Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kontramatka píše:
@Bubla_Bučková přesně tak. Má to holka za potřebí? Nemá.
a úplně to vidím, jak jsou někde v podstatě na rodinném výletě a i spousta lidí ji automaticky oslovuje pani „Nováková“ a asi se vždy sladce usmívá a řekne ne já jsem slečna „Dvořákova“, podobné při vyzvedává dcery z kroužků… ![]()
@opozice píše:
můžeš ho čistit jako chceš, stačí, když do mísy naleješ logr z kafča a je tam kruh. Socky nesplachují,
No, tak socky možná
Já logr nikam líti nemusím piju rozpustnou kávu ![]()
@Hanka1 a to pardon, ja reagovala jen na jeho prispevek. No to pak jo…ale stejne bych tam byt jim, bez pritelkyne nejela. Bez radne omluvy jak ji, tak v praci a po cele siroke rodine a okoli. cehoz se asi nedocka…
@D- račice píše:
No, tak socky možnáJá logr nikam líti nemusím piju rozpustnou kávu
teď jsi mě dostala.
![]()
@opozice píše:
Už se konečně domluvte, případ vyřešte a vyřčete nějaký závěr. Nebo z toho budu jelen, co je do (_!_) střelen.
no musíme počkat na nové téma od „Magdy“ Přítelova rodina mě ničí a získáme pohled z druhé strany, no to by v tom byl čert, aby dnes řešil problémy někdo jinak než tu! Ale já Kubovi fandím! ![]()
@Bubla_Bučková píše:
no musíme počkat na nové téma od „Magdy“ Přítelova rodina mě ničí a získáme pohled z druhé strany, no to by v tom byl čert, aby dnes řešil problémy někdo jinak než tu! Ale já Kubovi fandím!
je jasný, že je tu převaha bab a to se projevuje i v tom, že příspěvky jsou podobného charakteru. Jiný pohled na to máme my chlapi, kteří to tak nepitvají.
![]()
@opozice myslím, že ta jeho přítelkyně, by se mohla uchýlit na emimino a založit téma
a jako sorry tvoje hraběcí rada se sexem?
![]()
@opozice píše:
Ano, nějaký řád, třeba jako „domovní řád“ před vstupem do domu si utřít špinavé boty, večer zamykat dveře, ve společných prostorách nekouřit.
Tak jestli myslíš, že je to pro ni fajn. Je s ním 5 let. Stará se o jeho dceru. Pořád ji srovnávají s ex. A on to neřeší a dělá mrtvého brouka, a pak jen hasí problémy.
To mně nepřijde jako jistota. ![]()
@P4ja píše:
Tak jestli myslíš, že je to pro ni fajn. Je s ním 5 let. Stará se o jeho dceru. Pořád ji srovnávají s ex. A on to neřeší a dělá mrtvého brouka, a pak jen hasí problémy.
To mně nepřijde jako jistota.
v tom, co píšeš, máš pravdu. Jenže další podrobnosti, které vyvažují tento vztah nevíme a proto těžko soudit. Pokud by jí to nevyhovovalo, 5 let je dlouhá doba, tak už by odešla. ![]()
@Bubla_Bučková píše:
@opozice myslím, že ta jeho přítelkyně, by se mohla uchýlit na emimino a založit témaa jako sorry tvoje hraběcí rada se sexem?
![]()
tomu konci moc nerozumím. Maďarum nemptudum.
Trochu to rozepiš
@P4ja píše:
@opozice Tak třeba už má teď jasno.
s tím srovnáváním s jeho ex. Myslím, že bylo psáno, že jeho první žena umřela. Čili neztratil ji ve zlém, aby se museli rozejít. Ztratil ji, když se měli rádi. Proto bych byl tolerantnější k tomu, že na ni pořád občas vzpomene a třeba před novou babou zavzpomíná. Tak by to měla ona brát. Má jednu výhodu a to tu, že se k ní už nemůže nikdy vrátit. Trochu morbidní, ale je to tak. ![]()
No mluvit spolu jednou @Jakub81 musíte, máte přece nějak dohromady ten barák ne? ![]()
@Jakub81 Zareaguju na prvních pár příspěvků, dál jsem diskuzi nečetla. Nevím, jestli to tu už někdo psal, ale zamyslela bych se nad tím, zda tvůj děda nemůže mít nějakou počínající nemoc, třeba demenci. To šacování kabelky je opravdu přes čáru a pokud dcera opravdu viděla, že přítelkyni bere peníze… Přítelkyni bych k nim netahala, jenom ji ponižují a mohlo by ti to nakonec dost narušit vztah, protože z její strany by to mohlo být chápano tak, že ti je jejich chování vůči ní úplně jedno a že prostě ona se musí přizpůsobit tvým prarodičům, i kdyby jí do obličeje plivali.