Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jaroslavmazel píše:
Tou zárukou jsem měl na mysli záruka prověření vozu jestli není kradený který mi dobrý bazar doloží spíš než inzerent který ani nemusí být tím za koho se vydává.
Tak hlavně inzerent někde z bazoše nebo hyparinzerce pak nemá ani pořádně žádnou zodpovědnost. Jemu nejde ani a jeho jméno. Jemu nejde o budoucnost, jen prodat. Příště prodá jako někdo jiný třeba..
@Natalya Na to jde jedine, dat na policii a domluvit se i s tena dalsuma maninama aby to podali take a pokicii nahkasit kde na dalsi sluzebne je to podane aby to ddali dohromady. Pac skoda se scita. Zazadat Bazos aby Vam poslal infirmace ohledne inzeratu, je tam i primo mobil od kud byl inzerat potvrzeny, nemusi se shidovat s udanym kontaktem.
Sama jsem si toto zazila predloni pred Vanocema. Taky se nas spojilo vice a od pani jsem penize zpet dostala.
Jde o to aby ji to alespo neproslo jen tak.
Upozorňuji všechny, kteří by mohli být stejně důvěřiví jako já, na podvodné jednání paní, která podala na Bazoši inzerat 57217859 - Maxi Cosi cabrio fix a nechala si autosedačku zaplatit předem na účet 264958909/0300 variabilní symbol 8000307002 z důvodu, že prý má špatné zkušenosti s odesíláním na dobírku. Samozřejmě po připsání peněz na účet přestala komunikovat, přestože mi předtím opakovaně napsala z adresy Alena Svobodová
Pozor na posílání peněz předem na účet: 264958909/0300 Pán/paní vystupuje pod různými přezdívkami. Přišli jsme o 1300,– Kč. Naše blbost, tak pozor!!
Pokud vám to nevadí a šlo by to tak bylo by to super. Jana Lindová, Kubelikova 8,Rumburk. ČSOB 264958909/0300 variabilní symbol 8000293806. Adresu jste už posílal tak hned zabalim. Pláštěnku a všechny papíry vložím do kapsy vzadu na krosně.
Dobrý den, byla jsme podvedená stejnou osobou, která vystupovala pod jménem Jitka Šebestová. V případě návrhu na společný postup, mě, prosím, kontaktujte.
Dobrý den, taktéž jsem čerstvě podvedená, tentokrát je jméno Karel Hrnčíř z Telče, ale jinak je účet i V. S. stejný. Částka je 1280m,–, Ráda se připojím. Lucie G.
@karel-ml píše:
Davej te si bacha na email djkhulos1@seznam.cz a cislo uctu 2107933707/2700
kupoval sem odnej ps2 chtel to predem zaplatit tak se muto zaplatit a prestal odpovidat na emaily jestli ten email nekdo zna i cislo uctu ad mi napise na email crackprog@seznam.cz
Budiž ti to poučením pro příště.
@jakanas píše:
Týýjo koli kdnes stojí PS2? pár stovek?
co to je?
@DanielaD píše:
co to je?
play station 2 asi 15 let stará herní konzole. v podstatě bezcená
Dobry den! Nekupujte nic od osoby s mailem janachadrabovaa@**
Č. u je 3198888319/0800 i Variabilní symbol ** chcela koupit u ni kuchynsky robot poslala ji na ucet 1300kca pani robot nejspíš neposlala, protože to už bych ho měla doma.Pani na majly nereahuje! Má někdo stejný problém?
Edit admin - odstraněn kontakt