Podvod na Amaterech

21.7.22 12:20

Podvod na Amaterech

Z

Příspěvek upraven 05.01.26 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
21.7.22 12:27

https://www.emimino.cz/…-ted-449784/

Takže to minulé bylo taky o tobě? :think: za kolik toho máš? A neříkej, že je to poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.7.22 12:30

Od nás chceš slyšet, jak z toho protentokrát vybruslit a příště ten podvod naplánovat lépe? Každopádně nejlepší bude, když se s tím chlápkem spojíš a peníze mu vrátíš. Nic lepšího ti asi nikdo neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
21.7.22 12:30
@Anonym 12344 píše:
Zdravím, chci se přiznat a taky poradit. Asi 2 měsíce zpět jsem podvedla jednoho pana na Amaterech. Údajně jsem měla nabízet sex za peníze, volali jsme spolu, ale já mu řekla že chci půlku předem na účet. Poslal pak jsem přestala komunikovat. Účet byl ale od mamcineho přítele. Já svůj nemám. Dnes za ním byla policie a půjde na výslech. Neví zatím o co jde. Ten pán mi poslal předem tisíc Kč. A chci se zeptat to řeší státní policie? Jsem myslela že to půjde rovnou za přestupkove, nikdy jsem nic takového neudělala takže jen to.. Nebo myslíte že to bude něco jiného? A když se pak přiznám tak bude z toho mít problém majitel účtu? A když se s panem domluvím osobně a dám mu zpět peníze a stáhne to tak už se to nebude řešit?

No, doufám, že to nestáhne. Zmetkům se nemá ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
21.7.22 12:32

Tisícovku by neřešila policie. To je blbost. Za kolik toho asi zakladatelka má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.22 12:33

@inkakřivák já si na ten účet nechala zaslat pouze 1000kc já svůj ucet nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
21.7.22 12:35

Promiň ale neda mi to, mamka už ví, že se bude její dcera s jejím partnerem soudit kvůli neuskutecnenemu sexu za peníze? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
21.7.22 12:36
@Anonym 12344 píše:
Zdravím, chci se přiznat a taky poradit. Asi 2 měsíce zpět jsem podvedla jednoho pana na Amaterech. Údajně jsem měla nabízet sex za peníze, volali jsme spolu, ale já mu řekla že chci půlku předem na účet. Poslal pak jsem přestala komunikovat. Účet byl ale od mamcineho přítele. Já svůj nemám. Dnes za ním byla policie a půjde na výslech. Neví zatím o co jde. Ten pán mi poslal předem tisíc Kč. A chci se zeptat to řeší státní policie? Jsem myslela že to půjde rovnou za přestupkove, nikdy jsem nic takového neudělala takže jen to.. Nebo myslíte že to bude něco jiného? A když se pak přiznám tak bude z toho mít problém majitel účtu? A když se s panem domluvím osobně a dám mu zpět peníze a stáhne to tak už se to nebude řešit?

No jo no, takhle to dopadá, když si necháš posílat peníze, a nic za to. Ono těch tisícovek a chlapů, co ti naběhli bude asi dost že? od října 2020 je zvýšen limit pro trestní stíhání za krádež a jiné trestné činy z částky 5.000,–- Kč na 10.000,–- Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.7.22 12:37

A údajně jsi měla nabízela sex za peníze :mrgreen: ty už si to nepamatuješ nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42120
21.7.22 12:37

@Semtex S partnerem snad ne. Tomu zneužila jen účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.22 12:38

@arinecka jen jeden proto nechápu že to řeší státní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12609
21.7.22 12:43
@Anonym 12344 píše:

Ty si ta, jak se divi, ze ji partner nemiluje? Kdyz se seznamili na amaterech. Mit te za dceru, tak bych uz bych te v zivote nechtela ani videt stet. o…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.7.22 12:44

Ty jsi jelito! :zed:

A kolik ti vlastně je?

A fakt jde jen o 1000? Nebo už toho máš nějak víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.22 12:45

@Tarinka opravdu jen tohle co jsem napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.7.22 12:51
@Anonym 12344 píše:
@Tarinka opravdu jen tohle co jsem napsala

A co ten marketplace? Tak jen pro jistotu, je ti jasne, ze tech deset je dohromady ze vsech moznych platforem, kde jsi podvadela? Jako ze to neni limit deset pro Amatery, deset pro MP a deset pro EM?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová