Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jakub81 píše:
@D- račice Přítelkyně nikdy moc po svatbě netoužila, proto jsem ani tak moc nespěchal. Jinak bych ji požádal už mnohem dřív.. Až poslední tak půlrok párkrát naznačovala, že by už o to stála.
No a když naznačovala, tak nad čím jsi přemýšlel?
Achjo vy chlapi, no… ![]()
@Jakub81 píše:
@D- račice Přítelkyně nikdy moc po svatbě netoužila, proto jsem ani tak moc nespěchal. Jinak bych ji požádal už mnohem dřív.. Až poslední tak půlrok párkrát naznačovala, že by už o to stála.
a jeeje ![]()
ale neboj, to dobře dopadne. Musíš si ji víc vážit!
@Jakub81 píše:
@P4ja @Bubla_Bučková víte co, on si člověk fakt sáhne do svědomí, až mu teče do bot. Jako postarám se o nás doma, ale co všechno přítelkyně dělala, no to bude ještě oříšek, včetně učení se s dcerou, kroužky.. Teď mě napadli svačiny do školyTo bude velký boj.
To bude lavina…
Promiň, Jakube, ale Ty jsi fakt blbec!! Hlavně mluvíš o tom, co na Tebe připadne za „její“ povinnosti ![]()
A ten další koment o tom, jak nestála o svatbu, že teď poslední dobu teda už naznačovala. A tak Ty spokojeně nic. Teda ve mě to vaří za ní… můžeš jí vyřídit od nás tady podporu
Kubajs. Hlavně to teď nestav do situace, že ti chybí služka. Ukaž přítelkyni, že zvládneš se o vás postarat… ![]()
@D- račice píše:
Já nevím. My se braly po dvou letech
no však právě tak to myslím, trochu v tom přešlapoval jako slon v porcelánu ![]()
@dedrichov píše:
no však právě tak to myslím, trochu v tom přešlapoval jako slon v porcelánu
Až se porcelán sbalil a zabouchl za sebou dveře… ![]()
@D- račice píše:
No a když naznačovala, tak nad čím jsi přemýšlel?Achjo vy chlapi, no…
klasika… nemluví denně o bílých šatech = nestojí o svatbu, nebudu žádat. Mluví o svatbě =smarja tlačí mě do svatby, nebudu žádat. Občas se zmíní o svatbě = to nic neznamená, nebudu žádat. ![]()
@D- račice píše:
Až se porcelán sbalil a zabouchl za sebou dveře…
Tak. Pane jo, stála bych o vyjádření slečny, ta musí být zhrzená a nas…á až na půdu
@D- račice Jsem čekal na vhodnou příležitost. Mě se to zdá romantické na 5.výročí.
@D- račice píše:
Kubajs. Hlavně to teď nestav do situace, že ti chybí služka. Ukaž přítelkyni, že zvládneš se o vás postarat…
jee chlap co neudělá s 11 letou holkou svačinu do školy ![]()
a co luxovani a žehlení?
Hochu mám nápad, jako vstřícný krok a všichni víme, že si to můžeš dovolit, paní na úklid 2× týdne!!!
@Jakub81 píše:
@D- račice Jsem čekal na vhodnou příležitost. Mě se to zdá romantické na 5.výročí.
romantický by to bylo, průser je, že se to nestihlo
když požádáš teď? nebude se to brát, jako že si ji chceš udržet? ale to chceš, že…
@Jakub81 píše:
Není to romantické! Asi jako zmiňované vánoce od Bubly myslím. Několik nás tu do Tebe už hučelo.
Romantické je místo, kdybys ji vzal na nějakou procházku pod hvězdami, nad Prahou (nebo kde to žijete)…
@Bubla_Bučková ne to ne, to zvládnu sám. Nebo alespoň se o to pokusím.
Je mi tak divně
takový pocit, nepocit. V noci jsem vůbec nespal, pořád jsem čekal, až si přilehne zamnou.
@Jakub81 píše:
No ještě, že mám opravdu romantického muže, takže ho naštěstí podobná blbost jako výročí, narozeniny a Vánoce nenapadly. Vždycky jsem se klepala, že s tím přijde zrovna v tyhle dny. Naštěstí to zvládnul jindy.
@Jakub81 píše:
@Bubla_Bučková ne to ne, to zvládnu sám. Nebo alespoň se o to pokusím.Je mi tak divnětakový pocit, nepocit. V noci jsem vůbec nespal, pořád jsem čekal, až si přilehne zamnou.
no komu není po rozchodu blbě
Hele myslím, že ona sama přijde s návrhem co se změní, že to konec není.. ale nebude lepší když začneš ty? Za dědou bez tebe nejezdime a příští víkend se ti omluví, mrzí mě, že sem to neřešil dřív. Vím, že toho máš hodně, rozhodl jsem nám platit paní na úklid, bude i vyzvedávat někdy dceru. Pořád platí, že tě chci ve svém životě a chci s tebou další dítě a slibuju, že tě nebudu nutit a bude až po svatbě.