Podezřívaví prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
26.4.18 13:07

@opozice Já jsem teda myslela, že děa volal do práce, že je jako ona, která byla na peníze. A proto jí prarodiče šacovali věci, jestli mu je taky nebere. To je podle mě jedno, jestli je živá a nebo mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.4.18 13:09

@Bubla_Bučková To ano, to musíme. Na barák fakt teď moc nemyslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.4.18 13:11
@P4ja píše:
@opozice Já jsem teda myslela, že děa volal do práce, že je jako ona, která byla na peníze. A proto jí prarodiče šacovali věci, jestli mu je taky nebere. To je podle mě jedno, jestli je živá a nebo mrtvá.

já jsem z toho jelen, jdu na kafčo. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 13:13
@Bubla_Bučková píše:
hlavně od začátku se stará o jeho malé dítě. Chlapa si rodina chrání jako svého milionáře :roll: na druhou stranu počáteční nesympatie, když si po úmrtí ženy přivede domů 22ku pochopitelné jsou. Kdo ví co si kde vyslechla od rodičů bývalé ženy… Dále tu máme znevažování kariéry - pojď dělat ke mně, tamto tvoje placani u vás je o ničem(nadsázka).. Měla bys mít se mnou dítě teď hned :roll: Ale prsten to neee e. Byl tak akorát vhodný max po 2 letech vztahu, protože vedle tebe musela holka honem rychle dospět a ten status by ji leccos ulehčil. I její mamka třeba nerada viděla, že se stará, bude ji 30 a svobodná, co my víme… A nějaký prsteny na výročí to není žádný překvapení, stejně tak asi jako no tak já tam pod stromečkem vidím mámo ještě jeden malý dárek pro tebe, co to asi bude :roll:

Tak tak, vidím vše do puntíku stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.4.18 13:14

Tak neodjela na Moravu, je u rodičů doma. Poslala mi zprávu na fb, že teď chce mít chvilku klidu pro sebe, že si pak o všem promluvíme, ale ne teď. Ještě mi napsala, ať si přeorganizuju služební cesty, že příští týden jde dcera na krev a k doktorovi, tak ať tomu přizpůsobím svůj program.

Jako já si nedovedu představit, že přijdu domů a ona tam nebude.. Pořád to beru tak, že klapnou dveře a přijde. Člověk se bojí a doufá zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 13:15
@D- račice píše:
Tak sakra jak, není mladej to je mu snad 70? :mrgreen: :think: :think: :think:

No rozhoupávat se mezi 30-35, zda požádá svou partnerku starající se o jeho dceru + chod domácnosti o ruku… To je potřeba aspoň 10 let nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.4.18 13:16

@Jakub81 Tak bych jí dala čas a uvidíš.
Zatím počítej, že budeš muset převzít věci, o které se starala ona.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.4.18 13:16

@Jakub81 no tak ji nech vydechnout :*
ale dobře vše promysli… Neomlouvej se za dědu, ale za sebe… žes ji tam bral a málo se zastal, že to si vyčítas. Vnímas ten rozdíl oproti děda to tak nemyslel? Že v podstatě o nic nejde, tak nezlehčovat. Dále bylo moc hezké s tím, že o ní nemůžeš přijít… ale pozor nevydírat dcerou, tady bohužel ale to už napravit nelze - kdyby byla alespoň snoubenka, měl si svoje slova potvrzena, že počítas s tím, že budete rodina. Věřím, že to dobře dopadne, ale potřebuje se vyzvtekat a třeba tě i chce trochu podusit, kdyby dnes dojela, tak je zas vše ve starých kolejích… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
26.4.18 13:18
@dedrichov píše:
No rozhoupávat se mezi 30-35, zda požádá svou partnerku starající se o jeho dceru + chod domácnosti o ruku… To je potřeba aspoň 10 let nebo co

Já nevím. My se braly po dvou letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.4.18 13:21

@P4ja @Bubla_Bučková víte co, on si člověk fakt sáhne do svědomí, až mu teče do bot. Jako postarám se o nás doma, ale co všechno přítelkyně dělala, no to bude ještě oříšek, včetně učení se s dcerou, kroužky.. Teď mě napadli svačiny do školy 8o To bude velký boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.4.18 13:23

@D- račice Přítelkyně nikdy moc po svatbě netoužila, proto jsem ani tak moc nespěchal. Jinak bych ji požádal už mnohem dřív.. Až poslední tak půlrok párkrát naznačovala, že by už o to stála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 13:24
@Jakub81 píše:Jako já si nedovedu představit, že přijdu domů a ona tam nebude.. Pořád to beru tak, že klapnou dveře a přijde. Člověk se bojí a doufá zároveň.

A je ti jasné, že ona doufá už několik let? Jestli ji přilákáš zpět, tak věřím tomu, že to bude díky Tvojí dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
26.4.18 13:24
@Jakub81 píše:
@P4ja @Bubla_Bučková víte co, on si člověk fakt sáhne do svědomí, až mu teče do bot. Jako postarám se o nás doma, ale co všechno přítelkyně dělala, no to bude ještě oříšek, včetně učení se s dcerou, kroužky.. Teď mě napadli svačiny do školy 8o To bude velký boj.

Tak namazat na chleba máslo a na to položit plátek sýra, rozkrojit a slepit dohromady snad zvládneš. Ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.4.18 13:25

@Jakub81 Právě o tom to je. Člověk si neváží toho, co má, a zjistí to až když je pozdě. :(
Opravdu nechápu, proč jsi odkládal žádost o ruku, řešení problému s dědou atd. No musíš se k tomu postavit čelem a zamakat. Určitě to zvládneš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.4.18 13:25
@Jakub81 píše:
Tak neodjela na Moravu, je u rodičů doma. Poslala mi zprávu na fb, že teď chce mít chvilku klidu pro sebe, že si pak o všem promluvíme, ale ne teď. Ještě mi napsala, ať si přeorganizuju služební cesty, že příští týden jde dcera na krev a k doktorovi, tak ať tomu přizpůsobím svůj program.Jako já si nedovedu představit, že přijdu domů a ona tam nebude.. Pořád to beru tak, že klapnou dveře a přijde. Člověk se bojí a doufá zároveň.

jo to napovídá tomu co píšu, tys automaticky předpokládal, že má dceru ráda, ale ona to alespoň ty první roky dělala jen kvůli tobě z lásky a necítila se oceněná za to. Proto teď zdůraznila ty schůzky a hochu poraď si a přeje si, abys viděl, co krom tvrdé práce ve firmě ještě zvládá doma a nechodí jako ty pozdě domů. A ty nevyměkni a nepovolávej na všechno máti, ale pěkně okus denní chleba svoji přítelkyně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová