Pohlavní styk před gyndou

Anonymní
11.5.23 22:10

Pohlavní styk před gyndou

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale je to takové dost osobní. Zítra brzy ráno jdu na preventivku na gyndu. Asi před hodinou jsme měli s manželem sex a on země před vyvrcholením zapomněl vytáhnout penis a udělal se do mě. Pozná to doktor? Bojím se, že se budu cítit trapně jestli se tam bude koukat a bude tam ještě sperma…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
11.5.23 22:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale je to takové dost osobní. Zítra brzy ráno jdu na preventivku na gyndu. Asi před hodinou jsme měli s manželem sex a on země před vyvrcholením zapomněl vytáhnout penis a udělal se do mě. Pozná to doktor? Bojím se, že se budu cítit trapně jestli se tam bude koukat a bude tam ještě sperma…

Sperma se během noci „rozpustí“, něco vyteče, něco bys měla smýt. Jako bílé mebo duhové fleky v pochvě mít nebudeš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.5.23 22:19

Možná po chuti no. Možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
11.5.23 22:21
@Anonymní píše:

Uz zase, to same se tu psalo pred mesice, dvema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 22:25
@lilith1 píše:
Uz zase, to same se tu psalo pred mesice, dvema.

to se omlouvám, ale nečetla jsem to. Nemusíte reagovat jestli vás to nezajímá. Hezký večer :)

• Citovat
  • Upravit
15976
11.5.23 23:02

Ahoj, neboj. Doktoři jsou zvyklí na úplně jiné události. S tím si opravdu hlavu dělat nemusíš.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15976
11.5.23 23:06

Ahoj, neboj. Doktoři jsou zvyklí na úplně jiné události. S tím si opravdu hlavu dělat nemusíš.
:mrgreen: @Lexter tak určitě, no. Pokud by se mu doma nedostalo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.5.23 23:08

Doktorovi je to šumák. Spíš jde o to, že to může zkreslit výsledky ze stěru z čípku. To mi jednou řekla doktorka, když jsem šukala ráno před preventivkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.5.23 04:48
@Anonymní píše:
to se omlouvám, ale nečetla jsem to. Nemusíte reagovat jestli vás to nezajímá. Hezký večer :)

A vy můžete nejdřív použít lupu, než začnete psát stejný příspěvek, co už tu několikrát někdo založil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.5.23 21:02

No a když to pozná tak co? Však on ví co lidi dělají. Já měla klidně styk ráno před kontrolou a byla jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí