Podolí TP červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
25.5.13 22:25

Ahoj holky, nevite nahodou, behem uzaverky v Podoli planuji porody cisarskym rezem normalne, nebo se ta uzaverka tyka i sekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.5.13 22:32

@Merunka02 žádnou:)a:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.5.13 22:33

@hypnoza řekla bych ze všeho ale možná ti řeknu více v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.5.13 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.5.13 22:54
@johankakoz píše:

Ano, prosim, budu moc vdecna za dalsi informace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
25.5.13 22:59

Já myslím, že taky všeho - protože potřebuješ operační a porodní sály na vše a ty všechny budou uzavřené :-(

Záložní varianta zatím žádná, ale pokud mi ve čtvrtek na kontrole zase řeknou, že ještě nic, tak se tam zeptám, co mám případně dělat a jak se mám dyžtak zařídit. Jsem zvědavá, co mi řeknou… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.5.13 23:08

Ja jsem se o teto uzaverce dozvedela az dneska :( Poprve do poradny jdu az 4.6 a myslim si, ze je velka pravdepodobnost, ze budu zase rodit sekci, jeste se uvidi co mi v porodnici reknou. TP mam 28.6., ale pokud vim cisarsky rez se planuje kolem 38. tydne. Vubec mi neni jasne, co kdyz se rozhodne o sekci, poslou me do jine porodnice, nebo to naplanuji mimo tento termin :nevim: Ta nejistota je dost neprijemna :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
25.5.13 23:20
@hypnoza píše:
Ja jsem se o teto uzaverce dozvedela az dneska :( Poprve do poradny jdu az 4.6 a myslim si, ze je velka pravdepodobnost, ze budu zase rodit sekci, jeste se uvidi co mi v porodnici reknou. TP mam 28.6., ale pokud vim cisarsky rez se planuje kolem 38. tydne. Vubec mi neni jasne, co kdyz se rozhodne o sekci, poslou me do jine porodnice, nebo to naplanuji mimo tento termin :nevim: Ta nejistota je dost neprijemna :|

Pokud máš termín 28.6., tak i kdybys měla mít sekci v 38.tt, tak to už bude po uzávěrce sálů - myslím, že můžeš být v pohodě :-) Uzavírka končí 16.6. - určitě to budou plánovat nějak rozumě a držím palce, ať to dobře vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.5.13 23:39

@Klarinetka2 uffff, snad jo… Sice to uz bude 38+3 minimalne ( coz je probihajici 39.), ale furt budu doufat, ze se to nejak zvladne. Pred 5 lety jsem byla zaregistrovana v Podoli a zrovna kdyz jsem zacala rodit, meli stop stav v cele Praze, tak me po dvou dnech kreci a posilani domu a zpatky do Podoli nakonec poslali do Neratovic :roll:… Asi mi to Podoli neni moc prano :) Tak uvidime co bude. Drzim palce i vam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.5.13 08:39

Já myslím, že plánovaný císař bývá tak týden před termínem, tak by to vycházelo opravdu až po té uzávěrce. Jenom kdyby se rozběhl porod samovolně dřív, tak bys asi musela jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.5.13 09:07

@hypnoza Nějaká kamarádka (a teď už fakt nevím, která :-)) mi před půl rokem říkala, že má kamarádku, co přenášela cca 10 dní a do Podolí ji pak nevzali, ani nikde jinde a odvezli ji rodit do Neratovic - nebylas to náhodou Ty? :-)) Pokud se nestane nic neočekávaného, tak Ti letos Podolí přáno spíš bude :-) Já se jich ve čtvrtek zeptám, co jako se mnou plánují dělat, když to nestihnu do uzávěrky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.5.13 09:40

Já myslím, že při uzávěrce Podolí tě vezmou do jakékoli jiné pražské porodnice. Oni si myslím to moc řešit nebudou - prostě jeďte jinam, my máme zavřeno. Oni nemůžou odkázat na jinou konkrétní porodnici všechny maminky z Podolí - to by ta jiná porodnice asi byla zavalená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.5.13 10:18
@Merunka02 píše:
Já myslím, že při uzávěrce Podolí tě vezmou do jakékoli jiné pražské porodnice. Oni si myslím to moc řešit nebudou - prostě jeďte jinam, my máme zavřeno. Oni nemůžou odkázat na jinou konkrétní porodnici všechny maminky z Podolí - to by ta jiná porodnice asi byla zavalená.

Tak to právě úplně není, pražské porodnice jsou obecně plné a kamarádku vozili tři hodiny v sanitce, protože jim všude řekli, že mají plno - nakonec rodila ve Slaným… jak psala hypnoza: povinností porodnice není Tě přijmout když tam nejsi registrovaná a když mají „stop stav“ - plno, tak máš prostě smůlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.5.13 10:41

Tak stop stav chápu, to může být i v porodnici, kde jsem registrovaná. Ale když nemá porodnice stop stav a je tvoje registrující zavřená, můžou rodičku poslat pryč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.5.13 10:42
@Merunka02 píše:
Tak stop stav chápu, to může být i v porodnici, kde jsem registrovaná. Ale když nemá porodnice stop stav a je tvoje registrující zavřená, můžou rodičku poslat pryč??

Můžou, řeknou, že prostě není volná porodní sestra nebo doktor nebo lůžko, v Praze Tě právě málokdy vezmou v jiné porodnici, většinou se vozí za Prahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí