Podezřívaví prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
25.4.18 20:34
@ivik21 píše:
Nevěřím v nemoc/demenci…

já taky nevěřím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.4.18 20:42
@opozice píše:
já si myslím, že je to mnoho povyku pro nic za nic. Svět se nezblázní, koruna tam, koruna sem. Kolik, že to dělalo? :mrgreen:

Ty to nečteš celé, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.4.18 20:42
@Keyllah píše:
Ty to nečteš celé, že? :think:

ne, ted jsem přišel. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.4.18 20:44

@ivik21 @opozice Ja uz nevim, cemu verit a cemu ne. Taky se mi to zda divny. Driv s dedou problemy nebyvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.4.18 20:45
@opozice píše:
ne, ted jsem přišel. :mavam:

tak možná by to neuškodilo ;) o peníze už tu nejde, děda volal do práce k přítelkyni a dost ji pomluvil u jejího šéfa, že je zlodějka, ať ji nepouští k penězům atd…to už se jen tak nespraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.4.18 20:47
@Jakub81 píše:
@ivik21 @opozice Ja uz nevim, cemu verit a cemu ne. Taky se mi to zda divny. Driv s dedou problemy nebyvaly.

jestli se tak nechová ke všem, ale jenom k ní, je to zarážející. Jestli se ale takto divně chová poslední dobou vůči všem, tak možná. Ale je opravdu divný, že by na tom měl být tak špatně, ale vymyslel by takovou sofistikovanou lež, jak ji pošpinit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.4.18 20:49
@Keyllah píše:
tak možná by to neuškodilo ;) o peníze už tu nejde, děda volal do práce k přítelkyni a dost ji pomluvil u jejího šéfa, že je zlodějka, ať ji nepouští k penězům atd…to už se jen tak nespraví…

divný je na tom to, že „pomatený“ děda ví, jaké má číslo její nadřízený a kde ona vůbec pracuje. Děda o mě věděl dost, ale že by se tak detailně zabýval, jaké je číslo do mého zaměstnání, to už vůbec ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.4.18 20:51
@Keyllah píše:
jestli se tak nechová ke všem, ale jenom k ní, je to zarážející. Jestli se ale takto divně chová poslední dobou vůči všem, tak možná. Ale je opravdu divný, že by na tom měl být tak špatně, ale vymyslel by takovou sofistikovanou lež, jak ji pošpinit…

všichni tu děláte scénáře a probíráte to horem, spodem, ale jestli si z nás majsterštich Jakub81 nedělá (_!_) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
25.4.18 20:54
@opozice píše:
všichni tu děláte scénáře a probíráte to horem, spodem, ale jestli si z nás majsterštich Jakub81 nedělá (_!_) :mrgreen:

No tak se pobaví, jak mu na to všichni kromě Tebe skočili. Ale kdyby to p…l nebyla, tak je mi líto zúčastněných, hnusná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.4.18 20:54
@opozice píše:
divný je na tom to, že „pomatený“ děda ví, jaké má číslo její nadřízený a kde ona vůbec pracuje. Děda o mě věděl dost, ale že by se tak detailně zabýval, jaké je číslo do mého zaměstnání, to už vůbec ne. :mrgreen:

měl její vizitku ;) jako provést to, asi nebylo až tak obtížné, ale nechápu moc proč :think: čeho chtěl docílit? Aby se rozešli? a propos, moje 80letá babička věděla přesně kdy jsem měla jakou zkoušku na VŠ, mozek jako břitva, občas trochu děsivý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.4.18 20:57
@Keyllah píše:
měl její vizitku ;) jako provést to, asi nebylo až tak obtížné, ale nechápu moc proč :think: čeho chtěl docílit? Aby se rozešli? a propos, moje 80letá babička věděla přesně kdy jsem měla jakou zkoušku na VŠ, mozek jako břitva, občas trochu děsivý :mrgreen:

to o mě taky věděli kdy je promoce a v kolik hodin. Ale kam zavolat…, nejsem dnešní a tomu nevěřím. Možná se pletu, ale je to můj názor. Jedna věc je jasná. vy baby dříve nalítnete komukoliv, než chlapi, my jsme obezřetnější v tomto. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
25.4.18 21:00

Máte někdo na vizitce i telefonní číslo svého šéfa? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
25.4.18 21:01
@Barbucha3 píše:
Máte někdo na vizitce i telefonní číslo svého šéfa? :think:

prý volal na pevnou linku a chtěl šéfa k telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.4.18 21:03
@dedrichov píše:
prý volal na pevnou linku a chtěl šéfa k telefonu…

jak ON, píšete tu, že ONA dala dědovi vizitku. A jak bylo dobře poznamenáno, na její vizitce určitě její šéf, nebo i jeho šéf rozhodně nebyl. :mrgreen: My tomu tady přijdeme na kloub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
25.4.18 21:05
@opozice píše:
jak ON, píšete tu, že ONA dala dědovi vizitku. A jak bylo dobře poznamenáno, na její vizitce určitě její šéf, nebo i jeho šéf rozhodně nebyl. :mrgreen: My tomu tady přijdeme na kloub.

Psal tohle: „zavolal na tu pevnou linku a nechal se přepojit na jejího nadřízeného“. Mě se to taky nezdá, ale možný je leccos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová