Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dedrichov píše:
Tak ono to vypadá, že pouštěl jedovatý řečičky už dříve, jenom nad tím všichni mávli rukou, ať budoucí snacha pěkně srazí podpatky a poslouchá. Je mi holek líto, opravdu. Dcery i přítelkyně
Tak blbý keci se dají ještě jakš takš překousnout, ale tohle už je docela hodně přes čáru. Volat do práce. A Kuba to nechal zajít tak daleko a prarodičům nic neřekl a nezastal se přítelkyně už dávno… Za tohle bych bejt Kubou dědu nakopala víte kam a už by mě taky milí prarodiče neviděli…
@D- račice No kdyz ty keci trvaji dlouho, tak se to opravdu neda vydrzet. Stokrat nic umorilo vola. Kdo to nezazil na vlastni kuzi, nedokaze si predstavit.
No já mít takové příbuzné, tak raději žádné..
ano úcta ke stáří má být, ale tu si člověk taky musí vybudovat..nesnáším když někdo dává na stejnou úrověn staří = úcta k člověku..Není to na stejné úrovni..úcta není ke stáří, ale ke starému člověku..ale pokud se chová jako ho.vado, nevím proč bych měla mít k němu úctu jen proto, že je starý.. ![]()
@smurfka píše:
No já mít takové příbuzné, tak raději žádné..
ano úcta ke stáří má být, ale tu si člověk taky musí vybudovat..nesnáším když někdo dává na stejnou úrověn staří = úcta k člověku..Není to na stejné úrovni..úcta není ke stáří, ale ke starému člověku..ale pokud se chová jako ho.vado, nevím proč bych měla mít k němu úctu jen proto, že je starý..
Tady v tom případě se ani o úctě ke starším mluvit nedá.
Ahoj lidi, teď jsem dojel od jejího zaměstnavatele. Snažil jsem se všechno vyjasnit, s tím, že on mi řekl, že se děda odvolával na mou přítelkyni (Magda) a pak přešel k jinému jménu- Renátě (bývalá manželka). Prý to vzal s nadhledem, že hovor byl takový „podivný“. Ve firmě řekl lidem, kteří o tom ví, že nechce aby se to nějak šířilo. Toť vše. Když to prý řekl přítelkyni, tak prý byla z toho hodně špatná a domluvili se na dovolené. Jinak že on se v tom nějak babrat nebude, že je s ní spokojený.
U rodičů není, ani auto tam nestojí. Mobil vypnutý, na fb taky není. Asi jela na Moravu ke svým prarodičům. Chci tam večer zajet, aspoň to zkusit.
@Jakub81 píše:
Ahoj lidi, teď jsem dojel od jejího zaměstnavatele. Snažil jsem se všechno vyjasnit, s tím, že on mi řekl, že se děda odvolával na mou přítelkyni (Magda) a pak přešel k jinému jménu- Renátě (bývalá manželka). Prý to vzal s nadhledem, že hovor byl takový „podivný“. Ve firmě řekl lidem, kteří o tom ví, že nechce aby se to nějak šířilo. Toť vše. Když to prý řekl přítelkyni, tak prý byla z toho hodně špatná a domluvili se na dovolené. Jinak že on se v tom nějak babrat nebude, že je s ní spokojený.U rodičů není, ani auto tam nestojí. Mobil vypnutý, na fb taky není. Asi jela na Moravu ke svým prarodičům. Chci tam večer zajet, aspoň to zkusit.
No aspoň že tak. Dobře, že to konečně řešíš. Určitě bych ji vyhledala. Ona potřebuje vědět, že se může o tebe opřít, a že má v tobě zastání. Už bych to nikdy nenechala na tvém místě dojít až tak daleko.To si tvoje přítelkyně jistě nezaslouží. Držím palce.Pak dej vědět, jak to dopadlo.
@Jakub81 no tak tam toho asi opravdu bude víc, to už ji ten šéf podle popisu nic špatného neřekl
a to jako když volal šéfovi, tak ten pak běží do kanceláři a všude křičí :lidi, lidi volal nějaký mesuge že Magda krade! Nebo jak jako to „všichni“ ví? A její rodiče s tebou mluví? Divný no… viď @opozice ![]()
@Jakub81 podle mě je blbost že si vzala dovolenou po takové aféře v práci..ale tak asi chtěla utéct od tebe a ty bys ji tam našel no..tak ji nic jiného nezbývalo..
@smurfka píše:
dneska prej má jít na vyšetření
Už včera bylo pozdě. ![]()
@Marcam píše:
To by snad vyžehlila jen žádost o ruku v kleče s pugetem.
to ne, to pak nebude brát jako opravdové, ale jako omluvu, to se právě teď vůbec nehodí
za mě návštěva u dědy, kde se děda omluví a Jakub před nastoupenou jednotkou vydá prohlášení, že děda ho zklamal a nějakou dobu je tam neuvidí.
Ale ona sama to podala tak že je to poslední kapka, takže je otázka co dalšího ji ve vztahu trápilo ![]()