Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ahep píše:
Jak úžasné a dokonale
Máš nějakou averzi na českou poštu, ne?
ja si na ni tady u nás teda nemůžu stěžovat, i před vánocemi tu mám balík kolikrát druhej den, až jsem překvapená rychlostí.
Kdepak, Ahep má školkové dítě s chytrým mobilem a dokáže vycvičit poštovního holuba, aby donesl pohlednici z domova na libovolnou adresu, kde se zrovna ta školka v přírodě nachází. Možná ho dokáže i vycvičit, aby donesl dítěti na tábor balík (taky se vaše děti tak klepou, aby dostaly na tábor balík?) V konkurenci téhle hvězdné osobnosti… asi nemám co dodat, abych tu nebyla za lůzra (pardon, loosera, dbáme na originální pravopis).
@Ahep píše:
To jste ženské zamrzlé někde v min. stoleti; o whats up jste ještě neslyšela a o dalších podobnych apkach??
![]()
Dorucite foto i s textem zadara a v mžiku.
Do holportu s něčím tak dnes už poplatnym, co predvadi naprosto zbytecny státní podnik zvaný Česká posta, fakt nee
Představ si, že ne všichni lidi mají WhatsApp, že někdo má stále rád pohlednice, že ty pohledy jsou osobnější než zpráva na mobilu, že naše za pohlednice dá vystavit,…
@Ahep píše:
O devadesatilete není nic v úvodním příspěvku, to si to zas honem berete zbuhdarma do huby; spíš by se ani ta 90leta nechovala tak primitivne jak mladý baby, které neznám nic než českou postu
Jojo, doba chytrých mobilu ale vypatlanych lidi
Tak kdyz uz slovickaris a opravujes, mela by sis po sobe cist, ono ta tucna veta nejak nedava smysl. ![]()
@Ahep píše:
100letou babičku nemáš, ty kecko
Psala jsem skoro, letos slavi 99, takze si laskave nech blbe kecy, ano.
@Ahep píše:
O devadesatilete není nic v úvodním příspěvku, to si to zas honem berete zbuhdarma do huby; spíš by se ani ta 90leta nechovala tak primitivne jak mladý baby, které neznám nic než českou postu
V poslední vete pises o sobě, vid. Ostatní totiz dotaz pochopili a rozumně odpovidali k tematu.
@Ahep píše:
Nebylo, proto právě nemůžemě vědě, zda to byla devadesátiletá babičky, šestileté dítě bez mobilu nebo desetileté na škole v přírodě… Případů, kdy se dá vuyžít je spoustu. Útočit si začala ty. Stačilo to napsat slušně. ![]()
@a12 píše:
Máš nějakou averzi na českou poštu, ne?ja si na ni tady u nás teda nemůžu stěžovat, i před vánocemi tu mám balík kolikrát druhej den, až jsem překvapená rychlostí.
Já jí taky nemám ráda, snažím se jí vyhnout, ale to neznamená slepou závislost na opozičním postoji. Takže z tábora děti nehonim do zásilkovny a i tu nenáviděnou poštu využiju. Eshop si ale klidně vyberu podle toho, zda dodává mým preferovaným přepravcem
@Ahep píše:
To jste ženské zamrzlé někde v min. stoleti; o whats up jste ještě neslyšela a o dalších podobnych apkach??
![]()
Dorucite foto i s textem zadara a v mžiku.
Do holportu s něčím tak dnes už poplatnym, co predvadi naprosto zbytecny státní podnik zvaný Česká posta, fakt nee
Ty to za tu českou poštu vezmeš a nebo máš někoho, kdo by to dělal lépe a je ochoten do toho jít? Tak hurá do toho. ![]()
@Uslava píše:
Ty to za tu českou poštu vezmeš a nebo máš někoho, kdo by to dělal lépe a je ochoten do toho jít? Tak hurá do toho.
Tak ono naštěstí dost dopravců to za ní přebírá.
@Lama Lama píše:
Já jí taky nemám ráda, snažím se jí vyhnout, ale to neznamená slepou závislost na opozičním postoji. Takže z tábora děti nehonim do zásilkovny a i tu nenáviděnou poštu využiju. Eshop si ale klidně vyberu podle toho, zda dodává mým preferovaným přepravcem
Tak on by je tam hlavně z toho tábora těžko někdo pustil či odvezl ![]()
@Lama Lama píše:
Tak ono naštěstí dost dopravců to za ní přebírá.
To jo, ale převážně jen u balíků, takže ten podhled dítku na tábor nebo to vánoční přání babičce stejně člověk pošle přes ČP. A ve výsledku i ten balík dítku na tábor, protože už vidím jak organizátoři tábora nadšeně objíždějí zásilkovnu, PPL point, WEDO point a já nevím jakého dalšího dopravce.
@Lama Lama píše:
Ja mam pocit, že to je hodně o bydlišti, u nás si fakt absolutně nemůžu stěžovat a i postaci jezdí příjemný ![]()
@a12 píše:
Ja mam pocit, že to je hodně o bydlišti, u nás si fakt absolutně nemůžu stěžovat a i postaci jezdí příjemný
když mě jde o fungování té organizace jako celku, prostě šílený nefunkční, rigidní moloch, bez nějakého konceptu, optimalizace nákladů, plánu… samo za poeníze danových poplatníků. Jako je jasné, že to musí udržet i ty nerentabilní služby, pro ty, kdo nevládnou novými techonologiemi… Fakt je třeba, aby měli pobočku jako krááá. va, 6 vokýnek zavřených, u dvou sedí paní s reakční dobou 2 týdny… ![]()
@Lama Lama píše:
když mě jde o fungování té organizace jako celku, prostě šílený nefunkční, rigidní moloch, bez nějakého konceptu, optimalizace nákladů, plánu… samo za poeníze danových poplatníků. Jako je jasné, že to musí udržet i ty nerentabilní služby, pro ty, kdo nevládnou novými techonologiemi… Fakt je třeba, aby měli pobočku jako krááá. va, 6 vokýnek zavřených, u dvou sedí paní s reakční dobou 2 týdny…
Tak to my máme malinkou poštu a jen jedno okynko
jako co se týče balíčků, tak mne pošta maximálně vyhovuje, no.. Zásilkovnu přímo tady nemáme, ppl taky ne, všude se musí dojet, tohle si vyzvednu i bez auta, kdyz mě nezastihnou doma