Pojďme hubnout

Anonymní
29.10.14 15:03

Pojďme hubnout

Ahoj :). Utž nějaký ten pátek shazuji přebytečná kila, pořád mám ještě dlouhý kus cesty před sebou a poslední dobou nějak lajdačím a už to tolik nejde, není ta inspirace a tak. Mám děsných 95kg :poblion: a ráda bych se časem dostala aspoň na 70 kg a hledám nějaké podobné baculky, které chtějí taky být krásně štíhlé. Mohli by jsme se navzájem podporovat a radit si a pomáhat, hledat u sebe podporu a inspiraci, proto hledám někoho jako jsem já, na dlouhodobé hubnutí :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.10.14 15:12

Hlásím se… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
29.10.14 15:15

Taky se hlásím :mavam: Já ale nemám pevnou vůli. Vždycky se k tomu dokopu po půl roce a pak po týdnu už to zas vzdávám :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.14 15:17
@SarkaNovo píše:
Taky se hlásím :mavam: Já ale nemám pevnou vůli. Vždycky se k tomu dokopu po půl roce a pak po týdnu už to zas vzdávám :cert: :oops:

Já většinou nevydržím ani ten týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.10.14 15:22

@hamika ;) co ji přibrat do klubu? :-)

Jen pro upřesnění, máme skupinku, o pár členkách, tak aby se žádná nemusela stydět a psát anonymně :-) Právě výše zmíněná uživatelka je adminkou :-)

Jinak já se držím už skoro 4 měsíce a výsledky jsou. Chce to opravdu pevnou vůli :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.14 15:31

@SarkaNovo @a.n.o.n.y.m.n.í 2 tak já už se holky držím dva měsíce, ale začalo to pokulhávat, tedy teď hlavně cvičení :?
@Krasavicaa to by bylo super kdybych se mohla přidat.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
9950
29.10.14 15:40

Já, už bych měla asi ze sebou něco dělat..drahý mi začal říkat „ty, má baculko“ 8)..164cm/80kg..tak asi jo, ale mě to nějak nepřipadá :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
29.10.14 15:43
@Deníííí píše:
Já, už bych měla asi ze sebou něco dělat..drahý mi začal říkat „ty, má baculko“ 8)..164cm/80kg..tak asi jo, ale mě to nějak nepřipadá :nevim: :mrgreen:

Jéééééééééé, máme skoro stejnou váhu…Já měřím 167cm/85kg.
Potřebuji shodit hlavně přes boky a břicho. Jinak nahoře (přes prsa)bych potřebovala naopak přibrat :mrgreen: Mám takovou tu postavu alá hruška :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
29.10.14 15:47

@SarkaNovo já jsem obalená všude :mrgreen:..když jsem poznala drahého, tak váha byla 54-7kg..no teď toto, ale to až v posledních 2let, ani výmluva na štítku nepomohla, dr. se smála, že tou to není 8)..takže výmluvy už došly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.10.14 15:59
@Anonymní píše:
@SarkaNovo @a.n.o.n.y.m.n.í 2 tak já už se holky držím dva měsíce, ale začalo to pokulhávat, tedy teď hlavně cvičení :?
@Krasavicaa to by bylo super kdybych se mohla přidat.
Zakl.

Už vím kdo jsi :-) Se mi to vysvítilo v upozornění :-)

• Citovat
  • Upravit
2992
29.10.14 16:04

@Krasavicaa jo no sem nedala prvně anonym :zed: zlý počítač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.10.14 16:06
@Krasavicaa píše:
@hamika ;) co ji přibrat do klubu? :-)

Jen pro upřesnění, máme skupinku, o pár členkách, tak aby se žádná nemusela stydět a psát anonymně :-) Právě výše zmíněná uživatelka je adminkou :-)

Jinak já se držím už skoro 4 měsíce a výsledky jsou. Chce to opravdu pevnou vůli :-)

jasan, posílám pozvánku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.10.14 16:12

Kašlu na to, mě ty anonymy stejně nebaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.10.14 16:18

Hlasim seeee… ale taky mam problem s vuli. Naposledy sem vydrzela dva mesice. Vysledky byly ale pak ani nevim proc se to nechala byt… a mam to zpet i s urokama. Vahu tu psat devcatka nebudu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
29.10.14 16:49

Ahoj holky :mavam: taky se hlásím do klubu. Mám 70 kilo na 164 cm.Sama to taky vydržím jen chvilku a pak to vzdám a začínám plácat všechno možný a kašlat na cvičení, takhle když nás bude víc tak to snad dotáhnu dokonce. Potřebuji dát dolu alespoň 12 kilo..do ničeho se pořád nevejdu a už mě to pěkně štve. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková