Podivné chování syna (17)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8149
23.4.17 09:37
@KittyKatty píše:
A zkousela jsi mu dat nekdy treba par facek nebo tak neco? :cert:

To ho má jako mlátit? A myslíš, že by to k něčemu bylo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.4.17 10:53

No ja nevim :nevim: tak me to napadlo…ze je treba dost oprsklej a na mamu si dovoluje proto ze je na nej moc mirna. Trosku nejakej respekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
23.4.17 10:59
@KittyKatty píše:
No ja nevim :nevim: tak me to napadlo…ze je treba dost oprsklej a na mamu si dovoluje proto ze je na nej moc mirna. Trosku nejakej respekt…

Tam bude asi hlubší problém, než že je drzej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
28.5.17 11:55

Zakladatelko, postoupili jste nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
28.5.17 13:04

Já teda nevím jak zakl. dopadla ale cetla jsem její příspěvek a tam mi to přišlo jako asperger s pubertou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
28.5.17 13:32

@Judynka příjde mi, že poslední dobou se skloňují poruchy jen PAS, ale toto je spíše jiná porucha. Přikláním se k názoru psychiatra, se kterým se konzultovala zakladatelka, že je to sociopatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
28.5.17 13:51

@pijavice tak já bych si to ani netroufla komentovat, kdybych doma neměla hodně atypickou autistku…poslední dobou se to řeší, protože to prostě začíná bejt průser a už to nejde přehlížet…ale jasné že to může byt cokoliv jen mi to přišlo dosti podobné. Toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.5.17 14:04

@Judynka Spíš schizoidní porucha osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
28.5.17 14:20

@Imamother jsem si o tom narychlo přečetla a je to děs :( no třeba zakladatelka napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.5.17 15:18

@salvatrice presne tak…nestacim se divit…

spis mi prijde ze kluk je cerna ovce rodiny uz jak pises mala je andilek :roll: tak holt ti to dava sezrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
28.5.17 17:13

@Judynka ty duševní poruchy a jiné poruchy se hodně propojují a nejde s jistotou nikdy říci, že ano to je 100 procentní autista toho a toho typu, nebo ten je čistě sociopat, ale myslím, že v tomto případě, je sociopatie celkem jasná.
Ale jak tu píšou, možná prostě maminka si vše moc bere a trochu přehání. Mohlo by to být i tak, že má prostě averzi vůči matce, sice to nebývá běžné, ale může se stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí