Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@j.a.n.i1 píše: Více
No tak ale obvykle snad není o čem se domlouvat, ne? Koupíš, nekoupíš.
@Finkaa píše: Více
Není to paranoia, je to naopak logická ochrana bezpečnosti tvého účtu.
@Všechnoznám píše: Více
Cim ochranim svůj ucet, když odmitnu nekomu poslat telefonni cislo ![]()
@Všechnoznám píše: Více
Treba na osobnim odberu, kam dojet, kdy se mu to hodi, pripadne kam poslat penize a jak to on posle… Bez toho se blbě neco kupuje ![]()
Určitě to někomu prodej, byla by to škoda.
Podvod poznáš.
Dej jim jen číslo tvého účtu, víc nic nepotřebují a balíček podej sama na pobočce.
Hlavně neklikej na žádné jejich odkazy a nevyplňuj žádné jejich stránky
Presne jak pisou ostatni, jakmile pošlou odkaz, tvrdi, ze poslou kurýra atp, chteji tvuj mobil a mail, je to podvod.
Pokud je to normalni clovek, pozada o balikovnu/zásilkovnu a naopak on ti musí dat email a telefon. A jit tam pres svou aplikaci, ne pres nějakej jejich link
Je to všechno podvod. Už se nikdo znovu neozval. Dneska další zájemce a zase mi chce posílat mail.
Tady je to jednoduchý, já prodávám, já objednávám dopravce a přes žádný odkaz od kupujícího nikam nechodím.
Začínají se ale objevovat falešná avíza o proclení zásilky. Pokud podvodníci natrefí na člověka, který zrovna očekává zásilku ze zahraničí mimo EU, tak věřím, že se někdo může na falešný odkaz chytnout. ![]()
Ano, tak to přesně je. Ozve se někdo, kdo má v profilu sebe s mimískem a píše laskavě. Pa pošle odkaz.