomi hlava fakt nebere… :roll: 8o :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová