Pohovor co říct a co ne

Anonymní
2.1.19 06:47

Pohovor co říct a co ne

Ahoj holky, jdu na pohovor na práci, pobiram ještě 1 rok rodičovský příspěvek, prodlouzila jsem si to na 4 roky.mam to na pohovoru říct nebo ne? Aby věděli, že za mě platí stát zdravotní a soc. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2013
2.1.19 06:53

Je nějaký důvod proč to nerict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.1.19 06:56

Nechapu, ze nad timhle vubec nekdo premysli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
2.1.19 06:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu na pohovor na práci, pobiram ještě 1 rok rodičovský příspěvek, prodlouzila jsem si to na 4 roky.mam to na pohovoru říct nebo ne? Aby věděli, že za mě platí stát zdravotní a soc. dekuji

Tak sociální za tebe nikdo neplatí a nevidím důvod, proč to neříct. Nebo tam chceš dělat načerno, aby nemuseli nic odvádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 07:00

@Miasofi ne to nechci,ale právě jsem to všude uváděla,a bylo mi řečeno, proč to říkám, že každým je do toho houby, jaké beru příspěvky.tak už vážně nevím.

• Citovat
  • Upravit
21586
2.1.19 07:06

Já bych to neříkala, nikomu do toho nic není. Pak v případě přijetí to řešit s účetní. Pohovor je přece o tvých pracovních kvalitách a je o tom, jaké bereš sociální dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
2.1.19 07:08
@Anonymní píše:
@Miasofi ne to nechci,ale právě jsem to všude uváděla,a bylo mi řečeno, proč to říkám, že každým je do toho houby, jaké beru příspěvky.tak už vážně nevím.

Tak to neříkej, stejně je po tom každému prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
2.1.19 07:09

Samozřejmě pokud by se zeptali, odpověděla bych po pravdě. Ale aktivně bych to nikomu nesdělovala. To klidně můžeš přihodit celý váš rodinný rozpočet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
2.1.19 07:17

na pohovoru bych to nesdělovala, není důvod, až pokud by tě přijali, tak to nahlásit mzdové účetní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.1.19 07:30

To bych resila az pri podpisu smlouvy

• Citovat
  • Upravit
2069
2.1.19 07:51

To, ze beres rp nemá zadny vliv na odvod pojistného z vyplaty. Tam je jen daňový bonus na dítě. Takže soc. a zdrav. ti budou normálně strhávat z výplaty, jako bys zadny rp neměla. Takže max říct účetní pro info, ale při pohovoru je to zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.1.19 07:58

Dotaz nechápu. Vracím se po RD do práce a rodičák budu pobírat ještě asi 4 měsíce. Nevidím důvod, proč bych to měla v práci vytrubovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24158
2.1.19 08:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu na pohovor na práci, pobiram ještě 1 rok rodičovský příspěvek, prodlouzila jsem si to na 4 roky.mam to na pohovoru říct nebo ne? Aby věděli, že za mě platí stát zdravotní a soc. dekuji

Vždyť můžeš současně pobírat rodičovský příspěvek a plat (tj. chodit do práce). A od dvou let dítěte se ani nesleduje jeho bytí ve školkách.

Na pohovoru bych to neříkala, je to zbytečný údaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
2.1.19 08:38
@zrnko píše:
To, ze beres rp nemá zadny vliv na odvod pojistného z vyplaty.

vliv to má, pokud někdo nastupuje třeba na zkrácený úvazek a pobírá míň jak minimální mzdu - potom se zdravotní nemusí doplácet do minima.

u pohovoru bych to neříkala, není důvod. řešila bych to případně až se mzdovkou, protože s ní stejně bude minimálně potřeba podepsat prohlášení k dani, takže se dají dořešit i tyhle záležitosti, co mohou mít vliv na mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.1.19 08:39

Já na pohovoru ani neříkala že nějaký dítě mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová