Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice Já jsem teda myslela, že děa volal do práce, že je jako ona, která byla na peníze. A proto jí prarodiče šacovali věci, jestli mu je taky nebere. To je podle mě jedno, jestli je živá a nebo mrtvá.
@Bubla_Bučková To ano, to musíme. Na barák fakt teď moc nemyslím..
@P4ja píše:
@opozice Já jsem teda myslela, že děa volal do práce, že je jako ona, která byla na peníze. A proto jí prarodiče šacovali věci, jestli mu je taky nebere. To je podle mě jedno, jestli je živá a nebo mrtvá.
já jsem z toho jelen, jdu na kafčo.
![]()
@Bubla_Bučková píše:
hlavně od začátku se stará o jeho malé dítě. Chlapa si rodina chrání jako svého milionářena druhou stranu počáteční nesympatie, když si po úmrtí ženy přivede domů 22ku pochopitelné jsou. Kdo ví co si kde vyslechla od rodičů bývalé ženy… Dále tu máme znevažování kariéry - pojď dělat ke mně, tamto tvoje placani u vás je o ničem(nadsázka).. Měla bys mít se mnou dítě teď hned
Ale prsten to neee e. Byl tak akorát vhodný max po 2 letech vztahu, protože vedle tebe musela holka honem rychle dospět a ten status by ji leccos ulehčil. I její mamka třeba nerada viděla, že se stará, bude ji 30 a svobodná, co my víme… A nějaký prsteny na výročí to není žádný překvapení, stejně tak asi jako no tak já tam pod stromečkem vidím mámo ještě jeden malý dárek pro tebe, co to asi bude
Tak tak, vidím vše do puntíku stejně
Tak neodjela na Moravu, je u rodičů doma. Poslala mi zprávu na fb, že teď chce mít chvilku klidu pro sebe, že si pak o všem promluvíme, ale ne teď. Ještě mi napsala, ať si přeorganizuju služební cesty, že příští týden jde dcera na krev a k doktorovi, tak ať tomu přizpůsobím svůj program.
Jako já si nedovedu představit, že přijdu domů a ona tam nebude.. Pořád to beru tak, že klapnou dveře a přijde. Člověk se bojí a doufá zároveň.
@D- račice píše:
Tak sakra jak, není mladej to je mu snad 70?![]()
![]()
![]()
No rozhoupávat se mezi 30-35, zda požádá svou partnerku starající se o jeho dceru + chod domácnosti o ruku… To je potřeba aspoň 10 let nebo co
@Jakub81 Tak bych jí dala čas a uvidíš.
Zatím počítej, že budeš muset převzít věci, o které se starala ona.
Držím palce.
@Jakub81 no tak ji nech vydechnout ![]()
ale dobře vše promysli… Neomlouvej se za dědu, ale za sebe… žes ji tam bral a málo se zastal, že to si vyčítas. Vnímas ten rozdíl oproti děda to tak nemyslel? Že v podstatě o nic nejde, tak nezlehčovat. Dále bylo moc hezké s tím, že o ní nemůžeš přijít… ale pozor nevydírat dcerou, tady bohužel ale to už napravit nelze - kdyby byla alespoň snoubenka, měl si svoje slova potvrzena, že počítas s tím, že budete rodina. Věřím, že to dobře dopadne, ale potřebuje se vyzvtekat a třeba tě i chce trochu podusit, kdyby dnes dojela, tak je zas vše ve starých kolejích… ![]()
@dedrichov píše:
No rozhoupávat se mezi 30-35, zda požádá svou partnerku starající se o jeho dceru + chod domácnosti o ruku… To je potřeba aspoň 10 let nebo co
Já nevím. My se braly po dvou letech ![]()
@P4ja @Bubla_Bučková víte co, on si člověk fakt sáhne do svědomí, až mu teče do bot. Jako postarám se o nás doma, ale co všechno přítelkyně dělala, no to bude ještě oříšek, včetně učení se s dcerou, kroužky.. Teď mě napadli svačiny do školy
To bude velký boj.
@D- račice Přítelkyně nikdy moc po svatbě netoužila, proto jsem ani tak moc nespěchal. Jinak bych ji požádal už mnohem dřív.. Až poslední tak půlrok párkrát naznačovala, že by už o to stála.
@Jakub81 píše:Jako já si nedovedu představit, že přijdu domů a ona tam nebude.. Pořád to beru tak, že klapnou dveře a přijde. Člověk se bojí a doufá zároveň.
A je ti jasné, že ona doufá už několik let? Jestli ji přilákáš zpět, tak věřím tomu, že to bude díky Tvojí dceři.
@Jakub81 píše:
@P4ja @Bubla_Bučková víte co, on si člověk fakt sáhne do svědomí, až mu teče do bot. Jako postarám se o nás doma, ale co všechno přítelkyně dělala, no to bude ještě oříšek, včetně učení se s dcerou, kroužky.. Teď mě napadli svačiny do školyTo bude velký boj.
Tak namazat na chleba máslo a na to položit plátek sýra, rozkrojit a slepit dohromady snad zvládneš. Ne? ![]()
@Jakub81 Právě o tom to je. Člověk si neváží toho, co má, a zjistí to až když je pozdě. ![]()
Opravdu nechápu, proč jsi odkládal žádost o ruku, řešení problému s dědou atd. No musíš se k tomu postavit čelem a zamakat. Určitě to zvládneš. ![]()
@Jakub81 píše:
Tak neodjela na Moravu, je u rodičů doma. Poslala mi zprávu na fb, že teď chce mít chvilku klidu pro sebe, že si pak o všem promluvíme, ale ne teď. Ještě mi napsala, ať si přeorganizuju služební cesty, že příští týden jde dcera na krev a k doktorovi, tak ať tomu přizpůsobím svůj program.Jako já si nedovedu představit, že přijdu domů a ona tam nebude.. Pořád to beru tak, že klapnou dveře a přijde. Člověk se bojí a doufá zároveň.
jo to napovídá tomu co píšu, tys automaticky předpokládal, že má dceru ráda, ale ona to alespoň ty první roky dělala jen kvůli tobě z lásky a necítila se oceněná za to. Proto teď zdůraznila ty schůzky a hochu poraď si a přeje si, abys viděl, co krom tvrdé práce ve firmě ještě zvládá doma a nechodí jako ty pozdě domů. A ty nevyměkni a nepovolávej na všechno máti, ale pěkně okus denní chleba svoji přítelkyně ![]()