Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@KittyKatty píše:
A zkousela jsi mu dat nekdy treba par facek nebo tak neco?
To ho má jako mlátit? A myslíš, že by to k něčemu bylo???
No ja nevim
tak me to napadlo…ze je treba dost oprsklej a na mamu si dovoluje proto ze je na nej moc mirna. Trosku nejakej respekt…
@KittyKatty píše:
No ja nevimtak me to napadlo…ze je treba dost oprsklej a na mamu si dovoluje proto ze je na nej moc mirna. Trosku nejakej respekt…
Tam bude asi hlubší problém, než že je drzej ![]()
Já teda nevím jak zakl. dopadla ale cetla jsem její příspěvek a tam mi to přišlo jako asperger s pubertou.
@Judynka příjde mi, že poslední dobou se skloňují poruchy jen PAS, ale toto je spíše jiná porucha. Přikláním se k názoru psychiatra, se kterým se konzultovala zakladatelka, že je to sociopatie.
@pijavice tak já bych si to ani netroufla komentovat, kdybych doma neměla hodně atypickou autistku…poslední dobou se to řeší, protože to prostě začíná bejt průser a už to nejde přehlížet…ale jasné že to může byt cokoliv jen mi to přišlo dosti podobné. Toť vše…
@Imamother jsem si o tom narychlo přečetla a je to děs
no třeba zakladatelka napíše.
@salvatrice presne tak…nestacim se divit…
spis mi prijde ze kluk je cerna ovce rodiny uz jak pises mala je andilek
tak holt ti to dava sezrat…
@Judynka ty duševní poruchy a jiné poruchy se hodně propojují a nejde s jistotou nikdy říci, že ano to je 100 procentní autista toho a toho typu, nebo ten je čistě sociopat, ale myslím, že v tomto případě, je sociopatie celkem jasná.
Ale jak tu píšou, možná prostě maminka si vše moc bere a trochu přehání. Mohlo by to být i tak, že má prostě averzi vůči matce, sice to nebývá běžné, ale může se stát.