Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale je to takové dost osobní. Zítra brzy ráno jdu na preventivku na gyndu. Asi před hodinou jsme měli s manželem sex a on země před vyvrcholením zapomněl vytáhnout penis a udělal se do mě. Pozná to doktor? Bojím se, že se budu cítit trapně jestli se tam bude koukat a bude tam ještě sperma…
Sperma se během noci „rozpustí“, něco vyteče, něco bys měla smýt. Jako bílé mebo duhové fleky v pochvě mít nebudeš ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale je to takové dost osobní. Zítra brzy ráno jdu na preventivku na gyndu. Asi před hodinou jsme měli s manželem sex a on země před vyvrcholením zapomněl vytáhnout penis a udělal se do mě. Pozná to doktor? Bojím se, že se budu cítit trapně jestli se tam bude koukat a bude tam ještě sperma…
Uz zase, to same se tu psalo pred mesice, dvema.
@lilith1 píše:
Uz zase, to same se tu psalo pred mesice, dvema.
to se omlouvám, ale nečetla jsem to. Nemusíte reagovat jestli vás to nezajímá. Hezký večer ![]()
Ahoj, neboj. Doktoři jsou zvyklí na úplně jiné události. S tím si opravdu hlavu dělat nemusíš.
![]()
Ahoj, neboj. Doktoři jsou zvyklí na úplně jiné události. S tím si opravdu hlavu dělat nemusíš.
@Lexter tak určitě, no. Pokud by se mu doma nedostalo… ![]()
Doktorovi je to šumák. Spíš jde o to, že to může zkreslit výsledky ze stěru z čípku. To mi jednou řekla doktorka, když jsem šukala ráno před preventivkou. ![]()
@Anonymní píše:
to se omlouvám, ale nečetla jsem to. Nemusíte reagovat jestli vás to nezajímá. Hezký večer
A vy můžete nejdřív použít lupu, než začnete psát stejný příspěvek, co už tu několikrát někdo založil ![]()
No a když to pozná tak co? Však on ví co lidi dělají. Já měla klidně styk ráno před kontrolou a byla jsem těhotná.