Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcam píše:
To by snad vyžehlila jen žádost o ruku v kleče s pugetem.
A prsten s briliantem. ![]()
@Jakub81 Být na jejím místě, tak bych z toho všeho byla nejvíc naštvaná na tebe, protože jsi se mnou nejednal narovinu, neřekl jsi, že se mi někde hrabe ve věcech a bere peníze. To vůbec nechápu. Kdyby sis o tom s ní promluvil hned a současně sprdnul dědu, tak se nic z toho dalšího nemuselo stát. Viděla by, že za ní stojíš. Takhle neví, co si má myslet nejen o dědovi, ale hlavně o tobě. ![]()
@Bubla_Bučková že jsem málo doma.. to není tajné. Ale posledních 14 dní jsem se snažil chodit dřív, udělat jim hezké programy na víkendy atd.. Semnou to taky není jednoduchý, tak se jí nedivím.
@Jakub81 Dědu jsi měl srovnat do latě když kvedloval do přítelkyně už od začátku. Nedošlo by to bývalo takhle daleko ![]()
Každopádně ať se vše urovná a jste zase v pohodě ![]()
Asi takto.. pokud by to byl běžný důchodce, tak jsem pro, rázně vystelit, že toto fakt ne, ale pokud je fakt dementní, tak je možné, že to myšlení je trochu..
Je asi potřeba zjistit, jeslti mu tomyslí a nebo je zákažný…
Třeba náš děda se projevoval uplně běžně a pak najednou mu ruplo a prostě šel a vylél b abičce nedělní vývar.. a nebo, když u nás byla návštěva- u babičky, tak prostě schoval tašku návštěvě.. Pak i když se ho na to lidi ptali, tak to věděl, ale neuměl vysvětli důvod proč to udělal…
A bych taky nechtěla takto jezdit někde, kde mě šacují
@Jakub81 no a ti mlži o pobytu dcery? Hele doufám, že od tebe nemá žádnou sms, děda za to nemůže, je starý
ale ty si psal že řekla něco že ji tvoje rodina dělá ostudu a že za vás řeší nebo tak ne
no snad to chudák holka rozdýchá ![]()
@Jakub81 No jo, když ty se k ničemu nerozhoupeš, tak je to těžké. Nedávno jsi tady psal o tom, jak jste měli nějaký nesoulad.
Holky ti navrhovaly, ať nečekáš na výročí a požádáš jí hned. A nic.
Dědu taky necháš, ať si do ní rýpe jak chce, když už jsi to mohl vyřešit dávno.
Nevím, píšeš, že je na ní dcera závislá, ale takhle si to prokaučuješ sám. Ono já bych upřímně asi taky neměla trpělivost čekat než se k něčemu rozhoupeš a odhodláš. Všechny trumfy jsi měl v ruce a nic ![]()
@Bubla_Bučková Dcera je doma, neodešla s přítelkyní. Dneska jsem ji nechal doma, protože v noci skoro vůbec nespala.
Už to z něho leze jako z chlupatý deky.
Ve tvých letech, pokud jsem měl problém s babou, tak jsem jí to dobře udělal a bylo po problému. Ne nadarmo se říká, že postel všechno srovná. ![]()
@Marcam píše:
To by snad vyžehlila jen žádost o ruku v kleče s pugetem.
no, jenomže tu Jakub tvrdohlavě plánuje až na 5leté výročí. Které je momentálně tedy velmi ohroženo
@D- račice píše:
Tak blbý keci se dají ještě jakš takš překousnout, ale tohle už je docela hodně přes čáru. Volat do práce. A Kuba to nechal zajít tak daleko a prarodičům nic neřekl a nezastal se přítelkyně už dávno… Za tohle bych bejt Kubou dědu nakopala víte kam a už by mě taky milí prarodiče neviděli…
Nevidím důvod, proč by to měla snášet. Opakovaně jí hrabal v tašce, dokonce i před svědky. Tím telefonátem pohár trpělivosti přetekl a já se vůbec nedivím.
@opozice píše:
Už to z něho leze jako z chlupatý deky.Ve tvých letech, pokud jsem měl problém s babou, tak jsem jí to dobře udělal a bylo po problému. Ne nadarmo se říká, že postel všechno srovná.
@dedrichov píše:
Nevidím důvod, proč by to měla snášet. Opakovaně jí hrabal v tašce, dokonce i před svědky. Tím telefonátem pohár trpělivosti přetekl a já se vůbec nedivím.
Však píšu, že mladej měl zasáhnout už v počátku nevhodného chování dědy…
![]()