Pohlednice online ČP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61106
9.5.22 23:43
@Ahep píše:
Jak úžasné a dokonale :zed:

Máš nějakou averzi na českou poštu, ne? :roll: ja si na ni tady u nás teda nemůžu stěžovat, i před vánocemi tu mám balík kolikrát druhej den, až jsem překvapená rychlostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69010
10.5.22 00:46

Kdepak, Ahep má školkové dítě s chytrým mobilem a dokáže vycvičit poštovního holuba, aby donesl pohlednici z domova na libovolnou adresu, kde se zrovna ta školka v přírodě nachází. Možná ho dokáže i vycvičit, aby donesl dítěti na tábor balík (taky se vaše děti tak klepou, aby dostaly na tábor balík?) V konkurenci téhle hvězdné osobnosti… asi nemám co dodat, abych tu nebyla za lůzra (pardon, loosera, dbáme na originální pravopis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.5.22 01:24
@Ahep píše:
To jste ženské zamrzlé někde v min. stoleti; o whats up jste ještě neslyšela a o dalších podobnych apkach :roll:?? :lol:

Dorucite foto i s textem zadara a v mžiku.

Do holportu s něčím tak dnes už poplatnym, co predvadi naprosto zbytecny státní podnik zvaný Česká posta, fakt nee :zed:

Představ si, že ne všichni lidi mají WhatsApp, že někdo má stále rád pohlednice, že ty pohledy jsou osobnější než zpráva na mobilu, že naše za pohlednice dá vystavit,…

• Citovat
  • Upravit
2577
10.5.22 01:37
@Ahep píše:
O devadesatilete není nic v úvodním příspěvku, to si to zas honem berete zbuhdarma do huby; spíš by se ani ta 90leta nechovala tak primitivne jak mladý baby, které neznám nic než českou postu :P
Jojo, doba chytrých mobilu ale vypatlanych lidi :P

Tak kdyz uz slovickaris a opravujes, mela by sis po sobe cist, ono ta tucna veta nejak nedava smysl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
10.5.22 06:28
@Ahep píše:
100letou babičku nemáš, ty kecko

Psala jsem skoro, letos slavi 99, takze si laskave nech blbe kecy, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
10.5.22 06:29
@Ahep píše:
O devadesatilete není nic v úvodním příspěvku, to si to zas honem berete zbuhdarma do huby; spíš by se ani ta 90leta nechovala tak primitivne jak mladý baby, které neznám nic než českou postu :P

V poslední vete pises o sobě, vid. Ostatní totiz dotaz pochopili a rozumně odpovidali k tematu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.5.22 07:54
@Ahep píše:

Nebylo, proto právě nemůžemě vědě, zda to byla devadesátiletá babičky, šestileté dítě bez mobilu nebo desetileté na škole v přírodě… Případů, kdy se dá vuyžít je spoustu. Útočit si začala ty. Stačilo to napsat slušně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.5.22 07:57
@a12 píše:
Máš nějakou averzi na českou poštu, ne? :roll: ja si na ni tady u nás teda nemůžu stěžovat, i před vánocemi tu mám balík kolikrát druhej den, až jsem překvapená rychlostí.

Já jí taky nemám ráda, snažím se jí vyhnout, ale to neznamená slepou závislost na opozičním postoji. Takže z tábora děti nehonim do zásilkovny a i tu nenáviděnou poštu využiju. Eshop si ale klidně vyberu podle toho, zda dodává mým preferovaným přepravcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.5.22 08:00
@Ahep píše:
To jste ženské zamrzlé někde v min. stoleti; o whats up jste ještě neslyšela a o dalších podobnych apkach :roll:?? :lol:

Dorucite foto i s textem zadara a v mžiku.

Do holportu s něčím tak dnes už poplatnym, co predvadi naprosto zbytecny státní podnik zvaný Česká posta, fakt nee :zed:

Ty to za tu českou poštu vezmeš a nebo máš někoho, kdo by to dělal lépe a je ochoten do toho jít? Tak hurá do toho. :zed:

• Citovat
  • Upravit
81481
10.5.22 08:04
@Uslava píše:
Ty to za tu českou poštu vezmeš a nebo máš někoho, kdo by to dělal lépe a je ochoten do toho jít? Tak hurá do toho. :zed:

Tak ono naštěstí dost dopravců to za ní přebírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
10.5.22 09:20
@Lama Lama píše:
Já jí taky nemám ráda, snažím se jí vyhnout, ale to neznamená slepou závislost na opozičním postoji. Takže z tábora děti nehonim do zásilkovny a i tu nenáviděnou poštu využiju. Eshop si ale klidně vyberu podle toho, zda dodává mým preferovaným přepravcem

Tak on by je tam hlavně z toho tábora těžko někdo pustil či odvezl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
10.5.22 09:23
@Lama Lama píše:
Tak ono naštěstí dost dopravců to za ní přebírá.

To jo, ale převážně jen u balíků, takže ten podhled dítku na tábor nebo to vánoční přání babičce stejně člověk pošle přes ČP. A ve výsledku i ten balík dítku na tábor, protože už vidím jak organizátoři tábora nadšeně objíždějí zásilkovnu, PPL point, WEDO point a já nevím jakého dalšího dopravce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61106
10.5.22 10:36
@Lama Lama píše:

Ja mam pocit, že to je hodně o bydlišti, u nás si fakt absolutně nemůžu stěžovat a i postaci jezdí příjemný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.5.22 10:47
@a12 píše:
Ja mam pocit, že to je hodně o bydlišti, u nás si fakt absolutně nemůžu stěžovat a i postaci jezdí příjemný :mrgreen:

když mě jde o fungování té organizace jako celku, prostě šílený nefunkční, rigidní moloch, bez nějakého konceptu, optimalizace nákladů, plánu… samo za poeníze danových poplatníků. Jako je jasné, že to musí udržet i ty nerentabilní služby, pro ty, kdo nevládnou novými techonologiemi… Fakt je třeba, aby měli pobočku jako krááá. va, 6 vokýnek zavřených, u dvou sedí paní s reakční dobou 2 týdny… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61106
10.5.22 11:21
@Lama Lama píše:
když mě jde o fungování té organizace jako celku, prostě šílený nefunkční, rigidní moloch, bez nějakého konceptu, optimalizace nákladů, plánu… samo za poeníze danových poplatníků. Jako je jasné, že to musí udržet i ty nerentabilní služby, pro ty, kdo nevládnou novými techonologiemi… Fakt je třeba, aby měli pobočku jako krááá. va, 6 vokýnek zavřených, u dvou sedí paní s reakční dobou 2 týdny… :zed:

Tak to my máme malinkou poštu a jen jedno okynko :mrgreen: jako co se týče balíčků, tak mne pošta maximálně vyhovuje, no.. Zásilkovnu přímo tady nemáme, ppl taky ne, všude se musí dojet, tohle si vyzvednu i bez auta, kdyz mě nezastihnou doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová