Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Petrajtjv píše:
@Ginger26 Já zase miluju bílý jogurt a v tom nakrájený banán, není to nic nezdraveho sice ale já jsem schopná si jich udělat nekolik za den a to pak už je problém no.
A jak cvičíš? Já jsem si oblíbila na youtube Still on the way, cvičím podle ní kardio a jogu.
K tomu dlouhé procházky.
na to video mrknu, já mám doma eliptical, nikam do fitka nechodím. asi 10 let jsem chodila každý den, strašně mě to bavilo, od aerobicku přes posilování, dokonce jsem si koupila i spinner, prošla jsem snad všechny možný cvičení. a přesto jsem nikdy nebyla štíhlá a všichni říkali, že to prostě s tou mojí stravou a cvičením není možné. zjistila jsem, že na mě platí jogging (ale teď v zimě nereálné), hlídat si tepovku a opravdu vydržet 60 minut, to pak jdou kila krásně dolů. navíc mám pejska, takže ráno jsme venku min. hodinu a pak ještě přes den…
@Ginger26 píše:
@Waterfall
copak to je?
Jsou to cvičící videa na fit fab strong, je tam i právě lehčí verze do vedra (na 20minut) light, je to český projekt. Je to boží ráno, nezpotim se moc, ale zároveň se protahnu. Mrkni ![]()
Jo taková yoga ke kafi ![]()
@Waterfall
díky za tip ![]()
po ránu bych ti nedala, to chodím na dlouho s pejskem, a to vstávám ve čtyři, abych nebyla ve stresu a všechno stihla, ale na odpolko by to i šlo ![]()
@Ginger26 píše:
@Waterfall
díky za tip
po ránu bych ti nedala, to chodím na dlouho s pejskem, a to vstávám ve čtyři, abych nebyla ve stresu a všechno stihla, ale na odpolko by to i šlo
Ah, moje čivavy aktuálně hází znechuceně xichtiky na sníh
Nikam daleko nejdou
Fakt to nejsou parťáci na hubnutí, ale je fakt, že když se rozběhnu, běží nadšeně za mnou ![]()
@Ginger26 Já taky nikam do fitka nechodím, mám tři děti tak to ani nejde
.
@Waterfall píše:
Ah, moje čivavy aktuálně hází znechuceně xichtiky na sníhNikam daleko nejdouFakt to nejsou parťáci na hubnutí, ale je fakt, že když se rozběhnu, běží nadšeně za mnou
tak ta naše je ze sněhu hin, teď, když máme dovolenou, aspoň 6× za den předstírá, že potřebuje čůrat, jen aby mohla řádit ve sněhu, ale zase se s ní nedá běhat - myslí si, že si hrajeme a vždy je rychlejší, takže o ni akorát zakopávám ![]()
@Petrajtjv píše:
@Ginger26 Já taky nikam do fitka nechodím, mám tři děti tak to ani nejde.
3 dětičky? tak to jsi pro mě hrdinka! a ještě najít čas na sebe… o to víc držím palce při hubnutí ![]()
@Ginger26 píše:
tak ta naše je ze sněhu hin, teď, když máme dovolenou, aspoň 6× za den předstírá, že potřebuje čůrat, jen aby mohla řádit ve sněhu, ale zase se s ní nedá běhat - myslí si, že si hrajeme a vždy je rychlejší, takže o ni akorát zakopávám
No jeden statečně drží, cmucha a čůrá.. ale taky ho ráno premlouvam, ať se jde vyčůrat. Druhá (a to je větší a má pořádný kožich, ne jak on) udělá potřebu, ujde ještě sto metrů a pak zaknoura, že je jí zima. Dneska jsem se i smilovala a zvedla jsem ji. Dávat jí obleček, to by bylo marný, prskala by jak vzteklá kočka.
Já dneska budu tahat děcka na sních ,takže pro dnešek budu mít si pohyb splněný …chumelí tu už druhyn den…mě nejvíc baví běh,ale celkem blbě se to realizuje ,manžel má směnný provoz ,ale snažím se aspoň 2-3× tydně 5 km lehkým tempem ,ale teď asi budu muset vynechat je to tam tak na zlomení nohy ![]()
Holky a jak to máte s jídlem ?Co hlídáte ?Porce ? Tuky bilkoviny nebo jen jíte střidměji ?
@Clarity píše:
Holky, pokud chcete cvičit tak všem doporučuji video: 20minutes body workout. Cvičí to nějaká Američanka a dala mi pěkně zabrat
Jo, jasný..ale s takovýmhle záběrem by měl začínat až ten, který má nějakou fyzičku a nemá zdravotní handicapy. Já takhle začla po roce necvičení s tabatou a měla jsem z toho až cosi jak svalovou horečku, no bylo mi sakra blbě, namožená příšerně, až zle mi z toho bylo.
Určitě se ale nic nezkazí svižnou chůzí venku nebo na páse (akorát venku si při nynějším počasí nenabít čumák), ideální je 10.000 kroků denně jako minimum, optimum pro hubnutí 12-15000 kroků denně, ale i s tím začínat pro začínající pomalu, přidávat k tomu, kolik člověk ujde nyní, třeba každý týden jen 1000 kroků, nebo i jen 500, jak se kdo cítí. Je ale fakt, že nejlépe je, když je ta chůze v kuse (na čas to vychází tak půlhodina až hodinu svižné chůze) . Příp. plavání může provozovat i hodně lidí s nějakým omezením pohyb. aparátu.
Já se pak takhle z rychlé chůze 10,000 kroků denně dostala za pár měsíců až k 45 minutám běhu 3-4× týdně. Tělo si postupně navyká. Ale odrovnat se hned napoprvé, to je demotivační jako prase.
Ahojky holky, také se do toho chci znovu pustit, miluju low carb stravu, ktera pomaha jak zdravotne, tak fyzicky
jede taky nekdo LC?? Popřípadě chce někdo vysvětlit o co jde?? Klidně si mě přidejte na instagramu, každý den budou nové různé LC recepty a moje strava
instagram: ***.
edit admin - os. propagace
Tak jsem ráno zvládla fit FAB light, po ránu na probuzení žádné skákání, ideální stav