Podobný typ knihy jako Třetí poločas nebo Bez dcerky neodejdu

890
28.10.14 22:11

Podobný typ knihy

Ahoj.
Zrovna čtu Než jsem tě poznala od Moyesové a ráda bych v podobném duchu pak začala číst i další. Máte tip? Něco taky tak čtivého, nemusí to být stejné téma. V poslední době se mi moc líbily knihy Třetí poločas, Bez dcerky neodejdu, Třináctý příběh a knihy od Kate Morton. Jo a Táňa Keleová-Vasilková píše pěkně. Snad na něco přijdete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
28.10.14 22:22

Stejné knihy čte mamka, tu první jsem jí koupila vloni k Vánocům. Vybírala jsem asi z 5 knih, ale všechny měly hrozně dvojsmyslné názvy a v té době naši trochu složitější řešili krizi ve vztahu, tak jsem vybírala podle názvu a stefila jsem se :-) Ale ty ostatní knihy si bohužel nepamatuju. Mamka má doma sbírku knížek od V. C.Andrewsové, to je tak jediné, co mě napadá, já jsem od ní četla několik knížek jsou čtivé, ale možná znáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.10.14 22:27

Green - Hvězdy nám nepřály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
28.10.14 22:28

Podobná drasťárna je To nejlepší z nás od Nicholase Sparkse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.10.14 22:39

Ahoj,

to je moje oblíbená knížka! Podobně se mi líbily i Hvězdy nám nepřály, ale ty jsou spíš YA, teď na mě čeká Pět dní, taky o nevyléčitelně nemocné, zatím to vypadá dobře, myslím, že se Sparksem bys taky nesáhla vedle. Od Táni jsem teď četla Manželky a skvělé. Možná by se Ti mohly líbit i knihy od Lisy Jackson buď Nechtěj nic vědět nebo Noc předtím, jsou to takové trošku psychothrillery, ale hlavní hrdinka žena pochybující o svém zdravém rozum, trochu lásky, napětí i smrt, ale je to opravdu čtivé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.10.14 00:09

Hodne chvaly slycham na,, Je to i muj zivot"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie