Podezřívaví prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
26.4.18 13:50
@Hanka1 píše:
Evidentne si necetla vse - taze strucne: dedek ji penize sebral, ty ji pak za jeho zady vratila matka pisatele. Dedek nelenil, zavolal do prace dotycne (mel jeji vizitku) a u sefa ji pomluvil, ze je zlodejka a at ji nesverujou penize. Pritelkyne se sebrala a odjela… :roll: 8o :zed:

dopr… :poblion: no díky za shrnutí. Neskutečné, fakt by mě zajímalo, jestli tam nezačíná duševní choroba.

• Citovat
  • Upravit
26747
26.4.18 13:51
@P4ja píše:
No ještě, že mám opravdu romantického muže, takže ho naštěstí podobná blbost jako výročí, narozeniny a Vánoce nenapadly. Vždycky jsem se klepala, že s tím přijde zrovna v tyhle dny. Naštěstí to zvládnul jindy.

takových je nás mnoho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.4.18 14:13
@Bubla_Bučková píše:
takových je nás mnoho :pankac:

ano ano, to jen někteří žijí této myšlence a nedají si ji vymluvit. Naštěstí ani u nás to proběhlo o dovolené u moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
26.4.18 16:57

Prosímtě a cos ty doma dělal vlastně???
ty ses ani se svou dcerkou neučil?? nikdy jí neudělal svačinu?? Všechno kolem ní dělala přítelkyně??
Doufám, žes jí aspoň děkoval za to, jaká je a o co všechno se stará a dával jí to najevo…protože mě přijde, že ti nechybí ona, ale ten servis a vše okolo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
26.4.18 20:08

Myslím, že je zde na místě zpráva typu: Vím, že sem to posrrral, neuvědomil sem si, kam až to může dojít, řeším to a je mi to moc líto.
A pak k tomu dodat něco ve smyslu, že až teď, když odjela, sis uvědomil, jak moc pro tebe znamená, že jí miluješ, vážíš si jí a že doufáš, že to takhle neskončí…

Postarej se o dcerku i o dům (možná i to ona trochu chce, aby sis uvědomil, co všechno pro tebe doma dělala, že ty si to možná představuješ jak hurvínek válku). A pak se dej na modlení.
Jinak co se týče dědy, to by si za klobouk nedal, co bych mu řekla, dementní či ne, tohle je tak přes čáru, že to už o moc víc ani nejde. Že jestli je to nemocí, tak ať to řeší s doktory, ale ani to neznamená, že se pak může chovat jako hulvát, zloděj a ničit lidem život. A myslím, že by mě tam dloooouho neviděl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.4.18 07:07

Mě by zajímalo, co řekne na dědu lékař. Máme podobné problémy s babi (o mém bratrovi tvrdí, ze je pedofil, že má na to svědky, a že až ho potká, zabije ho sroubovakem) :zed: a celou rodinu se snaží rozhadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.4.18 17:37

Ahoj, tak včera večer jsme se sešli a promluvili si. Bylo to takové zvláštní, svým způsobem panovala nervozita a zároveň takové chtění? Těžko se to popisuje.
Já se omluvil a přinesl :kytka:. Celkově jsme všechno probrali a jeden velký problém je, že jsem málo doma a nebo jsem na služebních cestách :nevim: Prý vůbec neznám denní rutiny naší domácnosti, mé dcery. Nemá prostor na své záliby, odpočinek, protože to fakt všechno nestíhá. Prý jestli třeba vím, že má dcera neuměla v těláku šplhat a dostala 2* za 5, že zamnou byla 2* ať to jdu s ní někam natrénovat a prostě jsem to zazdil. Že nakonec musela říct svému kamarádovi, aby to dceru naučil, že ona na to neměla sílu, aby ji pomohla nahoru. Že má taky svou kariéru, kam by se ráda vrátila třeba po mateřské. V hodně věcech má pravdu.. nebudu říkat že ne.
Když už jsme byli u té upřímnosti, tak jsem jí řekl, že prostě poslední dobou mám pocit, že se něco děje (ještě před tím incidentem). Že se mi zdá, že nosí hodně sexy spodní prádlo, podvazky.. jestli někoho má? Že se cítím, docela ohrožený.. Tak že nemá, ale že se jí to líbí. Že měla snahu vymyslet nějaké společné aktivity, ale že jsem to odpískal. A tak chodí s kamošem už na 2. taneční kurz, když jsem nechtěl já. Hmmm.. :think: :think: :think: Je ženatý a jeho manželka o tom ví, prý nás klidně představí. Perfektní.. :pocitac: :pocitac:

Domů se vrátit nechce, prý ať okusím vlastní medicínu a že ať se snažím. Když jsem jí nadbíhal, tak jsem na ni čekával před firmou, teď ji ani nevyzvednu. Kupoval jsem ji čokolády, kytky.. že ale ať si uvědomím, že není má samozřejmost a jistota. Že všechno bylo perfektní, dokud jsem neskoupil další firmu a nezačal současnou rozšiřovat, pak to šlo prý všechno do kytek. :zed: :zed: Že i sex není co býval.. :nevim:

Mám prý dostatek času popřemýšlet, co můžu udělat jinak.. Ve středu máme „rande“ a jdeme do kina :srdce: Co bude dál, to ani jeden nevíme.. :nevim: Ale já si to bez ní už nedovedu představit. Od té doby jsem pořádně nespal, pořád podvědomě čekám, že si lehne vedle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.4.18 17:49

No z našich rad sis moc nevzal a obvinil ji z nevěry :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.4.18 18:13

@Jakub81 Nezlob se, ale mně přijde, že přítelkyně se ti starala o dítě víc než ty, v domácnosti zastala úplně všechno a z toho, co jsi napsal, mi přijde, že tě nejvíc štve to, že tu práci teď budeš muset dělat ty (viz nářek nad tím, že musíš sám dělat jídlo vlastnímu dítěti a to a tamto). A ve finále ji ještě obviníš z nevěry. Ani tě nemrzí, co jí tvoje rodina udělala, ty nejvíc řešíš to, že nevíš, co ty si počneš a že tobě je smutno a že jsi pořádně nespal, prostě chudáček ty. Aspoň na mě to tak působí. Moc se jí nedivím, že se nechce vrátit, proč taky…

• Citovat
  • Upravit
7355
29.4.18 18:31

Já teda žasnu, že to tak dlouho vydržela, když Tě tak čtu. Fakt ji máš doma jen jako hospodyni a chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
29.4.18 18:32
@Bubla_Bučková píše:
No z našich rad sis moc nevzal a obvinil ji z nevěry :potlesk: :potlesk: :potlesk:
člověku se nechce věřit, že to myslí vážně, co? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.4.18 18:35
@Jakub81 píše:
Ahoj, tak včera večer jsme se sešli a promluvili si. Bylo to takové zvláštní, svým způsobem panovala nervozita a zároveň takové chtění? Těžko se to popisuje.
Já se omluvil a přinesl :kytka:. Celkově jsme všechno probrali a jeden velký problém je, že jsem málo doma a nebo jsem na služebních cestách :nevim: Prý vůbec neznám denní rutiny naší domácnosti, mé dcery. Nemá prostor na své záliby, odpočinek, protože to fakt všechno nestíhá. Prý jestli třeba vím, že má dcera neuměla v těláku šplhat a dostala 2* za 5, že zamnou byla 2* ať to jdu s ní někam natrénovat a prostě jsem to zazdil. Že nakonec musela říct svému kamarádovi, aby to dceru naučil, že ona na to neměla sílu, aby ji pomohla nahoru. Že má taky svou kariéru, kam by se ráda vrátila třeba po mateřské. V hodně věcech má pravdu.. nebudu říkat že ne.
Když už jsme byli u té upřímnosti, tak jsem jí řekl, že prostě poslední dobou mám pocit, že se něco děje (ještě před tím incidentem). Že se mi zdá, že nosí hodně sexy spodní prádlo, podvazky.. jestli někoho má? Že se cítím, docela ohrožený.. Tak že nemá, ale že se jí to líbí. Že měla snahu vymyslet nějaké společné aktivity, ale že jsem to odpískal. A tak chodí s kamošem už na 2. taneční kurz, když jsem nechtěl já. Hmmm.. :think: :think: :think: Je ženatý a jeho manželka o tom ví, prý nás klidně představí. Perfektní.. :pocitac: :pocitac:

Domů se vrátit nechce, prý ať okusím vlastní medicínu a že ať se snažím. Když jsem jí nadbíhal, tak jsem na ni čekával před firmou, teď ji ani nevyzvednu. Kupoval jsem ji čokolády, kytky.. že ale ať si uvědomím, že není má samozřejmost a jistota. Že všechno bylo perfektní, dokud jsem neskoupil další firmu a nezačal současnou rozšiřovat, pak to šlo prý všechno do kytek. :zed: :zed: Že i sex není co býval.. :nevim:

Mám prý dostatek času popřemýšlet, co můžu udělat jinak.. Ve středu máme „rande“ a jdeme do kina :srdce: Co bude dál, to ani jeden nevíme.. :nevim: Ale já si to bez ní už nedovedu představit. Od té doby jsem pořádně nespal, pořád podvědomě čekám, že si lehne vedle mě.

Popravdě, ani se jí nedivím. Už jí nebaví dělat au pair, a nechat se urážet a zostuzovat od tvojí rodiny. A jak dopadl děda u lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
29.4.18 18:41

@Jakub81 to se Tě povedlo, ještě se jí zeptáš jestli někoho má. Víš proč se Tě zdá že je to jiné než dřív? Je na vše sama, ty nemáš na nic čas a i na tancování si musela najít někoho jiného. Péče o dceru by měla být hlavně tvoje starost ne její ;) Tohle by nebavilo žádnou. Jiné je pomoc ale ne že to na ní hodíš at se stará ona. V jiné diskuzi pokud se nepletu jsi řešil že ještě nechce dítě a ty se divíš? Měla by pak na starost ještě mimino. Co vše děláš s dcerou ty? Neni Tě to blbý že jsi svojí starost přehodil na ní? Máš co napravovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
29.4.18 19:57

@Jakub81 Tak pokud holka není masochista a nebo vy hodně nezměníte přístup, tak bych návratu moc šancí nedávala. Vždyť ona se stará o domácnost, cizí dítě a ani jste jí nedal najevo jak si její péče ceníte třeba jenom obyčejnou žádostí o ruku natož třeba tím, že se budete podílet na chodu společné domácnosti jinak než dodáním financí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.18 20:07
@Jakub81 píše:

Mám prý dostatek času popřemýšlet, co můžu udělat jinak.. Ve středu máme „rande“ a jdeme do kina :srdce: Co bude dál, to ani jeden nevíme.. :nevim: Ale já si to bez ní už nedovedu představit. Od té doby jsem pořádně nespal, pořád podvědomě čekám, že si lehne vedle mě.

Hochu zlatej, tu ženskou by jsi měl na rukou nosit. To, co pro tebe dělá ona by jiná neudělala. Dle toho co píšeš se na plný úvazek starala o tvou dceru, ty jsi si jezdil po pracovních povinnostech a ona kvůli tvé dceři musela omezit své aktivity a zájmy. Věř mi, že druhou takovou už nenajdeš. Já ať svého manžela miluju nade vše, takto bych se pro jeho dítě neobětovala ani z deseti procent. Omez práci, utíká ti hodně hezkého s rodinou a peníze jim tě nevynahradí. Pomáhej jí doma, věnuj se dceři a mějte co nejvíce společných aktivit a hlavně jí nech i prostor pro ní samotnou. Máš skvělou partnerku a šanci na šťastný život tak si to nepokaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová