Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pochybuju, že k výuce používáte jehly již předtím použité na pacientech ![]()
Až se ti to stane u pacienta, to už bude problém. A to budeš řešit taky na internetu? Co třeba komunikovat s vyučujícím?
Příspěvek upraven 13.12.21 v 14:40
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit dneska jsem se trochu píchla o injekční stříkačku ve skole v odborné učebně. Nevím jestli ji někdo použil protože použité nevyhazujeme do koše když ji použijeme na panákovi.. U palce jsem se píchá opravu trochu.. Myslete že by tam mohla být nějaká infekce nebo pohlavní nemoc? Popřípadě jak dlouho vydrží na ni. Děkuji
Z panáka nic nechytneš. Leda ten, co vzal tu stříkačku po tobě, se může něčeho dočkat. Od tebe. Měla bys být opatrnější, až budeš ošetřovat opravdové pacienty.
Cože to studuješ? Jestli zdravku, tak potěš koště. Ne, z injekce fakt žádnou pohlavní chorobu nechytíš.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina po použité klidné něco chytit můžeš
Jakože si s ní někdo před tebou píchal háčko a pak jí nechal na další použití ve škole??
Hele, ty náš taháš za fusekli, viď? Tak kde ses o co píchla, že by to mohlo být kontaminované?
Už jsou zase nějaký prázdniny, nebo proč ten trolling dneska tolik jede?
![]()
@Anonymní píše:
@unuděná ve skole ty jehli nevyhazujeme
A to vám ve zvláštní škole dávají takové nástroje? ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná ve skole ty jehli nevyhazujeme
Tak ale snad jste poučeni, že pokud se o ní píchnete, máte to hlásit a jehla se hned likviduje, ne? ![]()
Ty jsi tam tu jehlu po sobě nechala? Nahlásila jsi, že jsi se píchla? Ten kdo ji použije po tobě může od tebe něco chytit a pohlavní nemoc to nebude.
A co že je to za školu, kde se nesterilizují nástroje a nenaučí vás ani toliko, že „jehly“ se píšou s tvrdým Y? ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina po použité klidné něco chytit můžeš
Ale ne pohlavní nemoci, ty se přenáší trochu jinak
a kdo ji před tebou pouzil? Myslíš, že něco chytneš od cvičného panáka? By se musel píchnout před tebou a jaká je pravděpodobnost, že máte ve třídě někoho s podobnou nemoci? Když se ve škole zranis, máš to hlásit, teď se zas může někdo píchnout po tobě ![]()
Ahoj potřebuji poradit dneska jsem se trochu píchla o injekční stříkačku ve skole v odborné učebně. Nevím jestli ji někdo použil protože použité nevyhazujeme do koše když ji použijeme na panákovi.. U palce jsem se píchá opravu trochu.. Myslete že by tam mohla být nějaká infekce nebo pohlavní nemoc? Popřípadě jak dlouho vydrží na ni. Děkuji